Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 15k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ne vem, zakaj se vsem zdi sme?no, ampak meni je bilo kar malo nerodno...

Grem v trgovino kupit gate. I??em, ne najdem, se ustavim pri eni prodajalki in jo potiho vpra?am, kje imajo gate. Pa me vpra?a po velikosti, ji povem, pa odgovori, da na zgornji polici in da gre po lojtrco. Med tem pridejo druge stranke in prodajalka se za?ne ukvarjati z njimi. Nekaj ?asa ?akam, potem odlo?no stopim do prodajalke in na ves glas vpra?am: "A mi boste ?e enkrat dali gate dol?"

?ele ko so se vsi obrnili proti meni in me gledali, sem se zavedel, kaj si mislijo drugi... sramezljiv

Napisano

ha ha ha ha ha  :notworth:  :notworth:  :notworth:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Mladi Mujo o?enio mladu Fatu, useli?e oni u svoj novi stan i u?ivaju u medenom mjesecu.

I tako svake no?i ?uje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje.

Nakon nekoliko dana sretne Mujo susjeda na ulazu, pa ?e njemu susjed:

- "Mujo, nemoj se ljutit', al' ne mo?e se spavat od vas dvoje i va?eg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vri?ti tol'ko."
- "Ma nema problema kom?ija, ispri?avam se, nisam znao da smo tako glasni."

Do?la no?, kad u jednom trenutku ?uje se Mujo:
- "KOM?IJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO ?"
- "DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!" odgovara susjed.

Do?la druga no? kad opet Mujo:
- "KOM?IJAAA, JEL 'VAKO DOBROOOOOOO?"
- "DOBRO JE MUJOOO !"

Tre?e no?i vi?e opet Mujo:
- "KOM?IJAAA, JEL 'VAKO DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?"
- "Mujo, vadi joj tu krpu iz usta, cjela zgrada misli da mene jebe?.

33112_1.png

Napisano

Gasilska enota 124 sporo?a centrali:

?Ne moremo na kraj po?ara! Po?ljite koga drugega!?
?Zakaj pa ne morete??
?Imamo okvaro na vozilu!?
?In kaj se je zgodilo??
?Razbito imamo desno stransko ogledalo!?
?Brez njega pa ja lahko odpeljete na kraj po?ara!?
?Ne gre, ker tovornjak le?i na njemu!?

Napisano

fake

Seveda je fejk (1.April prank) samo, smejita se pa tako pristno, da te enostavno not potegne in se smeje? zraven.

33112_1.png

Napisano

V UKC urgentno pripeljejo mo?kega, ki je posku?al naredit samomor z zastrupljenjem. V hudih bole?inah so mu iz?rpali ?elodec in ga re?ili.
Ko dedc pride dovolj k sebi, ga zdravnik izpra?a za dogodek.

Potek pogovora:
Doktor: " Kaj se vam je pravzaprav zgodilo?"
Pacienti: " Cel kup te?av, ki jih nisem zmogel re?evati. Nisem videl ve? izhoda, pa sem ?elel narediti konec."
Doktor: " Kaj ste torej storili. In kako?"
Pacient: " Vzel sem plastenko ?ampona in ga spil. "
Doktor: "?ampona? Kak?nega ?ampona?"
Pacient: "L?Or?al"
Doktor: "L?Or?al? Zakaj pa ravno tega?"
Pacient: "Ker se cenim, gospod doktor."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Mo?akar te?e po ulici s ?karjami v rokah. Znanec ga vpra?a:

- "Ja, kam pa ti? In zakaj s ?karjami?"

- "So me klicali iz bolnice, da ta??ino ?ivljenje visi na nitki..."

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Takole so danes v Vurberku odstranjevali bombo

PVp64lC.gif

1

33112_1.png

Napisano

Druga svetovna vojna:

Za?etek: Poljska, 1.9.1939

Konec: Vurberk, 25.7.2017

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz mislim, da to diši po novem "poraba izziv". 😎   No jaz za ta denar verjetno lih ene pol od 750km naredim 😀
    • Spet nekaj zanimivega v moji Knipex zbirki. Nebi predstavljal "kar ene" klešče,a so res "posebne"...mogoče za koga zanimive.   Gre za ščipalne klešče z posebno geometrijo oz. brez klasičnega tečaja-nemogoče,da ste kaj takega kje drugje že videli-Knipex patent drsnega "tečaja",ki prenaša središčnico na začetek rezila,kar je z klasičnim tečajem praktično nemogoče. Klešče so za svojo kompaktnost-dolžino 18cm izjemno zmogljive-zmorejo ščipati piano žico do fi-3mm😲 Presenetljivo je tudi dejstvo,da še zmeraj izgledajo kot klasične ščipalke.   Bom prilimal še slike drugih dveh tipov ščipalk,ki sem jih tukaj že predstavljal...in katera imata oba enako zmogljivost...tukaj se vidi,za kaj pri teh kleščah gre. Seveda ima vsak tip svoje prednosti in slabosti...pač odvisno,za zaj rabiš. Je pa proizvodnja takega tipa klešč izjemno zahtevna,in seveda je za to cena tudi temu primerna-50€ je že zelo lepa cena.      
    • Da ne bomo samo slike "opedenanih" Mazd kazali😄   Včeraj smo v bližnji okolici raziskovali,kje so še zanimive poti za sprehode z psom,pa da je v bližini reka,potok ipd...pač za poletne sprehode in ohladitve štirinožca...in smo z našo "črnuhico" malce "ofroudali"...po takih blatnih jamah čez polja in visoko travo...gor in dol...je draga samo začudeno gledala😅 In,ker nas ni pustila na cedilu v blatu,sem jo danes za nagrado pošteno opral in preobul v letne pnevmatike(nisem slikal). In sem tudi ugotovil,da še ni taka panika za nakup novih zimskih pnevmatik,ker imajo stare še 6,25-6,27mm profila...za eno sezono še bodo,pol pa "adijo".
    • Tako se vozim z i20n in ne s Pumo. Ker mi je isti, ki je dal popust za Focusa, zabrusil da sem lahko srečen, da mi ceno drži. Hvala. Pač štofirim po trgu naprej, če je boljša ponudba, se obrnem.   Sem tak bolj vesel z i20n kot bi bil s Pumo.
    • Se strinjam se tabo in se opravičujem moji Mazdi, da ni prej prejela primerne oskrbe. 😁   V prihodnje bo veliko bolje. Imam vso potrebno kemijo, opremo za njeno razvajanje. Med drugim bo tudi dobila 4-5 letno keramično zaščito. 👍   Sem jo enkrat ali dvakrat želel prej oprati za vikend, pa je bilo napovedano naslednje dneve deževje in je akcija odpadla.   LP
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.