Skoči na vsebino

Hudi avti in fotke nasploh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za tega pa ja ?param.

mojster me bo? peljal malo :D lp ale? B)

Napisano

a nisi ti o Lexusu govoru? :D

?e bi mel izbiro, bi se verjetn odlo?u za tega, ker sam avto s streho ?e imam.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Japon?ki sploh ?e niso povedali kak ?as ima Civic na progi, Seat je bil par mesecev vesel ker je bil najhitrej?i FWD avto na ringu, Renault Sport pa ?e cilja na vsaj tak ?as kot ga je imel Seat. Tokrat v navezi z Akrapovi?em

Objavljena slika

Objavljena slika

• 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

A je ?e komu tale Lexus GS zadaj podoben Mazdi 6

06-2013-lexus-gs-450h.jpg

jp, to sm ?e js govoru ?e predn je pr?la 6-ka uradno ven, pa sm Lexusa 1x sre?u na cesti pa sm prov gledu, ?e je res kdo kje 6-ko ?e pred?asno dobu. Je pa tale Lexus mal bolj kvadratast :)

• 4 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

A je tole daihatsu charade? Avto mojega otro?tva:)

Bencinski 3-valjni, 12-ventilski in pa TURBO, zadeva ima 101KS ob izredno majhni masi, to mora letet k zmaj.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Je tako, navadnega 1.0 bencinca si ?e lastim (spodaj na sliki), z vpra?anjem pa sm konkretno mislu na GTti model, ki ga je omenu Zmaj :)

wp20140830001.jpg

Napisano

Ja exotika se pla?a

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ja exotika se pla?a

Bomo se mal pocakal, ce bo cena padla na neko normalno pol mi je namenjen drugac pa pa pac ne :)
Napisano

:) No pa ?e rde? je bil na?. Sem baje jokala, ko je ?el od hi?e. Deeyan upam, da ga dobi?:)

Sej vecinoma so bli vsi rdeci. Neki je blo se modrih in belih, misje sivi so bli pa vecinoma 5-vratni in z diesel motorjem.

Thx, sej pravim, ce bo bo, drugac sm pa trenutno bolj osredotocen na drug projekt :)

http://www.mazda-si.net/topic/3671-deeyans-vehicles/page-40

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Tole je pa zame skoraj popoln izgled.  :wub:

post-185-0-31141500-1412420903_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tista na levi strani avta ima prevelika o?ala. Vsaj za moje pojme. Tista na desni strani pa ima res skoraj popoln izgled.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Tista na levi strani avta ima prevelika o?ala. Vsaj za moje pojme. Tista na desni strani pa ima res skoraj popoln izgled.

kak?nga avta? :blink:

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Morebiten izziv za drugo leto, omejiti budget na ene 500? za nakup enega "skreta" in iz njega potegniti maksimalno zabavo:

10675779_876216492389402_354765358750454

323c 2.5 V6 :P

mal se hecam, ampak po en strani mi je res ?al da nism speljal tega projekta :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.