Mislim, da je veliko večja verjetnost, da te sploh nobeden ne pokliče. Po mojih izkušnjah za ugodno ceno pokličejo trije na mesec. Sam s takimi kot jih omenjaš nisem imel opravka.
Po pravici povedano, se mi ne da, da bi na koncu dobu 500€ več pa bi se zraven jebal še s takimi, ki bi mi ponujali 10k€ al pa 11k€ v stilu: "pa daj majstore, pa nemam više para a pod hitno mi trebaju kola"
Kaj odkrijem po 1 mesecu uporabe Vitare? Da ima GPF filter - kolk sem vesel.
Navodila:
"Če opozorilna lučka GPF zasveti med vožnjo, je GPF skoraj zamašen. Ko zasveti opozorilna lučka GPF, morate obnoviti GPF. Da opozorilna lučka ugasne, se vozilo ne sme ustaviti do zaključka regeneracije. Proces običajno traja okoli 25 minut"
A so ti normalni???
Če se ne bi zaklel, da dizla nikoli več ne kupim, bi jo kupil. 😁 Fer cena in z veliko verjetnostjo ohranjen avto. 👍 Daj jo na avtonet in nastavi 12.990 ...
Z enako opremo, barvo, prevoženimi km in letnikom je znanec 2 meseca nazaj od. 1 lastnika kupil karavan bencinarko G165 MT, za zelo zelo ugodnih 14.000 €. Ugibam, da bi prodajalec lahko iztisnil vsaj 15.000.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.