Skoči na vsebino

Hudi avti in fotke nasploh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

men je bli glih zato ful vsec z tem marin camo folijo :D komi je na trajekt prlezu :D

Ej....Jo?t ?ta..bi mogel tvojo Mazdurino zraven parkirati in slikati..he he lp:-):-):-)

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Zunaj ?e notri je pa precej druga?na zgodba :)

Tako grozno pa spet ni... smo videli ze slabse :) ... 

Tesla-Model-S-remote-access-system.jpg

tesla_model_s_13_in2.png

c05c7c19cb461957b631409300d72.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

No saj nisem rekel da je najslab?i ali najgr?i, samo da pa? ni najlep?i :)

meni res ni jasno kaj vsi notri tla?ijo sedaj te zaslone na dotik, da mora? ja med vo?njo pogledat kje bo? kaj naredil... sploh fajn ima prej?nji Clio, zaslona iz normalno sede?ega polo?aja niti dose?e? ne :D

BMW 3 in Mazda 3 imata zaslon kar tako sredi armature, novi Mercedesi so pa sploh razred zase, vse res lepo narejeno in potem kot bi bil zaslon aftermarket nabit na sredino:2014-Mercedes-Benz-C-Class-interior.jpg

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Sre?u eno zanimivo in rahlo vesolsko zadevo :)

37d76be525a554813b10f3d8473d457c.jpg49abeaf707d6fd948c7e53da0718e392.jpg41698bbaa99fb3c10849cd41a94170d6.jpg

Dimenzije zadi:305/30/22

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Kolk more bit pol ?ele zimska, ker tale nima letnih gor :D

miataviperfinal.png

Napisano

Sre?u eno zanimivo in rahlo vesolsko zadevo :)

37d76be525a554813b10f3d8473d457c.jpg49abeaf707d6fd948c7e53da0718e392.jpg41698bbaa99fb3c10849cd41a94170d6.jpg

Dimenzije zadi:305/30/22

Lastnik tega Huracana je slovenec >> http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/12/lamborghini_huracan_slovenija.aspx

V Nemciji je registriran menda zato, ker je bila cena okoli 200.000 ? ... Ce bi ga uvozil v Slovenijo, bi zaradi davscin moral pristaviti se okoli 50.000? 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Yeah boi, Formula Drift! Zame je bilo najvecje razocaranje to sezono Foust s svojim norim RWD pasatom, mislim da je samo dvakrat sploh prisel v top 32. Shoutout za modela ki je sel stran od 2JZ in dal v svojo mislim da S14 drag engine, nisem 100% ampak mislim da je bil Wang.

Oh FD. <3

Tanner-Foust.jpg

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Mad Mike je spet menjal :D12439394_1150365118316230_32910416614200

Hitr so mu jo zrihtal, upam pa da bo kej ve? sre?e kot z NC

miataviperfinal.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

MX-7 aka mini FD

decdc749d355466d95af34ced5eb6de6.jpg

Ni Photoshop, res je bla narjena predelava pri Rev9

miataviperfinal.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

MX-7 aka mini FDdecdc749d355466d95af34ced5eb6de6.jpg

Ni Photoshop, res je bla narjena predelava pri Rev9

Yebenti, tole je pa fajn ?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 1 leto kasneje...
Napisano

?e ?e bi raje MX5 RF, moram pa priznat da me notranjost precej moti pri vseh treh, ta ?trle? zaslon, res ne razumem oblikovalcev, tako pogosto ga dajo nekam kjer ne pa?e in zgleda ali kot nekaj ?trle?ega ali pa kot da je bila armatua narejena in so potem reklu rabimo zaslon in ga dajo gor kot bi ga nekdo aftermarket vgradil (posadil pa? na prosto mesto). Glede na to da ve?ino ?asa z avtom pre?ivim v njem mi je pomembno da mi je notranjost v?e?.

Napisano

Se pa res ne razume? na oblikovanje. Obstajajo modne smernice in iz njih izhajajo?e modne zapovedi. In ?e oblikovalec ne postavi grdega nagrobnika sredi armature, potem njegov izdelek ozna?ijo z: zastarel, dolgo?asen, nezanimiv...

