Slivka Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij (urejeno) Me sodelavka vpraša, kako gledam lezbijčne odnose. Ji odgovorim, da najraje v full-HD. Pa mi je spet odgovorila, da se mi vidi, da sem kmet an s hribu doma pa da se z mano sploh ne da pogovarjat... Popravljeno 19. junij od Slivka 5 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:16 Prijavi Napisano petek ob 07:16 Kar devet od desetih moških je potrdilo, da ima žena vedno prav. Tistega enega pa od takrat nihče ni več videl... 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:28 Prijavi Napisano petek ob 07:28 Ooo, glej, naredili so skiro za dva! 2 1 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:39 Prijavi Napisano petek ob 07:39 Ko ti rečejo, da živijo v glavnem od turistov... 1 4 1 1 Citiraj
Slivka Napisano sobota ob 19:20 Prijavi Napisano sobota ob 19:20 https://youtube.com/shorts/oRLUP0Z0aT8?si=Jfkuf8yKmqPbbtkp 1 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 20:46 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 20:46 Pa še kako prekleto res je. Sicer od AMZS aplikacija, kaže zastoj pa sem rekel mah sej mam cajt. In guess what tekoča vožnja brez prometa. Tko, da ja overkilling tech pač ni vedno dobra zadeva in večkrat je treba zaupat lastni presoji. 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 21:18 Prijavi Napisano sobota ob 21:18 pred 1 uro je Slivka napisal: https://youtube.com/shorts/oRLUP0Z0aT8?si=Jfkuf8yKmqPbbtkp Se mi še ni zgodilo.... 😊😉 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 21:41 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 21:41 Se je pa švabom GOOGLE POVZROČIL KAOS NA CESTAH: Prikazoval je zapore, ki jih sploh ni bilo (FOTO) WWW.REGIONALGORISKA.SI V četrtek, ob začetku enega najbolj prometnih prazničnih koncev tedna v Nemčiji, je na avtocestah... Citiraj
GoB Napisano ponedeljek ob 14:15 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:15 Ženska, ki si je izmislila izrek "vsi moški so isti", je bila Kitajka, ki je izgubila moža v gneči. 2 Citiraj
GoB Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Popravljeno pred 3 urami od GoB 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.