Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Enkrat sm pr kolegu neki tacga menjal. Pa ni delala brez tistga dodatnega napajanja. Je pa mo?no da bo sam en konektor dost.

Poglej ?e je to na kartici (tiskano vezje) vse na isto - skupno to?ko vezan.

Napisano

vidi se lih ne upam pa da nebo n? narobe ?e probam ... v ponedeljek mam pa tko al tko zdej plan da grem nazaj v to trgovino pa povpra?am ?e za en napajalnik ki bi mi to ?verco normalno poganjala na full power ...

p.s. probu sam na en napajalni kabel in ne dela :-/

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

vidi se lih ne upam pa da nebo n? narobe ?e probam ... v ponedeljek mam pa tko al tko zdej plan da grem nazaj v to trgovino pa povpra?am ?e za en napajalnik ki bi mi to ?verco normalno poganjala na full power ...

p.s. probu sam na en napajalni kabel in ne dela :-/

Kupi nov napajalnik vsaj 600w pa bo ok!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kako si sploh pomislil, da bo? na takem napajalniku poganjal tole grafo? :ne vem:

Tko kot pravi Klopko... obvezno mo?nej?i napajalnik, ker tud ?e zrihta? na temu dost priklju?kov se ti bo ma?ina ob ve?ji porabi sesuvala, napajalnik pa pregreval.

33112_1.png

Napisano

Pa puzabu sm se pozanimat kaksno napajanje ta grafa rabi pa se kaksen napajalnik sploh mam v kisti ... grafa zdej caka zuni ... drug teden bom uzeu se nov napajalni in ram.

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

@canyon: ra?un za elektriko bo spet ve?ji :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

@canyon: ra?un za elektriko bo spet ve?ji :)

ooo ja

Imel sem 1x na probni dvojedrno grafo ki je po?gala tam okoli 600w in moram povedat da se je konec meseca kar poznalo :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

mislm da nebo take panike ... ?e tko mamo pr bajti stalno 4 ra?unalnike prkloplene na omre?je ... pol pa ?e ?e est kk?ne ki?te dam prule?em za rihtat ...

ponavadi zgleda nekako takole

hphotos-ak-...854668261_n.jpg

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Problem?ek... Dobil telefon s servisa (nokia n79), pobrisana do konca in kraja. Ne vem sicer zakaj, ampak imenik mi je ves ?as telefon?ek avtomatsko delal na kartici (hvala bogu), ki sem jo pred servisom seveda vzel ven. Imenika nisem ni? pipal, ?e vedno je tam na kartici, a telefon ga ne zazna. (Najde ga samo v file managerju od telefona, pod memory card a ga no?e kopirat v imenik niti nikamor) Vse te vcf. kartice imam tudi kopirane na disk doma in na ?ihtu in niso corrupt se mi zdi. Poskusil sem s PC Suitom uvoziti ves ta cirkus na telefon, pa ne gre. POtem sem posku?al ?e narediti novo vizitko v telefonu, da bi na?el mesto kam jih shranjuje, pa jih ne najdem nikjer.(Prej je bilo pod memory card/others/contacts)

Kaj mu je?.... Ne da se mi pisat vseh imen na novo, sploh ne ker mam ene 2 al 3 backupe. Bedno....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Problem?ek... Dobil telefon s servisa (nokia n79), pobrisana do konca in kraja. Ne vem sicer zakaj, ampak imenik mi je ves ?as telefon?ek avtomatsko delal na kartici (hvala bogu), ki sem jo pred servisom seveda vzel ven. Imenika nisem ni? pipal, ?e vedno je tam na kartici, a telefon ga ne zazna. (Najde ga samo v file managerju od telefona, pod memory card a ga no?e kopirat v imenik niti nikamor) Vse te vcf. kartice imam tudi kopirane na disk doma in na ?ihtu in niso corrupt se mi zdi. Poskusil sem s PC Suitom uvoziti ves ta cirkus na telefon, pa ne gre. POtem sem posku?al ?e narediti novo vizitko v telefonu, da bi na?el mesto kam jih shranjuje, pa jih ne najdem nikjer.(Prej je bilo pod memory card/others/contacts)

Kaj mu je?.... Ne da se mi pisat vseh imen na novo, sploh ne ker mam ene 2 al 3 backupe. Bedno....

verjetno so na novo nalo?ili software.

