Slivka Napisano včeraj ob 10:18 Prijavi Napisano včeraj ob 10:18 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 10:57 Prijavi Napisano včeraj ob 10:57 Katera žuželka je pa tole? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 11:09 Prijavi Napisano včeraj ob 11:09 Prišla mi je nasproti... Dotaknila sva se... Tako, mimo grede... Povsem slučajno... Popolna neznanca... In takoj sem si zaželel, da bi poznal njeno telefonsko in naslov... Mislil sem se že obrnit in iti za njo, a so bili za menoj drugi ljudje... Ogledalo 70€, blatnik 300€, lakiranje blatnika in vrat še 300€... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Rojstni dnevi so zelo koristni. Več kot jih imaš, dlje živiš. 2 1 Citiraj
Jest Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Hormuška ožina… 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano pred 2 urama Avtor Prijavi Napisano pred 2 urama Eh ... staram se... najprej opazim, da hormuška ožina ni v p****di ampak da je bolj v p***di Abu Dabi. Pol pa Egypt, ki je naenkrat ratal iz Somalije, del Omana se je preselil v Pakistan, Indijska podcelina je odplavala nekam proti jugu. Eh AI se mora drugič bolj potrudit, ker fora je dobra izvedba pa sploh ne. 1 Citiraj
goB Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Še malo v čast baje nedavno preminulemu Chuck Noriss-u: Smrt potrka na vrata. Odpre Chuck Norris. Smrt reče - maškareee... Chuck Norris je v resnici umrl že leta 1996, vendar je smrt zbirala pogum, da mu to pove. Chuck Norris osebno sprejema izrekanje sožalja jutri med 16. in 19. uro. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.