Skoči na vsebino

Jankovičevi raubarji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa sej sem rekel, da ne gre za ta primer... ajojmene kot otroci no. Postavil sem hipoteti?no vpra?anje, ?e bi ?lo resno za napako redarja in ali ima ta mo?nost popraviti to napako ali ne ali mora biti o?kodovanec zaradi te napake iti skozi ves pravni postopek in se jebat za brezveze.

Ne, te mo?nosti nima.

• Odgovori 176
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Lol ja... to pa je pol komedija res... no ja se bom ?e malo pozanimal pri odgovornih, ker zdej me pa ?e firbec matra, ker kar nekako se ne morem sprijazniti, da gre lahko za tak teror nad dr?avljani oziroma tudi nad redarji, ker verjetno ob kaki napaki in to?bi je lahko ob slu?bo.

33112_1.png

Napisano

Lol ja... to pa je pol komedija res... no ja se bom ?e malo pozanimal pri odgovornih, ker zdej me pa ?e firbec matra, ker kar nekako se ne morem sprijazniti, da gre lahko za tak teror nad dr?avljani oziroma tudi nad redarji, ker verjetno ob kaki napaki in to?bi je lahko ob slu?bo.

Pozanimaj se in poro?aj! ;)

Napisano

?e bi bil jaz funkcionar bi bil prvi predlog v zakonu ukinitev opozoril preko medijev - wtf??? Zakaj potem radarji in kontrole, ?e vozniki vedo za njih ?e preden se policaj iz avta pobere? To pomeni da nekdo gas - pred kontrolo za katero ve normalno, pol pa spet gas...

Jaz bi zastavil druga?e - ?e ve? takih opozoril (tudi izmi?ljenih). Ko bi bilo v enih prometnih informacijah na?tetih ?e 10-15 radarskih kontrol folk ?e ne bi ve? vedel kje vse so in bi avtomatsko dal nogo z gasa. Kar pa bi bil ?e ve?ji efekt je pa to, da bi zavladalo prepri?anje, da je policija povsod prisotna, kar je bistveno, ker kaj nam pomagajo visoke kazni, ?e je minimalna mo?nost, da jo fa?e? - to sem omenjal nekaj strani te teme nazaj.

S ?asoma bi se pa? folk navadil na nov bolj previden stil vo?nje in bi jim pre?el v kri, ker je tudi namen.

V nasprotnem primeru, kot predlaga? ti Jures bi pa po moje pri?lo ravno do kontra posledic in sicer bi brez teh sporo?il ljudje nekako pozabili na to, da policaji obstajajo in ker je tudi teh kontrol relativno malo se lahko zgodi, da nekdo leta in leta divja brez, da bi bil ustavljen.

Te pa razumem, da bi raje igral na ?love?ko ozave??enost ampak ?al nekako ne bo ?lo, ker ljudje so v kar velikem procentu ovce - in ?e ho?e? red pa? rabi? nekoga, da jih "?uva" in usmerja iz ograde na pa?nike in nato nazaj. Sploh pa dokler bodo ve?ino vodila samo ?ustva in ne intelekt je utopi?no pri?akovat druga?ne rezultate.

OBNOVA: ovce, kazni in policija

33112_1.png

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Ne boste verjeli enemu podatku, ki sem ga danes sli?al;

LJ mestni redarji, naj bi bili na pre?i za morebitnimi blatnimi pnevmatikami na na?ih vozilih. Kazen pa naj bi zna?ala "carskih" 1000?. Sem najprej pogledal na koledar, da ni morda 1. april na koledarju! ?zmeden? :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sej smo ga hotl met. Po?akmo kazga hudi?a bo za?el furat. Se ?e veselim.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Imam ob?utek da bi marsikdo zapelju magari v lastno blato, da bi mel zastojn parking. Ne bi dal avta v tole greznico, jao! <_<

@Gustav - jaz danes ?e malo treniram ?korpijonico (pisavo biv?ih bratov), hehe.

Napisano

LJ mestni redarji, naj bi bili na pre?i za morebitnimi blatnimi pnevmatikami na na?ih vozilih. Kazen pa naj bi zna?ala "carskih" 1000?. Sem najprej pogledal na koledar, da ni morda 1. april na koledarju! ?zmeden? :ne vem:

Po?elo je, po?elo... :hudicek:

Jures, odli?no, potem lahko policija stoji na vsaki lokalni prireditvi, gasilski veselici, kresovanjem,... povsod kjer pa? morajo ljudje zaradi mno?i?nega obiska parkirat na travi, kjer posledi?no nastane blato, in kasira enga jurja od vsakega, ki zapelje na cesto... tu bi ?erjav dodal, da je potrebno uporabiti zdravo kme?ko pamet :D

Tole je konkreten primer veliko previsoke kazni.

