YavarYe X6V6 Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Lahko prosim zamanj?a? slike ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Sej klele lahko naredi? izjemo glede slik, da se vsaj vidi o ?em govori. ?e bo slike zmanj?ala ne bomo ni? videli :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 zarad tiste praskice pod lu?jo bi pa tut js ?ou nazaj!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 a je to Medvo?ka LJ MAZDA8? Jah jaz sem tudi v garanciji vse mazde dajal raje anzetu v popravilo pod zavarovalnico...naredi 500x bolje kot vsak uradni servis... CX7 je bil izjema zaradi skale - je bla ?e roka pa so odbija? - odtenek tud falil... Vse ostalo na avtu pa je Anze naredil da Bojc sploh ne bi vedel. ?e mu ne bi povedal...pa pisalo je seveda tukaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 ?ele zdaj prebral tole temo...gospodi?na al kar ?e je definitivno potrebuje dobrega 'vrtnarja', da bo bolj spro??ena in zoom zoom u?ivala. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
soleil Napisano 7. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2011 ?ele zdaj prebral tole temo...gospodi?na al kar ?e je definitivno potrebuje dobrega 'vrtnarja', da bo bolj spro??ena in zoom zoom u?ivala. Ja, ja... imam svojega vrtnarja , nevrtnarji mi delajo te?ave... Citiraj
Sishi Napisano 8. julij, 2011 Prijavi Napisano 8. julij, 2011 Ja, ja... imam svojega vrtnarja , nevrtnarji mi delajo te?ave... No to je ?e bolj spravljiv ton . Sem pri?akoval bolj 'napadalen' odziv . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazdaman Napisano 8. julij, 2011 Prijavi Napisano 8. julij, 2011 Sedaj ima avto in je ?e malo na hece Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 8. julij, 2011 Prijavi Napisano 8. julij, 2011 Ja, ja... imam svojega vrtnarja , nevrtnarji mi delajo te?ave... JA kaj pa kolobarjenje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 8. julij, 2011 Prijavi Napisano 8. julij, 2011 JA kaj pa kolobarjenje? A menjave pa to :ne vem: ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.