Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ta taxi parking je na bohoricevi nasproti vrtca,ce gres iz smeri zaloske,mimo resevalne... in je tik za kriziscem s potrcevo. Na desni strani,tik pred zozanjem.

Ja,podpiram sankcioniranje. In res je ,treba je vedet kaj lahko in kaj ne in se zavedat posledic...

Ampak... mislim da je treba razlikovat med nepravilnim parkiranjem ki ogroza ali "samo"ovira.

Podpiram pajka,ko se pogovarjamo o neupravicenem parkiranju na prostorih za invalide,ko se nekoga zaparkira pa ni to tisto ko te postar zaparkira za 3minute da odnese paket npr.,ko se zaparkira plocnik,da otroski vozicek ne pride mimo... ko se zaparkira prehod za pesce tako da se ne vidi otroka,ki caka prosto pot. Podpiram odvoz avtov ki zaparkirajo intervencijsko pot... podpiram in tudi veckrat klicem na redarstvo...

Mislim da bi blo vec kot dovolj,ce bi se mu dala kazen 80eur za prekrsek in to je to...

Vsi kdaj parkiramo tm ki ni izrecno dovoljeno,pa nej bo to ko se otroka pelje v vrtec pa se mudi naprej v sluzbo ali podobno...

aha, tam torej

post-133-0-13701300-1466116373_thumb.jpg

Se strinjam, pajek ne bi bil potreben. Naj mu zalimajo kazen pa je. Je pa res, da ?e ga odpeljejo bodo denar dobili, ?e pa ne je pa vpra?anje kako Italija sodeluje pri menjavi podatkov o kaznih in je sploh vpra?anje, ?e bi ga ocolali.

33112_1.png

Napisano

pomoje bolj ne sodeluje, mislim jaz nisem nikoli dobil kazni z radarja, ki me je slikal v Benetkah in, ?e se za svojo colngo ne pobrigajo, dvomim, da bi se obratno kaj bolj a?urno :)

Napisano

aha, tam torej

attachicon.gifTaxi.JPG

Se strinjam, pajek ne bi bil potreben. Naj mu zalimajo kazen pa je. Je pa res, da ?e ga odpeljejo bodo denar dobili, ?e pa ne je pa vpra?anje kako Italija sodeluje pri menjavi podatkov o kaznih in je sploh vpra?anje, ?e bi ga ocolali.

No,un italijan je bil parkiran tocno tam k je tale zelena honda civic parkirana....

Napisano

?alostno je, da imamo vsak dan pred Hoferji in podobno take, ki jih bi bilo potrebno resni?no prevzgojiti, in obenem je kazni za vsaj 4.000? ?ez dan, recimo 3 na uro .....3 x 100 x 12 ur....

Da sem jaz manager Hoferja, grem v to da dobim pooblastila za kaznovanje, saj sem odgovoren za varnost gostov (po?arna je STALNO) zaparkirana, dol?an zagotoviti mesto invalidom, bla bla bla

Se strinjam ja. Men je sme?no to, da kjerkoli v Hoferju parkira?, nima? pretirano dolgo do vhoda, niti na ?isto zadnjem parkingu. Pa ?e vseeno se najdejo take butale.

Napisano

Sm 99% d je bil tm parkiran... nevem kok je tole stara fotka,ampak vem d je bla barva na placu na kirmu je bil parkiran ,tko konkretno ampak res konkretno zbledela-napis taxi in pa crte...

Grem prou pogledat pa prestet od leve proti desni kje je bil ?

Napisano

Lihkar pogledu... biu je parkiran tocno tm k je na sliki honda civic... 4je taxi boxi so lepo oznaceni,potem je pa ze ta box. In potem se trije navadni boxi

Napisano

Lj redarji so idioti prve kategorije. Ista kategorija kot varnostniki v diskotekah

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Tko so men odpelal xsaro s pajkom,ker sem ga sredi zime v sneznem metezu za 10minut pustil pri Nami na boksih za motorje...

Ker je bil res naval motorjev pri 10cm novozapadlega snega... zgleda so se odlocil da kazen nebi bla dost vzgojna...

Res je,idioti so. Edini ljudje v uniformah ki jih ne spostujem popolnoma ampak res popolnoma nic..... ker samo mesajo drek,glumijo svetovne serife.....

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Nedolgo nazaj smo se pogovarjali o Italijanu v Lj, ki je parkiral na taxi placu pa ga je odpeljal pajek.

No in zdaj primer kako delajo Italijani s tujci - pajek ti odpelje avto s parkiri??a, ti dajo kazen po neobstoje?em zakonu, pa ?e policija zraven sodeluje. A se komu ?e smili tisti Italijan?

http://www.zurnal24.si/trst-parkiranje-kazen-odvoz-avto-podjetje-teseo-clanek-275346

33112_1.png

Napisano

Nedolgo nazaj smo se pogovarjali o Italijanu v Lj, ki je parkiral na taxi placu pa ga je odpeljal pajek.

