Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 14. 8. 2026 ob 17:38 je Z M A J napisal:

Danes takoj po 15.uri sem mislu, da bom popizdu zaradi raznih Germanov in ostalih potujočih plemen, nazaj na sever oz. zahod. LJ - Brdo se vključil in takoj v nepopisno gnečo (tisti, ki ne obvladate slovenskega jezika, rečete; gužva, haha), pa sem potem poskušal kaj pridobiti, v smislu Dravlje dol in po Celovški. Pa je bilo tam dejansko še slabše.

Kaj imamo mi od tega masovnega turizma? NIČ, zgolj gnečo in onesnaževanje okolja ter prodaja pomirjeval verjetno znatno naraste v teh dneh. Kakšno sranje so postale te ceste, obožujem kolo. 

Danes ob istem času ponovno prisostvoval pri selitvi plemen z njihovimi plehnatimi konji, v smeri uberalles obljubljene dežele. Takrat še ni deževalo, zdajle je še večji fuk verjetno, heh.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
dne 14. 8. 2026 ob 17:38 je Z M A J napisal:

(tisti, ki ne obvladate slovenskega jezika, rečete; gužva, haha), 

Povsem primerna slovenska beseda je tudi beseda gomot. V gužvi so samo slovenceljni.

Kar se selitve balkanskih plemen tiče. Ponoči na poti po lipoj njihovoj proti južni Dalmaciji, tipičen vzorec je bil Bosansko Motorno Wozilo in nemška tablica. In so tekmovali kdo bo več pi...rij naredu.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Jebala jih kitajska roba da jih jebala!

Sem šel kupit svedre. Da ne bo neka šara, vzamem s police Bosch.

IMG_20260902_150731.jpg

IMG_20260902_150738.jpg

Dobro, to je hobi program. Vzamem malo boljše. 

IMG_20260902_150753.jpg

IMG_20260902_150853.jpgVzamem še boljše.

Isto. Karkoli sem vzel, vse je bilo narejeno na Kitajskem!

IMG_20260902_150843.jpg

IMG_20260902_150936.jpg

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ja, vem. V Krškem delajo Modro frankinjo.

Svedri v Merkurju so bili pa vsi narejeni na Kitajskem, pa ne glede na to a je bil Bosch v zeleni embalaži, Bosch v modri embalaži, Bosch v kakršni koli embalaži ali pa neki 'no-name' kitajski v original kitajski embalaži - vsi so bili Čajni...

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 2

serviser.gif

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

vsi so bili Čajni...

Pa saj za to smo se boril. Za par metrov daljšo jahto kapitalista. Ti pa potem lahko vrtaš s ku... 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano (urejeno)

Če se 'pošteno odžejam' s tisto Modro frankinjo iz Krškega, bo moj ... ... ... 'sveder' uporaben lih en tolk kot Kitajski Bosch...

Popravljeno od Slivka
  • Haha 3
  • Ljubim 1

serviser.gif

Napisano

S Kitajskim svedrom BOSCH ni nič narobe bodi brez skrbi je enak kot Nemški le, da je zalo cenej..... 😉 

Napisano (urejeno)

Mnja. Kitajski "boš" Torx nastavek. 3 komada pakirano. Pojedlo jih je ko keks.

Dewalt nastavki, črni, made in Taiwan pa ne morem uničit. Nikakor.

dne 2. 9. 2026 ob 17:40 je Slivka napisal:

Sem šel kupit svedre. Da ne bo neka šara, vzamem s police Bosch.

Bauhaus ima neko firmo made in Austria. Dostikrat vzamem kobaltove, so top.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 12 urami je godlike napisal:

Firma ima naročilnico pri Merkurju...

Poleg tega v Novi Gorici ni Bauhausa. Pri nas sta Merkur in OBI. En slabši od drugega...

serviser.gif

Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

S Kitajskim svedrom BOSCH ni nič narobe bodi brez skrbi je enak kot Nemški le, da je zalo cenej..... 😉 

Če se osel skoti v Lipici, še ni lipicanec.

Če bi Kitajci znali dobro narediti, bi Ferrarije delali tam. Pa jih ne, jih v celoti delajo samo v Maranellu. In je ta-hujši frajer, kdor ga ima...

Izdelava dobrega svedra se začne že z izbiro surovin, šele nato je odvisen postopek izdelave, tako da nemška tehnologija v kitajskih rokah še ne pomeni dobrega svedra, če delaš svedre iz slabega materiala...

Ja, Kitajski Bosch je cenejši. Zna pa biti res tudi to, da je pa Tactix enako kvaliteten kot Kitajski Bosch, le da je še cenejši...

serviser.gif

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Firma ima naročilnico pri Merkurju...

Poleg tega v Novi Gorici ni Bauhausa. Pri nas sta Merkur in OBI. En slabši od drugega...

Valda, ko kupuješ na firmo, pač ne moreš toliko optimizirati, kot na privat.

Razumem in poznam.

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

In je ta-hujši frajer, kdor ga ima...

En moj prijatelj vgrajuje v Ferrarije in druge eksote GPS sledilnike. In o Ferrarijih zna povedat marsikatero. Ko odmakne tapiserijo, so kabli spodaj kar razmetani, ni filca okoli, da bi blažil zvok, karoserija spodaj ni pobarvana, robovi so ostri ... 

Napisano
pred 3 urami je etcho napisal:

karoserija spodaj ni pobarvana

To pa težko verjamem. Da ni polakirana je logično, ampak da ni pobarvana.:blink:

34910_1.png

Napisano (urejeno)
pred 18 urami je godlike napisal:

Mnja. Kitajski "boš" Torx nastavek. 3 komada pakirano. Pojedlo jih je ko keks.

Dewalt nastavki, črni, made in Taiwan pa ne morem uničit. Nikakor.

Alpen je to👍

Drugače pa Famag,BOC (Bohrcraft prodaja Energe.si),Fisch,Star-M,Wood-Owl,Ruko,Presch,Makita (Nemesis-II) in še enih par dobrih je...na grobo pa-pri ceni takoj pogruntaš.

Popravljeno od skritikrt
Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

To pa težko verjamem. Da ni polakirana je logično, ampak da ni pobarvana.:blink:

Mi je poslal slike. Ferrari 488 GTB.

IMG-9027aa67bf121f12b8198be10f89a81c-V.jpg

IMG-9027aa67bf121f12b8198be10f89a81c-V.jpg

IMG-456b60bbce0b7c99910d57d98a09c771-V.jpg

Napisano

Zanimivo, ampak vseeno ni samo gola pločevina spodi. Pač je sicer skrito in so mislili, da je to dovolj za večino lastnikov. Pač mal so weird, tako kot Italijani znajo bit.

34910_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.