Ne vem problema glede .vcf gre? v imenik da? uvozi imenik iz.....pa? iz kjerkol ma?. mogl bi delat. Kaj tud backup ne dela???

attachmentzbg1.gif

Napisano

Snel 60 igric za Wii s Partisa in grem probat h ne?akinji za njen Roj dan. Nam zaenkrat ?e uspe prepri?evati, da ga ne rabimo, a kmalu bo pri?el dan....ko enkrat tam vidi in proba.... :closedeyes:...............

..................fotr je probu need for speed pa Wipeout :pepsi:

Matr si ?leht :jupiii: .... brez teh stvari gre DOKLER jih mulci ne vidijo :P

Tako jaz no?em portable dvdja kupit, pa mimogrede se otroc vsaj malo zanimajo kje se vozjo...

Vcf.je bom pa ?e v pon v slu?bi re?eval...

A Klokateer...

Napisano

Moj nasvet, ne kupuj Wiija ?eprou je ful pocen zdj raj se izprsi pa kup orto dobro stvar Xbox s kinectom, med drugim ne bo ?anse da se razbije tv, bol?a grafika bol ?pili, edin mariota pa ni, zadeva deluje fenomenalno dobr in vedno bol?.

Napisano

Ti to resno? lih pr Wiiju je najla?e gulfat gibe poglej si tole

in pa lahko gre? ?e ?ez osatale kinect trailerje, kontrolerja sploh ne rabi?, pa ?e dobr mediacenter je. Ne govori tega prodajalec v meni ampak nekdo ki ve da je xbox s kinectom bol?i v veliko pogledih, kar se ?vicanja ti?e pa vrjami da se tuki ?lovek zelo pre?vica, kr je res treba skakat in vse, ker zazna celotno telo in ne le rok. Kupi pa kar ti je pa? ljub?e :D
Napisano

ja pa sej xbox al pa ps sta ista sam ?e bol?a ... kokr je gorjup reku ... pa ?e to kaerco si ubavi? zravn pa ma? ubistvu isto ... pol pa kk?n boks al pa kej tazga notr ... vrkem da se lohk konkretno pre?vica? :D

Napisano

Nisem nikjer rekel da nima (ta) prav, ?ist verjamem, ampak hotel sem povedati, da gledamo z uporabni?ko / star?evskega vidika.

Verjetno bolj iz vidika debeline denarnice :) ... Ker Wii je res ze malo zastarel ... in pri XBox s Kinectom se pomoje res bolj presvicas :) ... .

Itak je pa to zanimivo bolj kratek cas, potem se pa ponavadi prah nabira ... Edino ce nimajo nic drugega za pocet... kot samo to... :D

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

No da ?e eno stvar povem, kinect par pirov in par kolegov pa je gora smeha n zabave :D

Kot smo ?e ugotovili, vsakomur svoje in seveda tukaj veliko vpliva tudi denarnica ker je v ceni skor 3x razlika.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Kaj hudi?a smo u?pilali na WIN7 da mi ves ?as te?i z nekimi security warningi https mi odpira ?eprav vsaki? posebej zbri?em tisti s.

ZA name?ek mi ne ohranja gesel in moram povsod kamor grem ves ?as ob vsakem obisku vna?at gesla od mailov, do forumov in vsega tega, ?eprav posvod ozna?im zapomni si me. Pomojem je mela mularija prste vmes. Kje to saniram in kako?

thnx

post-3203-1331726950_thumb.png

A Klokateer...

Napisano

Pomoje ima? sekuriti level na?ponan na polno, pri IE.

Probaj krom al pa fajerfoks.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Odpri tools-internet options, klikni na zavihek "security", izberi ikonco "internet" nato pa klikni na gumb "Custom level"

Poi??i zapis "Display mixed content" ter ga nastavi na "enable" in potrdi z OK.

33112_1.png

Napisano

Odpri tools-internet options, klikni na zavihek "security", izberi ikonco "internet" nato pa klikni na gumb "Custom level"

Poi??i zapis "Display mixed content" ter ga nastavi na "enable" in potrdi z OK.

dela. Hvala.

A Klokateer...

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Eno vpra?anje za uporabnike WMP na winsih 7 :)

A kdo zna na?timat prehode med posami?nimi komadi, da uporab recimo fade in pa fade out, da ne prekine komada pa pol druzga za?ne ampak da mal zgladi prehod umes. Zdj sm sicer v slu?bi pa nimam wins 7 klele, bom se doma mau poigrou s tem. Ma kdo kak predlog kako bi se to izvedl?

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.