Z M A J Napisano 21. avgust Avtor Prijavi Napisano 21. avgust dne 14. 8. 2026 ob 17:38 je Z M A J napisal: Danes takoj po 15.uri sem mislu, da bom popizdu zaradi raznih Germanov in ostalih potujočih plemen, nazaj na sever oz. zahod. LJ - Brdo se vključil in takoj v nepopisno gnečo (tisti, ki ne obvladate slovenskega jezika, rečete; gužva, haha), pa sem potem poskušal kaj pridobiti, v smislu Dravlje dol in po Celovški. Pa je bilo tam dejansko še slabše. Kaj imamo mi od tega masovnega turizma? NIČ, zgolj gnečo in onesnaževanje okolja ter prodaja pomirjeval verjetno znatno naraste v teh dneh. Kakšno sranje so postale te ceste, obožujem kolo. Danes ob istem času ponovno prisostvoval pri selitvi plemen z njihovimi plehnatimi konji, v smeri uberalles obljubljene dežele. Takrat še ni deževalo, zdajle je še večji fuk verjetno, heh. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 21. avgust Prijavi Napisano 21. avgust dne 14. 8. 2026 ob 17:38 je Z M A J napisal: (tisti, ki ne obvladate slovenskega jezika, rečete; gužva, haha), Povsem primerna slovenska beseda je tudi beseda gomot. V gužvi so samo slovenceljni. Kar se selitve balkanskih plemen tiče. Ponoči na poti po lipoj njihovoj proti južni Dalmaciji, tipičen vzorec je bil Bosansko Motorno Wozilo in nemška tablica. In so tekmovali kdo bo več pi...rij naredu. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano sreda ob 15:40 Prijavi Napisano sreda ob 15:40 Jebala jih kitajska roba da jih jebala! Sem šel kupit svedre. Da ne bo neka šara, vzamem s police Bosch. Dobro, to je hobi program. Vzamem malo boljše. Vzamem še boljše. Isto. Karkoli sem vzel, vse je bilo narejeno na Kitajskem! 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Shrek Napisano sreda ob 17:12 Prijavi Napisano sreda ob 17:12 Hja... A ne veš, da nekaj v Krškem delajo?... Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 18:46 Prijavi Napisano sreda ob 18:46 Ja, vem. V Krškem delajo Modro frankinjo. Svedri v Merkurju so bili pa vsi narejeni na Kitajskem, pa ne glede na to a je bil Bosch v zeleni embalaži, Bosch v modri embalaži, Bosch v kakršni koli embalaži ali pa neki 'no-name' kitajski v original kitajski embalaži - vsi so bili Čajni... 1 1 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano sreda ob 21:58 Prijavi Napisano sreda ob 21:58 pred 3 urami je Slivka napisal: vsi so bili Čajni... Pa saj za to smo se boril. Za par metrov daljšo jahto kapitalista. Ti pa potem lahko vrtaš s ku... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano včeraj ob 06:00 Prijavi Napisano včeraj ob 06:00 (urejeno) Če se 'pošteno odžejam' s tisto Modro frankinjo iz Krškega, bo moj ... ... ... 'sveder' uporaben lih en tolk kot Kitajski Bosch... Popravljeno včeraj ob 06:00 od Slivka 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano včeraj ob 17:01 Prijavi Napisano včeraj ob 17:01 S Kitajskim svedrom BOSCH ni nič narobe bodi brez skrbi je enak kot Nemški le, da je zalo cenej..... 😉 2 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 17:09 Prijavi Napisano včeraj ob 17:09 (urejeno) Mnja. Kitajski "boš" Torx nastavek. 3 komada pakirano. Pojedlo jih je ko keks. Dewalt nastavki, črni, made in Taiwan pa ne morem uničit. Nikakor. dne 2. 9. 2026 ob 17:40 je Slivka napisal: Sem šel kupit svedre. Da ne bo neka šara, vzamem s police Bosch. Bauhaus ima neko firmo made in Austria. Dostikrat vzamem kobaltove, so top. Popravljeno včeraj ob 17:59 od godlike 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 12 urami je godlike napisal: Bauhaus ima neko firmo made in Austria. Dostikrat vzamem kobaltove, so top. Firma ima naročilnico pri Merkurju... Poleg tega v Novi Gorici ni Bauhausa. Pri nas sta Merkur in OBI. En slabši od drugega... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 12 urami je Bini napisal: S Kitajskim svedrom BOSCH ni nič narobe bodi brez skrbi je enak kot Nemški le, da je zalo cenej..... 😉 Če se osel skoti v Lipici, še ni lipicanec. Če bi Kitajci znali dobro narediti, bi Ferrarije delali tam. Pa jih ne, jih v celoti delajo samo v Maranellu. In je ta-hujši frajer, kdor ga ima... Izdelava dobrega svedra se začne že z izbiro surovin, šele nato je odvisen postopek izdelave, tako da nemška tehnologija v kitajskih rokah še ne pomeni dobrega svedra, če delaš svedre iz slabega materiala... Ja, Kitajski Bosch je cenejši. Zna pa biti res tudi to, da je pa Tactix enako kvaliteten kot Kitajski Bosch, le da je še cenejši... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Pred eno uro je Slivka napisal: Firma ima naročilnico pri Merkurju... Poleg tega v Novi Gorici ni Bauhausa. Pri nas sta Merkur in OBI. En slabši od drugega... Valda, ko kupuješ na firmo, pač ne moreš toliko optimizirati, kot na privat. Razumem in poznam. Citiraj
etcho Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 2 urama je Slivka napisal: In je ta-hujši frajer, kdor ga ima... En moj prijatelj vgrajuje v Ferrarije in druge eksote GPS sledilnike. In o Ferrarijih zna povedat marsikatero. Ko odmakne tapiserijo, so kabli spodaj kar razmetani, ni filca okoli, da bi blažil zvok, karoserija spodaj ni pobarvana, robovi so ostri ... Citiraj
Slivka Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Saj je športnik, ne pa limuzina. Šparajo na teži... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 3 urami je etcho napisal: karoserija spodaj ni pobarvana To pa težko verjamem. Da ni polakirana je logično, ampak da ni pobarvana. Citiraj
skritikrt Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 18 urami je godlike napisal: Mnja. Kitajski "boš" Torx nastavek. 3 komada pakirano. Pojedlo jih je ko keks. Dewalt nastavki, črni, made in Taiwan pa ne morem uničit. Nikakor. Bauhaus ima neko firmo made in Austria. Dostikrat vzamem kobaltove, so top. Alpen je to👍 Drugače pa Famag,BOC (Bohrcraft prodaja Energe.si),Fisch,Star-M,Wood-Owl,Ruko,Presch,Makita (Nemesis-II) in še enih par dobrih je...na grobo pa-pri ceni takoj pogruntaš. Popravljeno pred 7 urami od skritikrt Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) pred 4 urami je Boss napisal: To pa težko verjamem. Da ni polakirana je logično, ampak da ni pobarvana. Mi je poslal slike. Ferrari 488 GTB. Popravljeno pred 3 urami od etcho Citiraj
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Zanimivo, ampak vseeno ni samo gola pločevina spodi. Pač je sicer skrito in so mislili, da je to dovolj za večino lastnikov. Pač mal so weird, tako kot Italijani znajo bit. 2 Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Če pomisliš da za tak denar, kot pokasirajo, šparajo... 2 Citiraj
skritikrt Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Podobno,sam BMW Pod izolacijo haube ni pobarvano...in to bi za ta cvenk naj bilo "premium"🤮 1 Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 10 urami je etcho napisal: En moj prijatelj vgrajuje v Ferrarije in druge eksote GPS sledilnike. In o Ferrarijih zna povedat marsikatero. Ko odmakne tapiserijo, so kabli spodaj kar razmetani, ni filca okoli, da bi blažil zvok, karoserija spodaj ni pobarvana, robovi so ostri ... Cena vgradnje? Citiraj
etcho Napisano pred 15 minutami Prijavi Napisano pred 15 minutami (urejeno) GPS sledilnik + dodatna blokada motorja in delo, 450 €. Popravljeno pred 13 minutami od etcho Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.