Boss Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 4 minutami je Alex napisal: Teorija zarote? 🤔 Me kr ma, da bi stavil proti tebi... čist tko iz fore. Recimo tkole, če mam prav mi boš en teden za vsak moj post replayal "prav imaš Boss". Če pa sem falil pa bom jaz en teden replayl na vsak tvoj post "prav imaš Alex". Hehe, a si upaš? To bo smeha. 🤣 Citiraj
Alex Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 31 minutami je Boss napisal: Me kr ma, da bi stavil proti tebi... čist tko iz fore. Recimo tkole, če mam prav mi boš en teden za vsak moj post replayal "prav imaš Boss". Če pa sem falil pa bom jaz en teden replayl na vsak tvoj post "prav imaš Alex". Hehe, a si upaš? To bo smeha. 🤣 Velja. 👌 1 Citiraj
jures Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Jaz vaju pa oba z lopato.....da bo stava veljala.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 2 urama je jures napisal: Jaz vaju pa oba z lopato.....da bo stava veljala.... Da jih ne boš ti dobil z lopato, ker to je pa moj copyright... 1 1 Citiraj
jures Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 24 minutami je Slivka napisal: Da jih ne boš ti dobil z lopato, ker to je pa moj copyright... Ti bos notarsko overil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Na note naj kar Wolfgang Amadeus Mozart overi. Jaz bom pa to lopatno obveril... Citiraj
Jest Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 12 urami je Boss napisal: Me kr ma, da bi stavil proti tebi... čist tko iz fore. Recimo tkole, če mam prav mi boš en teden za vsak moj post replayal "prav imaš Boss". Če pa sem falil pa bom jaz en teden replayl na vsak tvoj post "prav imaš Alex". Hehe, a si upaš? To bo smeha. 🤣 Bohinj je že očitno prava lokacija… oz. tocneje Srednja vas pri Bohinju… Anico iz Srednje vasi v Bohinju do smrti ugriznil modras, obležala je pod kozolcem WWW.SLOVENSKENOVICE.SI 80-letna Bohinjka je na pomoč poklicala vnuka. Prihiteli so reševalci, a kljub oživljanju je umrla do prihoda v bolnišnico. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
samSimon Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Točka @Boss gremo v naslednji krog... Citiraj
Boss Napisano pred 6 minutami Prijavi Napisano pred 6 minutami Hehe, dobr mi gre... kaj še rabim za drugo točko in zmago. A da je psa ugriznil modras in ni bila cianobakterija? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.