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Potem pa? vzame? opremo z osnovnim radijem in ni tablice pa? gor.

Postavljena je visoko, da je ?im bli?je pogledu

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Meni je pa ravno ta "tablica" sredi armature super...in tudi lepo mi izgleda...pa ?e izredno uporabna, sploh ?e ima? vzvratno kamero...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prodam nekaj dodtne opreme če koga zanima   MazdaCX-5 platišča pnevmatike tepihi strešni nosilci WWW.BOLHA.COM MazdaCX-5 platišča pnevmatike tepihi strešni nosilci Mazda CX-5 original strešni nosilci za montažo...  
    • Robertu Golobu je kurir na dom prinesel nujno sporočilo in se začuden zagledal v njegovo ženo Tino, ki je pomolila glavo skozi priprta vrata. Kurir ji je rekel: - "Nujno sporočilo imam za ministra, ampak saj ga ni doma..."   Tina ga prav strupeno vpraša: - "Ja, kako pa veš, da ga ni doma?"   Kurir pa: - "Če bi imel jaz tako babo, me tudi ne bi bilo nikoli doma..."
    • Tovornjak je trčil v Jožetov avto. Na sodišču odvetnik voznika tovornjaka zaslišuje Jožeta: – "Ali niste, gospod, takoj po nesreči izjavili, da vam nič ne manjka?" – "Paaa, da vam povem, kako je bilo. Ravno sem naložil svojo najboljšo kravo Rumenko na..." – "Nisem vas vprašal za podrobnosti. Samo odgovorite na vprašanje! Ali drži, da ste sami takoj po nesreči izjavili, da niste poškodovani?" Jože odgovori: – "Paa, ravno sem se odpravil na sejem s svojo kravo Rumenko na prikolici..." Odvetnik ga znova prekine: – "Gospod sodnik, želim samo, da se potrdi dejstvo, da je gospod policiji, ki je prišla na kraj dogodka, izjavil, da je nepoškodovan in da mu nič ne manjka. Zdaj, nekaj tednov po nesreči, pa spreminja zgodbo in toži mojo stranko. Prepričan sem, da je goljuf. Prosim vas, recite mu, naj samo odgovori na zastavljeno vprašanje." Zdaj je tudi sodnika že zintrigirala Jožetova zgodba, zato odvrne odvetniku: – "Pustite ga, naj pove, kaj ima za povedati v zvezi s svojo kravo." Jože se vljudno zahvali in začne znova: – "Paa, kot sem že rekel, ravno sem naložil svojo najboljšo kravo Rumenko na prikolico in se odpravil na sejem. Na križišču pa se je nenadoma pojavil nek velik tovornjak, prevozil rdečo luč in trčil naravnost v mojega džipa. Vse nas je vrglo v jarek – mene je odneslo v levi, Rumenko pa v desni jarek. Zelo je bolelo in nisem se mogel premakniti. Nato pa sem slišal Rumenko, kako stoka in moka. Vedel sem, da je hudo poškodovana. Kmalu se je pojavila policija. Ko je policist videl mojo Rumenko vso polomljeno in krvavo, je izvlekel pištolo in jo ustrelil v glavo, naravnost med oči, da se ne bi mučila. Nato pa je takoj stopil do mene in me vprašal: 'Kako se pa vi počutite?' Pa kaj bi mu vi rekli?"
    • Emmm, sm kmet an s hribu doma, pei še nism na tekočm, o kateri blaginji se to pogovarjate, ki naj bi jo zapustil Golobnjak. Ker jaz sem še pri teh informacijah . ki pa so res stare tri mesece...     Proračunska poraba raste prehitro, Boštjančič pričakuje predloge, kje rezati - Forbes Slovenija FORBES.N1INFO.SI Ministrstvo za finance je proračunske porabnike pozvalo, naj mu do danes predlagajo predpise in ukrepe za zmanjšanje proračunske porabe.  
    • Malo ste zgrešili. Eno stran nazaj smo ugotovili, da janšisti tankajo bencin.     Torej bi na sliki moralo pisati: "Ka zdej levuherji, vam je dal janez po ***ki, a nje, zej bote pa moral dat več za nafto !!!"
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.