Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 Kirurg se jazi na avtomehanika: - "Za popravilo ste mi zaračunali več, kot jaz računam pacientu za operacijo srca!" - "Veste kaj, jaz vedno delam z novimi modeli, vi pa še od časa Adama in Eve z istimi modeli..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 Možakar je vstopil v lekarno in rekel: - "Prosim, dajte mi barvo za jajca!" - "Barvo za jajca? Dobro, saj se bliža Velikonočni čas, ampak mi barve za jajca nikoli nismo prodajali." - "Kako, da ne? Saj sem prihajam naravnost od zdravnika." - "In kaj vam je ta rekel?" - "Pregledal me je, ugotovil, da imam preveč holesterola v krvi in mi rekel, naj prečrtam jajca..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 - "Polde, a je tvoj pes lovski?" - "Ne. Zakaj?" - "Ker očitno ves čas lovi bolhe..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 - "Polde, zakaj ti pes ni prinesel race, ko si jo zadel?" - "Bil je v šoku." - "V šoku? Zakaj?" - "Ker ponavadi nič ne zadanem..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 - "A veste, zakaj niste mogli narediti izpita?" - "Pojma nimam..." - "Ja, točno, ravno zaradi tega..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 Žena se pritožuje: - "Včasih si bil mnogo bolj nežen z menoj, vedno si me vzel v svoje roke!" - "Včasih, ja, včasih, samo od takrat mi roke niso več zrasle..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 Zakaj imajo Gorenci tako velik nos? Zato ker je zrak zastonj... 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 Mama je dejala blondinki: - "Ljuba hči, le glej, da s svojim bodočim možem ne boš že pred poroko počenjala tistih reči!" - "Zakaj pa ravno z njim ne?" 3 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2024 Prijavi Napisano 13. marec, 2024 Strojevodjev monolog pri 80 kilometrov na uro: - »Bog ve, kaj se mi bo danes še vse zgodilo? Najprej sem se pri britju urezal, potem mi je na hlačah odletel gumb, nato sem se priščipnil z vrati, zdaj pa bo mojem tiru prihaja nasproti tovorni vlak…« 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec, 2024 Prijavi Napisano 14. marec, 2024 Takole bom pa jaz čez nekaj let... 4 Citiraj
Bini Napisano 14. marec, 2024 Prijavi Napisano 14. marec, 2024 pred 6 urami je Slivka napisal: Takole bom pa jaz čez nekaj let... Bravo, skoraj resnično stane... 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec, 2024 Prijavi Napisano 14. marec, 2024 Hura, petek je! Samo vadim za jutri... 2 1 Citiraj
Bini Napisano 14. marec, 2024 Prijavi Napisano 14. marec, 2024 pred 3 urami je Slivka napisal: Hura, petek je! Samo vadim za jutri... Še malo pa bo res... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 Obleka ne naredi človeka. Človeka naredita dva brez oblek... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 Jaz nisem miljonar. Jaz nisem miljarder. Jaz sem biljarder. Igram biljard... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 Lojze je odprl novo trgovino s tekstilom. Prijatelj ga vpraša: - "Kako kaj posel?" - "Slabo. V ponedeljek sem prodal ene hlače, v torek nič, v sredo je bilo pa še slabše kot v torek." - "Kako pa je to mogoče, da je bilo v sredo še slabše kot v torek, ko nisi ničesar prodal?" - "Tisti kupec, ki je v ponedeljek kupil hlače, jih je prinesel nazaj..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 Mož se je prebudil iz kome. Žena stoji ob njem oblečena v črnino in reče: - "Nate se pa človek res ne more zanesti..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 Ženska vstopi v lokal in vpraša natakarja: - "Kje pa je tista natakarica z dolgimi nogami?" - "Boste kaj spili ali samo iščete natakarico?" - "Po pravici povedano iščem svojega moža..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 Žena se vrne iz službe in v stanovanju najde moža z mladim dekletom. Vzkipi in zavpije: - "Ja, kaj pa delate v postelji z mojim možem?" - "Če pa niti tega ne veste, potem ni nič čudnega, da me je danes povabil k sebi domov..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 - "Mož, tako več ne bo šlo naprej! Tebi hlače več pomenijo kot jaz!" - "Seveda! Brez tebe se lahko pojavim kjerkoli, brez hlač pa še iz stanovanja ne smem!" 3 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 - "Praviš, da te je zapustila žena?" - "Ja, odšla je!" - "Pridi z nami, gremo v gostilno, da boš ob pijači pozabil na žalost!" - "Kakšno žalost?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 - "Kaj pa je s tabo? Te je avto povozil, da si ves v mavcu?" - "Ne. Žena se je prehitro vrnila s službene poti..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. marec, 2024 Prijavi Napisano 15. marec, 2024 - "Nekoč smo se vozili v tiste kraje, kjer je bilo moč kaj videti!" - "Kaj pa zdaj?" - "Zdaj se pa vozimo samo še tja, kjer je možno najti kaj parkirnega prostora..." 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.