No in zdaj primer kako delajo Italijani s tujci - pajek ti odpelje avto s parkiri??a, ti dajo kazen po neobstoje?em zakonu, pa ?e policija zraven sodeluje. A se komu ?e smili tisti Italijan?

http://www.zurnal24.si/trst-parkiranje-kazen-odvoz-avto-podjetje-teseo-clanek-275346

Nabols je tist k pise d majo drugo tarifo za tujce;predvidevam da ne ni?jo?

In to ,da je cena odvoza odvisna od mase vozila.... kaj ga tehtajo?????

Napisano

Meni se smili. Samo zato ker je vecina Italijanov...kakersni pac so in ker se je v drzavi kjer zivi zgodila neka neumnost ne pomeni da on, ki tehnicno ni naredil nic narobe (ISTO bi se lahko zgodilo meni in marsikomu od vas) lahko na*ebe. Slovenci te stigme (vecinoma) nimamo oz ni tako obcutna ampak predstavljaj si, kako so v tujini, sploh v 1 svetu ki tradicionalno gleda zviska na nerazvite drzave tretirani recimo Romuni ali Poljaki. Govorim o socializiranih izobrazenih ljudeh, seveda.

Da obrnem drugace. Ce bi v Ljubljani bila (se bolj) neurejena parkirna mesta, skoruptiran proces za vrnitev avta ipd ipd, bi bilo prav da bi nam recimo Avstrijci vracali milo za zajfo ko bi sli parkirat na Dunaj?

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Hja,sem za to,da je red in da se izvaja nadzor... ampak...

ja,je svinjarija kar se je zgodil slovenki v trstu in kar se je zgodil unmu italijanu v lj...

Je pravno formalno pravilno-pustmo tist k so v trstu sankcioniral po zakonu ki ne obstaja (nisem natancno bral,ker se mi res ni dal?),ampak se zmeri mislm d bi se dal v obeh primerih,zadevo spelat bolj clovesko in se vedno tako,da bi se obema pokazalo,da se pravila mora upostevati...

Konec koncev,ko je clovek na dopustu,mu dostikrat pac koncentracija mal popusti,in dokler je najhuj to ,kar sta ona2 nardila... ja,bogpomagej,no... preprosta kazen,dokler je ne placas nimas kej it vn iz drzave in to je to...

In kdo je italijan ,kdo slovenec,kdo romun, kdo ljubljancan in kdo mariborcan JE tezava ampak NEBI SMELA BITI. In prej k bomo sami nehal NACRTNO delat razlike,prej jih tudi sami ne bomo delezni...

Sicer pa... nisem lih svetovni popotnik,dalec od tega,ampak nekej evrope sem ze videl... in nikjer nisem imel tezav,pa nisem lih najbolj ponizna oseba,..

Pac treba se je zavedat da si gost,vedet kdaj si lhk tih,in kdaj glasen,kdaj iz vljudnosti probat mal v njihovem jeziku govort in to je to... skratka... bit clovek. In upat da je zraven cim vec somisljenikov?

Sicer pa... v izogib nevsecnostim... ce nekje nekaj pise - v tem primeru na parkomatu... in se tega ne razume (tudi sam ne govorim ita),grem sam do nekega domacina in ga prosim za prevod... do zdj je se vedno vsak bil pripravljen pomagat,in v it, fr, na ceskem,hrvaskem,po balkanu itak...

Napisano

Danes delam. V?eraj si nisem uspel potegnit dol nekaj verzij firmware-ja in sem rekel, bom pri?el danes toliko prej in to porihtal. Itak ni treba 2x ugibat, da ko ho?em zdaj to narest pa majo: "Site Under maintenance".

Da jim j***m vse po spisku. ?e kurci oni ne morjo met dupliciranih site-ov pa storitev, pol koji kurac to oni okol prodajajo.

Napisano

Jaz tud  -_- pa me neki YT zajebava, 

DAnes tudi delam... u bistvu ?e vedno delam od v?eraj.... bo zdejle po?as 24h ?ihta pri stranki, pa ne verjamem, da bom pred 8:00 zve?er doma....

Me?a se mi ?e...niti ne vem kako bom uspel pri domov...

Napisano

fak.. merki nase, da ne bo kak?ne neumnosti. K pol bo? sam ostal in sam si bo? kriv pa vsi bodo roke dvignili... <_<

33112_1.png

Napisano

Cestni ?udaki in bedaki, ki se ?e v ?tartu v tem de?evnem vremenu vozijo brez pri?ganih lu?, pa jim ve?krat signaliziram naj jih v?gejo, no ni jih niti eden. Pa kaj vraga, a vsi Pokemone ?pilajo med vo?njo? Ne me hecat.  :ph34r:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

DAnes tudi delam... u bistvu ?e vedno delam od v?eraj.... bo zdejle po?as 24h ?ihta pri stranki, pa ne verjamem, da bom pred 8:00 zve?er doma....

Me?a se mi ?e...niti ne vem kako bom uspel pri domov...

Matr kaj pa ti dela?...kako ti to sploh rata

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.