Po pločniku pešači fantek, ob njem se ustavi vozilo, voznik odpre okno in prijazno ogovori fantka:
- "Poglej, imam veliko sladkarij. Vstopi."
Fantek odkima in pešači dalje. Po nekaj metrih se vozilo spet ustavi ob njem in voznik spet ogovori fantka:
- "Poglej, poleg sladkarij ti dam še 20€. Vstopi."
Fantek odkima in pospeši korak. Po nekaj metrih se vozilo spet ustavi ob njem in voznik spet ogovori fantka:
- "Glej, poleg sladkarij ti dam še 50€. Daj, prosim te, vstopi."
Fantek se ustavi, se previdno ozre naokoli, nato pa se približa k oknu in reče vozniku:
- "Glej, tata, ti si kupil tega trapastega Forda, zdaj se pa še vozi v njem. In ne ogovarjaj me na cesti, da mi ne delaš sramote..."
Ma, mi imamo službenega 1,9 turbo dizla in smo ga vsi veseli. Bojim se samo, da bo enkrat kakšna malenkost crknila in bo prišel račun s servisa pa se bo kakšen šef spomnil, da ta dizelaš še obstaja in ga bodo zamenjali. Ker zdaj vse nove nabavljajo z litrskim trivaljnikom in beee eee... ... ... Ne, meni tole še vedno ne gre. Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.