Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ma to ne, ker mam neko ?udno pobarvano plastiko pa so ?ist zadovoljni z njo... :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Hja, ?e se pa obna?a? k bor?uj - kdo pa danes sploh ?e ma 20? ;)

Danes recimo v celi firmi ni NOBEN imel 20? v kosu, al pa drobi?a,  da bi pla?al po?iljko, vsi smo imeli po 50? in ve? v kosu.  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Danes recimo v celi firmi ni NOBEN imel 20? v kosu, al pa drobi?a,  da bi pla?al po?iljko, vsi smo imeli po 50? in ve? v kosu.  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Nekateri bi rekli; "?e je to kriza, potem naj le traja"  :zvizga:  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V kateri to firmi? Potrebujete ?e koga?

Ravnokar smo trije sodelavci spraznili denarnice, da smo nabrali 7,92?. Ostalo (8 centov) so nam pa ?enkali...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Tale tema je pa ?ist pozabljena :hudicek:

Kje je zdej sonce? Uuuuuj, da mu jebem sunce temu vremenu, pravo poletje ?e naprej!  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :hudicek:  :hudicek:  :ph34r:  :wacko:  :whatever:

Napisano

U pa res, se mi je zdel, da se v men nabira neki jeze in je nism ?e neki ?asa raztovoru..

Miata je registrirana le ?e 3 dni in glede na tale leto?n 'poletje' in finan?no stanje je niti ne mislm registrirat, ampak gre v nedeljo kr direkt v gara?o na zimsko spanje :angry:

edit: vidm da me je zmaj s podobno mislijo prehitu :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Haha ja je terapevtska tale tema :D Samo pomojem bo forum pregoru, ?e se razpi?em... :ninja:

Ne upa?, ne upa?!  :harhar:

Daj si du?ka, matr vola!  :danzoman:

Napisano

No bom napisala eno prigodo, ki bi sicer bolj spadala v temo tole je pa kr smeh, ampak ok :D

Po skor dveh letih poslu?anja "prikritih" namigov od nonice, kako sta oba otroka podobna meni, kako nima noben rjavih o?i blablabla, in zelo direktnega komentarja "tetke", kako ne more n? re?t ?igava sta otroka, sem riskirala par 100? in naro?ila DNK test. Po tem ko so prispeli rezultati, sem mogla samo potrpe?ljivo ?akat na pravo prilo?nost, ki se je ponudila prej?ni teden in sem tko mimogrede postavla pred njo kuverto, da si lahko pogleda tole, da bo lahko spala pono? zard mene in otrok.

No papirje je vzela v roke z besedami, da bo pogledala, ampak ne ker bi jo zanimal rezultat, ampak ker jo zanima kako sploh zgleda tak dokument.. :notworth:

Pol minute po tem, ko je odlo?ila kuverto se je otrokoma ?ude?no spremenila barva las v to?no tako kot jo je mel njen sin?ek v njunih letih. Pa sem samo prijazno rekla, da ne ne,..barvo las mata po meni, ji lahko poka?em slike.

Sicer zdj spet reva ne bo spala, ampak iz drugih razlogov...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Danes skorajda bil zrtev novih diskov in bremz.....

ej stari kaj je pa blo....ne kaj hudega...lp  :D  B)

Napisano

Prehitro sem se ustavil v dezju za alfo za menoj, ampak res noro hitro ustavil, ABS je ropotal samo tik pred koncem. Pohvala gre tudsi Nexen gumam, po 9000km so ?e vedno odli?ne.

voznik alfe je bil vsaj toliko zaveden da je spustil bremzo in manevriral levo mimo mene - ustavil se je 2 dolzini avta levo pred menoj!!!! Hitrost je imel isto ker smo bili v raztegnjeni koloni

ej dobro je ?lo   :rispekt: res sre?a ....pohvala res gumam in vozniku alfe lp ale? :D

Napisano

Danes sami reaktivni ?tarterji na semaforjih ob pri?gani zeleni; da spelje prvi traja 5 sekund, da spelje drugi (ki o?itno drema za volanom) traja ?enaslednjih 7 sekund, da spelje tretji traja ?e dobro minuto (ker ni bil zmo?en v tem intervalu speljat). Res noro, mater ?e se spolzke ceste bojijo, obstaja avtobus ali gosenca (vlak), a obenem ?e letos niso natrenirali vo?nje na mokri cesti, potem je ne bodo NIKOLI.  :closedeyes:  :glare:  :angry2:

Napisano

Danes sami reaktivni ?tarterji na semaforjih ob pri?gani zeleni; da spelje prvi traja 5 sekund, da spelje drugi (ki o?itno drema za volanom) traja ?enaslednjih 7 sekund, da spelje tretji traja ?e dobro minuto (ker ni bil zmo?en v tem intervalu speljat). Res noro, mater ?e se spolzke ceste bojijo, obstaja avtobus ali gosenca (vlak), a obenem ?e letos niso natrenirali vo?nje na mokri cesti, potem je ne bodo NIKOLI.  :closedeyes:  :glare:  :angry2:

A to si stopu? :P

?udni dnevi...?e tretji dan ne grem na fitnes, vreme pa luna, ni cajta za ornk hranjenje......?alabajzer..