Marsikaj je v zakonu napisano, pa dajte se enkrat postavit v vlogo tistega, ki to kazen dobi, namesto da pridigate iz pri?nice, kaj zakon dovoljuje in ?esa ne. Sem 100%, da je vsak ?e kdaj z blatnimi gumami zapeljal na cesto, in tudi pomislil ni na kak?no kazen.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Ta moment je na oddaji SVET ali Skret ali kako ji ?e nekateri re?ete <_<

Napisano

Tud jaz ?e ponavljam pru?kopis oz ?vasane ?rke. Verjetn bo treba sedaj k pro?njam prilagat spri?evalo iz 5. razreda - ko smo imel vpisano cirilico, heheh.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

A je kdo dejansko dobu kazen?

Usrane pnevmatike so nevarne - prav tako kot 1dm snega na avtomobilu - za druge voznike.

A je treba to folku narisat?

Al je kr vse politi?ni konstrukt.

Pa ne da je jankovi? kriv da se ne smemo pijani furat okrog :huh:

Napisano

@Ploki - lihkar sem gledu po tv, nek ?tudent, ?an Kav?i? je razkazoval pla?ilni nalog in obvestilo redarstva, prov zasijala pa je cifra Jur?ka EUR! :(

Napisano

Vi vsi samo ?akate....gre pa za star zakon.

Raje priznajte da vam gre v nos...

P.S. Nisem volil ne Zokija ne Jan?o, a spo?tujem voljo naroda - to kar Jan?a ne bo nikoli - in kar je s prvim govorom po porazu potrdil!

Jan?a je v bistvu sam dal glasove Jankovi?u....enako prej Pahorju....

Dokler bo na ?elu bo enako, bolj antipati?nega politika in manipulativnega v EU ni!

Lej,ti ma? pa? do njega osebne predsodke, ko si zadnji? pisal, da je pri tebi izgubil ?e tisti promil s svojo izjavo po objavi rezultatov.

Raje povej po pravici, da JJ ne bi niti malo bolj maral, pa ?e bi (hipoteti?no) Slovenijo povzdignil na raven ?vice.

Ja, res je, gre za star zakon - pod Zokijem bo po novem kazen za ta prekr?ek 2000? :hudicek:

Napisano

Ja odkrito priznam, da mi je on antipati?en - ?e bolj njegova politika in pristop. ?lovek ki vle?e stvari iz komunizma, praveka in zgolj le obsoja ne bo nikoli popeljal Slovenije do ?pice ali ?vice....dolo?en del ljudi v SLO ima zaslepljen in zmanipuliran - najlep?i dokaz je stalen procent na volitvah vsa leta...niti ne raste, niti ne pada, a hvala bogu je krog proti njemu mo?nej?i - iz leta v leto mo?nej?i....

A ja?

2004 je proti Jan?i popu?il LDS, 2008 so volilci stavili na SD in je LDS komaj prilezel v parlament, 2011 ste volili Jankovića in je SD izgubil 20%, LDS pa izpadel iz parlamenta,... kaj sledi? Izpad SD iz parlamenta naslednje volitve, Janković 10% in spet nova leva stranka, s katero bodo slovence peljali ?ejne ?ez vodo?

Zdi se mi, da bo levici po?asi zmanjkalo "novih obrazov", v katere se preobla?ijo s tem ustanavljanjem novih strank kot sta Zares 2008 in LZJ 2011?

Podobna situacija je v ?portu s ?portniki, proti katerim so bili razni hejterji - recimo Schumacher (lahko apliciramo na Rossija, Jordana, Loeba, skratka jih je kar nekaj). Ima? ljudi, ki so proti njemu ?e celo kariero, ko si jih vpra?al, za koga navija - za vse, samo za Schumacherja ne :blink: , in so navijali najprej za Damona Hilla, potem za Villeneuva, pa za Hakkinena, Montoyo, Raikkonena, Alonsa, skratka za tistega, ki je bil njegov aktualen nasprotnik. In taki se ti potem upajo re?t, da se ti kot navija? Schumija/... obra?a? po vetru... :hohoho:

Ni? bat, tudi ?as JJ ?e pride, samo vpra?anje, kdaj bo levici "novih obrazov" zmanjkalo :harhar:

Napisano

Ne vem kaj vidi na JJ, res ne.

Mogo?e ni?.Kaj pa vidite vi na t.i. levakih,ki naj bi kao delali druga?e?

Druga?e so delali kaj za narod?A je v teh treh letih kaj ?la pla?a gor?Nop.A je mogo?e manj brezposelnih? Nop.

A so mogo?e kraj?e ?akalne vrste pri zdravnikih? Nop.A mogo?e ni bilo nobene afere?Nop.

A so ljudje bili vsi hepi in zadovoljni?Nop. A so sve?ano odprli kak?no novotovarno?Nop....

