jures Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 KLIK Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lava Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 @Turbo Lumpi ?ak, a to je Danilo T?rk al Mr. Bean? @Lava zdej a bom mogu Imprezo ubavit, al pa takle spojler montirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 men ni n? od tega u?e? je pa kr priro?na zadevca za jutranje zajtrke Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Tole ima eden uporabnikov Renault foruma za svoj podpis; Mom ,I can' t sleep !Think on somethig boring.OK; VW Up,VW Polo,VW Golf,VW Passat,... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Smack my bitch... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 ?e je pa kej brutalnost je pa tole: Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 13. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2012 to so pravi dragrace-i Citiraj
Boss Napisano 13. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2012 ?e pa tole ni najbolj?a priredba - prva liga http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=RZwhXcwXRg0 Citiraj
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 ?e je pa kej brutalnost je pa tole: kaj ga toba?, tale je ?e huj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DapHhgnm6CQ Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Joza vstane ob 04:00 in gre v stalo delat. Prileti nazaj v bajto in vprasa Micko: Ja kdaj si pa ti ze skidala gnoj danes? Micka: saj ga nisem?!? Joza: ja pol je bil pa Pahor ze tle.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 -Ko pi?e? z velikimi ?rkami DERE? SE. -Ko pi?e? z malimi ?rkami normalno govori? -A kAj jE ToLe ?? Kolca se ti? Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
iceman22 Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 -Ko pi?e? z velikimi ?rkamiDERE? SE. -Ko pi?e? z malimi ?rkaminormalno govori? -A kAj jE ToLe ??Kolca se ti? a ti tudi facebook beres ob taki uri? Citiraj www.trziskisladoled.si
mazdaman Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 Ena vzgojna ???? Mati je delala v kuhinji in je poslu?ala svojega 5-letnega sina, ki se je igral v dnevni sobi s svojimi vlakci. Sli?ala je, kako se je vlak ustavil in sina, ki je rekel: "Vsi kreteni, ki so zdejle ?e not, naj se ?imprej skidajo ven, jebemti, tukaj je zadnja postaja!" In: "Tisti bedaki, ki mislijo iti s tem vlakom, naj spravijo svoje lene riti not, ker zdejle gremo." Mama ?isto popeni in re?e: "Na tak na?in se ne bo? pogovarjal v tej hi?i, pojdi v svojo sobo za dve uri in razmi?ljaj, kako bi to lahko bolje rekel in ko pride? nazaj, no?em ve? sli?ati takih besed!" Dve uri kasneje se sin spet igra z vlakom v dnevni in mama pozorno poslu?a, kako sin re?e: "Dragi potniki, hvala, da ste potovali z nami, prosim, ne pozabite na prtljago, upam, da boste kmalu spet potovali z nami." In: "Za tiste, ki so ravnokar vstopili: Dragi potniki dober dan, ta del je za nekadilce, upam, da boste dobro potovali z nami." V trenutku, ko se za?ne mama smejati, sli?i: "In ?e ste ?ist besni zaradi dve urne zamude, ne mene jebat, ampak povejte uni pi?ki v kuhinji!" Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 dobre Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 dobrga ?tromarja sam slab ?nopc strese Citiraj
Deeyan Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 dobrga ?tromarja sam slab ?nopc strese mi ?tromarji ?e vemo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 party brez muske https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=y_mPBsxJQSg Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 18. november, 2012 Prijavi Napisano 18. november, 2012 Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
g.Wankel Napisano 18. november, 2012 Prijavi Napisano 18. november, 2012 whoop whoop Evo za vse k jamrate kako je nasprotni spol beden&nesramen...so what Gospod svetovalec Upam da mi boste pomagali.Par dni nazaj sem se odpravila na delo ter pustila moza samega doma pred televizijo.Kaksen kilometer od doma se mi je ustavil avto,ni hotel znova zastartati,zato sem odsla pes domov.Ko sem prisla domov nisem mogla verjet kar sem videla,moj moz je bil v postelji s sosedovohcerko.Jaz sem stara 32 let,moz 34, sosedova punca pa 19,porocena sva pa 8 let.Polna sem stresa,takoj potrebujem dober nasvet,prosim pomagajte mi. S spostovanjem,Neza. Odgovor svetovalca: Draga Neza,Vedno mi je hudo, ko slisim, da imajo ljudje tovrstne tezave.Da se je avto ustavil po tako kratki prevozeni poti je lahko vec vzrokov.Najprej poglej ce imas zadosti goriva, si morda tankala tisti neoporecni bencin na OMW? Mogoce ne dela crpalka ali pa imas kaksen elektricni problem-akumulator,svecke,vzigalna tuljava,lahko je kriva kljucavnica ali pa racunalnik vbrizga,ce sploh je od firme Magneti Mirelii. Vsekakor bi predlagal, da poklices avtomehanicno delavnico, da ti potegnejo avto v garazo ter ti ga natancno pregledajo. Svetovalec Ignac Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.