Jaaa res ?ista groza :D in zakaj ne gre? na fitnes, pa ne jes ornk?

Napisano

A to si stopu? :P

Jaaa res ?ista groza :D in zakaj ne gre? na fitnes, pa ne jes ornk?

STOPU ja in to na HUPO!  :danzoman:

Napisano

Mene so pa danes razpizdevali dejansko samo ?vabski turisti in en njihov kamionar. Pa ne more? verjet - sem mislil, da se izpiti samo pri nas "kupujejo" ampak ko gleda? tele frice jih po moje pri njih talajo na bol?jaku.

Pa nekaj primerov na AC in to vsi z D tablicami:

Kamionar z vsemi mogo?imi utripajo?imi tablami in oznakami izredni prevoz lepo meni ni? tebi ni? veselo prehiteva drugega kamionarja. Razlika v hitrosti 1km/h in vsi ostali smo morali gledat to proceduro ter razmi?ljat kaj vse te utripajo?e table sploh pomenijo - o?itno "raketo na kolesih" in ne po?asno vozilo ve?jih dimenzij, ki bi moralo vozit po voznem pasu.

Naslednji pacient je bil z avtodomom in sicer se je odlo?il, da je prehitevalni pas njegov in ga ni motilo, da ga je cela kolona morala prehitet po desni.

Najbolj mi je pa adrenalin dvignil en z me?ko, ki je ves ?as vozil za kamionom in ni kazal znkov, da bo prehitel. Ko sem se mu ?e ?ist pribli?al po prehitevalnem pasu je brez ?migavca samo zapeljal vame. Situacijo sem re?il z manevrom na njegovo mesto ter se izognil naletu.

Ma res ne vem sam naj mi samo ?e en re?e, da znajo Nemci vozit pa ga po?ljem v 3PM. :angry:

33112_1.png

Napisano

@Boss, sicer Nemcev (ajde z vsemi pri?leki vred) je ?e zdavnaj preko 80 mio., tako da si ti vzel presneto majhen vzorec, ko jim o?ita? splo?no vozni?ko neznanje celotni naciji.  :hudicek:

Mene najbolj "navdu?ujejo", ko sem precej pogosto na SLO Obali, razna vozila z Italijanskimi registrskimi, razni noni?i za volanom. No bosta Aci ali Bordona kaj ve? lahko povedala, ki sem prepri?an, da jih vsakodnevno sre?ujeta (in nisem jima fov?).  :cheers:

Napisano

@Boss, sicer Nemcev (ajde z vsemi pri?leki vred) je ?e zdavnaj preko 80 mio., tako da si ti vzel presneto majhen vzorec, ko jim o?ita? splo?no vozni?ko neznanje celotni naciji.  :hudicek:

Ma to je blo samo danes... druga? je pa vsako poletje ista zgodba sam drugi akterji in ?vabi so iz leta v leto bolj porazni pa s tem ne mislim, da so drugi kej dost bolj?i sam si pa pri polni zavesti upam trditi, da imam izven poletne sezone bistveno manj opravkov z na?imi cestnimi genjalci kot pa ?ez poletje, ko se trume polopravilnih turistov valjajo preko na?e dr?ave. In ?e sem nad katero stvarjo navdu?en, ko se poletje kon?a, sem nad tem, da se situacija iz dneva v dan izbolj?uje (Ok, de?evni dnevi so vedno izjema) do junija naslednje leto, ko se vsa kalvarija spet ponovi.

33112_1.png

Napisano

In ?e sem nad katero stvarjo navdu?en, ko se poletje kon?a, sem nad tem, da se situacija iz dneva v dan izbolj?uje (Ok, de?evni dnevi so vedno izjema) do junija naslednje leto, ko se vsa kalvarija spet ponovi.

Jaz sem pa kar vesel po?itnic ker takrat se da vsaj pribli?no normalno priti na ?iht. Sedaj, ko je konec dopustov, se je moja povpre?na jutranja hitrost za na ?iht na relaciji Morav?e - Brnik spustila na "zavidljivih" 36km/h. Moja ?estka ima samo 5 prestav, ampak za tako vo?njo bi bila dost ena manj.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Nek nasproti voze?i tovornjakar me je popolnoma zrinil s ceste oz. sem se mu bil prisiljen umaknit precej dol s ceste, ker druga?e bi bil lahko kmalu pogreb. Res mojster vo?nje.  :cheers:

Napisano

Danes prometna nesre?a na primorski avtocesti pri CP Log. In seveda butci na nasprotni strani morajo gledat, da se ?e tam stoji!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.