Z M A J Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Lahko bi si tudi kdo takole razlagal; ker se je tamala preve? napila piva , sem jo dal dremat in na njenem sede?u (varno) transportiral torto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Stara znanca se po 10 letih srea?ata na ulici. “Kaj pa ti dela? na invalidskem vozi?ku?” “Imel sem prometno nesre?o. V kri?i??u sem jaz imel prednost, on je imel pa tovornjak...!” Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2013 .... nekaj pravni?kih ... menda temeljijo na resni?nih primerih --------------------------- To?ilec: Pravite, da ste izgubili spomin? Pri?a: Da. To?ilec: In kako se to odra?a na va?em spominu? Pri?a: Da pozabim..... To?ilec: Nam lahko navedete en primer ne?esa, kar ste pozabili? __________________ To?ilec: Recite, doktor, ali ni res, da ko oseba umre med spanjem, tega sploh ne ve, vse do naslednjega jutra? Pri?a: Ali ste res naredili pravosodni izpit? ___________________ To?ilec: Najmlaj?i sin, tisti dvajsetletni, koliko je star? Pri?a: Dvajset, kot va? IQ. ____________________________________________ Pravni zastopnik: Ona je imela tri otroke, je res? Pri?a: Da. Pravni zastopnik: Koliko je bilo de?kov? Pri?a: Ni?. Pravni zastopnik: Je bila kak?na deklica? Pri?a: Va?a milost, mislim, da potrebujem drugega pravnega zastopnika. Lahko dobim drugega pravnega zastopnika? ____________________________________________ To?ilec: Kako se je kon?al va? prvi zakon? Pri?a: S smrtjo. To?ilec: In s ?igavo smrtjo se je kon?al? Pri?a: Posku?ajte uganiti. ____________________________________________ To?ilec: Doktor, koliko va?ih avtopsij ste naredili na mrtvih ljudeh? Pri?a: Vse. ?ivi se preve? upirajo. _________________________________________ To?ilec: Se spomnite to?nega ?asa, ko ste pregledali truplo? Pri?a: Z avtopsijo sem za?el ob 8,30. To?ilec: In gospod Morgan je bil takrat mrtev? Pri?a: ?e ni bil mrtev takrat, je bil zagotovo, ko sem kon?al z delom.. ____________________________________________ To?ilec: Doktor, preden ste za?eli z avtopsijo, ali ste izmerili pulz? Pri?a. Ne. To?ilec: Ali ste izmerili krvni pritisk? Pri?a: Ne. To?ilec: Ste preverili dihanje? Pri?a. Ne. To?ilec: Potemtakem je mo?no, da je bil pacient ?e ?iv, ko ste pri?eli z avtopsijo? Pri?a. Ne. To?ilec: Kako ste lahko tako prepri?ani, doktor? Pri?a. Ker so bili njegovi mo?gani v posodi na moji mizi. To?ilec: A tako, razumem. Ali je mo?no, da bi bil pacient kljub temu ?e ?iv? Pri?a: Da, mo?no je, da bi bil ?e ?iv in bi ?tudiral pravo. Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2013 Prijavi Napisano 18. december, 2013 http://www.bolha.com/dom/dom-ostalo/ce-kdo...clct=1387391993 Citiraj
qwerty Napisano 18. december, 2013 Prijavi Napisano 18. december, 2013 Dve zanimive Citiraj If in doubt, flat out...
Slivka Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 A tole zdr?i kaj ve? kot eno no?? Citiraj
Slivka Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Tu je odgovor obema:http://www.youtube.com/embed/TpUXHvzZMh4 Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti ...si tako lijen' da nisi ni pro?itao sve 'ti' i nisi shvatio da ima jedno 'to'. Sada ga tra?i? i jako si razo?aran ?to ga nisi prona?ao, jer ga ustvari i nema. Citiraj
Deeyan Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti ...si tako lijen' da nisi ni pro?itao sve 'ti' i nisi shvatio da ima jedno 'to'.Sada ga tra?i? i jako si razo?aran ?to ga nisi prona?ao,jer ga ustvari i nema. Hahaha, huda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Hahaha, huda A si nasedu? hoho Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 A si nasedu? hoho Js vsaj priznam, ostali so pa tiho Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 O?e se je tu?iral in si prepeval tisto znano: "Zbog jedne divne crne ?ene" ko je v kopalnico vstopil sinko. - O?i, kaj ima? to med nogami ? - A to ??? se pogleda med noge. - To je Ki?o. Takrat se iz kuhinje zadere ?ena: - Povej mu ?e priimek... P.S. Kdor se ga ne spomni - pevec Kićo Slabinac...... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 ?e bi lani kupil za 1000? delnic Nove kreditne banke Maribor, bi danes imel 59?. ?e bi lani kupil za 1000? delnic Gorenja, bi danes imel 90?. ?e bi lani kupil za 1000? delnic Petrola, bi danes imel 170?. ?e bi lani kupil za 1000? steklenic piva in bi jih ?e vse izpraznil, bi za prazno embala?o dobil 253?. Kam torej vlo?iti? V sebe! Citiraj
Baby Viper Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 Razlika med Bo?i?kom in Dedkom mrazom http://9gag.com/gag/aVOgD3n Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
nisde Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 Malo druga?en test Mazde MX-5 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Slivka Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 Razlika med Bo?i?kom in Dedkom mrazom http://9gag.com/gag/aVOgD3n Ena redkih res dobrih... Citiraj
canyon Napisano 26. december, 2013 Prijavi Napisano 26. december, 2013 Cigo i Bankar Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 26. december, 2013 Prijavi Napisano 26. december, 2013 Yugo scena; https://www.youtube.com/watch?v=wasy5YA3fks Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. december, 2013 haha... brings me back memories Razlika je bila samo v tem, da sem bil vedno sam na pranju mizga in raz?i??evanju kaj je bilo in kaj ni bilo na "nacionalni osnovi" pa ?e en tak mindfucker iz tistih zasli?anj Podporo?nik: ?ta je Slovenec, jel si za nas ili za one tvoje? Jaz: pa za nas dru?e podporu?ni?e Podporo?nik:eee.... ?!?! u redu. Citiraj
canyon Napisano 30. december, 2013 Prijavi Napisano 30. december, 2013 na? schurda Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 4. januar, 2014 Prijavi Napisano 4. januar, 2014 google translate zna beatboxat http://translate.google.com/?hl=sl#en/sl/p...hk%20kkkkkkkkkk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 4. januar, 2014 Prijavi Napisano 4. januar, 2014 Ko pre?kate cesto, vedno glejte avtomobile in ne na semafor. Semaforji redko kdaj zbijejo ?loveka... Plivaju Mujo i Suljo Tihim oceanom, kad odjednom Suljo po?inje vikati: - Upomoć, Mujo, upomoć, udaviću se ! Na to će Mujo: - Pssssst, ?ta se dere?, ovo je Tihi ocean... Ka?e Mujo Sulji: - Suljo, ti si pravi magarac, samo ti jo? trebaju rogovi ! - Pa odakle, bolan, magarcu rogovi, magarac nema rogove ! - E, onda ti ni?ta ne fali... Pride zdravnik do zaskrbljenega pacienta. Pa ga pacient vpra?a: - "Doktor, kaj mi je?" - "Ne vem, ne vem..." - "Kdaj pa boste vedeli?" - "Jutri takoj po obdukciji..." Sosed mi je zvonil na vratih ob 2:30 zjutraj... Pa mislim, resno, da ti ob pol treh pono?i gre ?lovek zvoniti na vrata! No, na sre?o sem bil buden, ker sem treniral na bobne... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.