Ne prideš do konca. Če ni karamboliran verjetno zdrži ene 15 let in to je to. Ne samo pleh, tudi plastični deli so kritična točka, elektronika, baterije, itd. Pri tako starem se danes ne splača delat nit male generalke ...
Sodelavec je imel Hondo Accord, ene 20 let staro, super mu je delala, potem pa je razbil zadnjo luč in je ni mogel dobiti, če se dobro spomnim niti pri uvozniku.
Fantastično me je vreme ta wikend ..... (je bilo marsikaj v načrtu za počet, med drugim sankanje s podmladki in prijatelco, mah ju3 ko bo treba it delat, bo pa vreme na nivoju, itaaaak), mamumu....
Dragi forumaši, se je kdo od vas morda odločil za dodatno protikorozijsko zaščito podvozja in votlih prostorov na vaših novejših mazdah? Znano je, da se Mazde za evropski trg (samo za nekatere države) naknadno zaščitijo v luki v Antwerpnu in ne tovarniško.
Pred nakupom sem razmišljal o tem, da bi mojo CX-30 dal zaščititi pri Avtokozmetiki Kristal, vendar sem si nato zaradi dolgih čakalnih dob in trahanja postopka premislil. Poznam še Krown olje, vendar zaradi vrtanja v pleh ne pride v poštev, brez vrtanja pa nočejo delat.
Vprašanje vam zastavljam, ker sem danes slučajno na YT v feedu dobil priporočen nemški video, kjer možakar pokaže, kako šlampasto je vse skupaj konzervirano, oziroma je konzervirano le tam, kjer kupec lahko vidi. Obloge se ne odstranijo. Tam, kjer je najbolj važno voska ni. To daje občutek lažne varnosti.
Zanima me vaše mnenje, predvsem tistih, ki mislite imet vozila dalj časa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.