Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Janez obišče Jožeta v bolnici. Jože je cel polomljen in na pol v komi leži na postelji. Pa ga Janez vpraša: - "Ja kaj si pa ti delal?" - "Ribe sem lovil na Velenjskem jezeru." - "Ne boš mi rekel, da so te postrvi tako zmlatile!" - "Ne, veš, nisem imel glist. Da ne bi si zamazal roke, sem vzel baterijo, jo povezal z dvema žicama in vstavil v zemljo. Gliste so same prišle ven." - "In kaj je bilo potem? Ne boš rekel, da so te gliste zmlatile?" - "Ne, ne. Veš, zadovoljen nad rezultatom, pa iz firbca, sem vzel dve večji žici, jih porinil v zemljo, priklopil na akumulator in da vidiš kako so krti skakali iz zemlje!" - "Ja, dobro, krti. Ampak krti te niso tako zmlatili!" - "Ne, ne, niso. Navdušen nad rezultatom sem vzel dve veliki žici, jih vrgel čez daljnovod in jih porinil v zemljo!" - "Dalje?" - "Jah, takrat je prišla ven 3 izmena Velenjskega rudnika in razbili me ko podgano..."
-
Pa mislim, da so ti klopi v naravi. Oni bi radi tak tip alergije spravili na ljudi. Torej pritajeno, kot covid, gripa, preko hrane, pijače,....
-
To je pravilen pristop... da se dela takrat, ko je "mrtva sezona" ... In ne tako, da folk sedajle ob najvecji vrocini mrzlicno isce, kje bi lahko nabavili klimo in kdaj bo montaza
-
Včasih pride kakšen zapisnik, ki "te sezuje" in ne vem, a narod to piše pod vplivom kakšnih močnih zdravil al so tudi sicer taki intelekti... Danes, recimo, je po emajlu prišel en tak zapisnik...
-
Edino, ko pa gremo na turo s kolesom, politike ni. 👍
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.