Napisano

Mogo?e ni?.Kaj pa vidite vi na t.i. levakih,ki naj bi kao delali druga?e?

Druga?e so delali kaj za narod?A je v teh treh letih kaj ?la pla?a gor?Nop.A je mogo?e manj brezposelnih? Nop.

A so mogo?e kraj?e ?akalne vrste pri zdravnikih? Nop.A mogo?e ni bilo nobene afere?Nop.

A so ljudje bili vsi hepi in zadovoljni?Nop. A so sve?ano odprli kak?no novotovarno?Nop....

sem pozbil ?, je bilo vpra?anje namenjeno njemu.

Pa ?e si mi ?e vrgel kost:

to da ni verouka v ?olah in da ma rode mal bolj zaprt gobec.

IMO tvoja svoboda se?e do tja kamor z njo ne posega? v svobodo drugega. tu kristjani ??ijejo vse povprek. Poleg tega nam o?itajo drek ki pri njih ?e bolj smrdi.

Sicer podpiram viranta, sredino. :bravo: ignorira cerkev. dvakrat bravo

Jankovi? je prvi politik ki ni ?e 20 let v sloveniji v politiki, pa ste ga ?e obsodli na propad...Mal nefer. ?ist jan?evsko...

Napisano

Naj pridejo k nam spomladi in jeseni, bodo imel 14 dni del da se jim bo zrolalo od pisanja polo?nic.

Asfalt takrat postane blaten makadam.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tud jaz ?e ponavljam pru?kopis oz ?vasane ?rke. Verjetn bo treba sedaj k pro?njam prilagat spri?evalo iz 5. razreda - ko smo imel vpisano cirilico, heheh.

haha, ok nasmejal sem se, zdej gremo naprej brez takih nebuloz... upam, da je ?elja vsem, da se izvle?emo iz tega blata (pa ne unga kjer so parkirani avti) in bi nam morala biti v interesu le in samo to in dajmo prilo?nost ?loveku, da se izka?e.

33112_1.png

Napisano

Lej,ti ma? pa? do njega osebne predsodke, ko si zadnji? pisal, da je pri tebi izgubil ?e tisti promil s svojo izjavo po objavi rezultatov.

Raje povej po pravici, da JJ ne bi niti malo bolj maral, pa ?e bi (hipoteti?no) Slovenijo povzdignil na raven ?vice.

Ja, res je, gre za star zakon - pod Zokijem bo po novem kazen za ta prekr?ek 2000? :hudicek:

?vica :hohoho:

?uj ti zakaj pol 7 let nazaj nismo bli tam no ko je mel ablast

Zdaj pa prisegam da teb zadnji? odgovarjam na politi?no temo in temo tle mislim kot darknes jaoo

Res sam ?e ?akam da napi?e? da Zoki si sam zmi?ljuje zakone.

Aja tud ta mi je v?e? da ljudje morajo it na veselice in to z avti in se tam parkirat v blatu in pol vsi veseli z blatno alkoholnimi domov prav morajo tja ja.... :vino:

Napisano

A ja?

2004 je proti Jan?i popu?il LDS, 2008 so volilci stavili na SD in je LDS komaj prilezel v parlament, 2011 ste volili Jankovića in je SD izgubil 20%, LDS pa izpadel iz parlamenta,... kaj sledi? Izpad SD iz parlamenta naslednje volitve, Janković 10% in spet nova leva stranka, s katero bodo slovence peljali ?ejne ?ez vodo?

Ni? bat, tudi ?as JJ ?e pride, samo vpra?anje, kdaj bo levici "novih obrazov" zmanjkalo :harhar:

To je razlika med tipi?nim levim i desnim volilcem. Levi smo zahtevni, v?asih mnogo preve? in to znamo na volitvah jasno pokazat. Desni ste pa o?itno zadovoljni ?isto z vsakim sranjem, ki vas pitajo in verjemi, da ?e ne bi bilo na ?elu SDS ta kljukec bi SDS sigurno zmagala na teh volitvah.

Dokler se tega arhajika SDS ne bo znebila tudi ne bo zmagala na volitvah. Samo ko pa JJ-ni ve?, kdo pa sploh lahko stopi v njegove ?evlje. ?e edini, ki bi to zmogel ima zdaj svojo stranko SDS-u pa ostanejo pingvini tupa jerov?ek, Grims, ?erna?, Tanko, Jerov?ek, Irgel in ?e kak?en kimav?ek brez svojega jaza in brez vodstvenih kvalitet.

33112_1.png

Napisano

Naj pridejo k nam spomladi in jeseni, bodo imel 14 dni del da se jim bo zrolalo od pisanja polo?nic.

Asfalt takrat postane blaten makadam.

U na? vas si traktorji gume o?edjo, preden na cesto zapelejo ejga

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.