Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ali kdo od vas ve, kaj pomenijo te funkcije oziroma tipke na pri ro?ici avtomatskega menjalnika ?

Ne najdem jih nikjer, tudi v navodilih ne.

Objavljena slika

HOLD sem ozna?il z rde?o, POWER pa z zeleno barvo.

Hvala za pomo? in nasvete!

tak volan bi mel :aaaaa:

Napisano

A sploh ve? o ?em tu govorimo?

Nekateri modeli imajo omenjeno funkcijo.

vem, vem o ?em govorite, sam js bi tak volan rabu, moj se bo vsak cajt razpadu :zvizga:

Napisano

Glej,tema ni prava, preberi si ZS ki sem ti ga poslal

so what, BV, da odpiram eno temo zarad enga klin?evga volana, sm se pa? slu?ajn zdej spomnu :rolleyes: last post here....

Napisano

Pri Fiatu ane? Mehkej?i volan pri motanju na parkiri??u.

Ja.

To razumem,Volan postane mehkej?i in la?je je motanje na parkiri??u.

Vse to omogo?a hitravlika.

Nekateri modeli pa imajo to funkcijo oziroma tipko na menjalniku.

A to pomeni,da druga?e prestavlja?

• 11 mesecev kasneje...
Napisano

Ah, to je samo za une "Schumacher wanna be" voznike, kjer menjalnik pretika k na dirkah... za taxi ne rabi? tega razen, ?e bi si pleharce ?elele mal adrenalinskega u?itka. :blush:

33112_1.png

Napisano

Ah, to je samo za une "Schumacher wanna be" voznike, kjer menjalnik pretika k na dirkah... za taxi ne rabi? tega razen, ?e bi si pleharce ?elele mal adrenalinskega u?itka. :blush:

Se strinjam s tabo.

A ''CITY'' potem pomeni da pretika pri nizkih vrtljajih ?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Nisi se zlagal.👍   Sedaj pa povej,če je to kaj nenavadnega,če je nekdo Alfa in ima komando na svojem? A ni tako prav,da če si glaven,si glaven?!   V tvoj prispevek namesto JJ vpiši "palček",in imaš takoj drugo stran...samo,da tu zna kdo leteti ne samo iz partije,ampak tudi z službe,ali pa z tega sveta...smo že malce pozabili na Ivana?,pa je spet treba spomniti.
    • Kateri objektivni medij ti pa tolk z Murgelčanom nagaja. Murgelčan je JJ-ev kriptonit in pri 85 letih še zmeri razmišljate kako se mu gre za denar in ne vem kaj še vse. Resno, a bo denar nesel v grob s seboj? A resno mislite, da se mu gre za vpliv še teh nekaj let , ko bo gazil zemljico. Neverjetni ste, res - človek živi v nekih Murglah, ki so daleč od nekega sijaja in prestiža... a palček naj bi se pa za denar grebel. Matr če bi res imel denar, ga v Murglah ne bi bilo več.   Me zanima kdo bo naslednji archnemesis, ko bo palček odšel v večna lovišča. Kdo bo pol kriv za vse jade in težave SDS-a in JJ?
    • Ne spremljam TV-medije. Internetne pa praktično vse. Kdo pa danes še gleda TV?...v primerjavi z časom socializma pri nas,ko je bila vsesplošna folklora vsakodnevna indoktrinacija v poročilih na nacionalni TV,je danes največ informacij ha internetu... Jaz sem v otroštvu imel še srečo,ko so na ORF tu in tam povedali kaj,kar oblast ni dovolila...pa še to si Avstrijci niso upali preveč drezati... Danes je pa raznolikost na netu čisto nekaj drugega,in se na srečo najde tudi kaj,kar ni po diktatu palčka...le poiskati moraš.   Pogrešam nutijo...nekam tiho je okoli nje zadnje dni🧐...da jo slučajno ni Nika pojedla🙄
    • Torej a sem se ti zlagal al ne?    Gre pa zato, da marsikdo ve kako je na tem, Ruplu se je le zapisalo. Ostali pa točno vedo, da če hočejo prosperirat v Janševem objemu se morajo skloniti zelo globoko in boh ne daj kaj čez Maršala Twita povedat. Če bodo uslužni bodo potrepljani po hrbtu in pohvaljeni. Če pa bodo imeli kaj svojih možganov in upozorili na kakšne nepravilnosti bodo pa leteli iz SDS kot so dolgi in široki. Kar veliko jih je letelo ven, nekaterim je bila celo stranka ukradena... ni da ni, v S(S)DS je tega veliko. Tam se diha kot eden... in edini JJ.
    • A po tem...oz po tvojem je dvoličnežu brez hrbtenice za verjeti?   Ali it izjava samo paše v agendo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.