Deeyan Napisano 20. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2011 Ja, ampak to ni normalno!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Probaj Valovoline 5w-50 al pa vsaj 5w40(zamenjaj komplet, ?e bo? samo dlival bo? naredil ni?), js sem v svojo tankal tega, menjal na 15 kkm porabila pa ga je 1/4 med MAX-MIN, in to od 120 do 290 kkm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 21. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2011 ok, bom probu, mogo?e motorju res Motul ne odgovarja. Ploki, kaj ti naliva? noter? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 21. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2011 pa ?e tole, kaka je razlika med tema dvema? http://www.petrol.si/katalog-ugodnosti/izd...e-synpower-5w40 http://www.motornaolja.com/valvoline/synpower-5w-40-4l Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 pa ?e tole, kaka je razlika med tema dvema? http://www.petrol.si/katalog-ugodnosti/izd...e-synpower-5w40 http://www.motornaolja.com/valvoline/synpower-5w-40-4l Pomoje je samo pakunga druga, js sem tankal synpower, vem pa da motul ne odgovarja tudi novej?im mazdam 6 bencinarkam, ga lepo domfajo, valvoline pa ni te?av, sam sicer tankam motul pa nimam te?av pri prej?nji je blo pa celo sranje. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 21. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2011 thx za info, bom probu najprej to, ?e bo bolj?, ?e pa ne, pa nvem :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 v mx5 sem najprem dal valvoline synpower 5w40 (to kar gledas) pa je bil rezultat isti... ne vem, ce ti pomaga ta info...a si probal siriusove milkshake? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kowkele Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 jaz imam sicer dizel, vendar mi motula ne porabi ni?, medtem ko mi je valvoline v 10000 km 1l. Citiraj
Ploki Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 ne pomaga n?. probal vse.. od valvoline, do 5w30, do dexelie... morda bo tebi pomagalo, js sm nakoncu najcenej?o sintetiko iz Jagra za?el not vlivat, ker je blo ?ist vseen ka not vlivam. ?e ti od servisa do servisa pokuri 10l olja potem je itak vseen kaj je not... Citiraj
Deeyan Napisano 21. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2011 v mx5 sem najprem dal valvoline synpower 5w40 (to kar gledas) pa je bil rezultat isti...ne vem, ce ti pomaga ta info...a si probal siriusove milkshake? what's that? ne pomaga n?. probal vse.. od valvoline, do 5w30, do dexelie...morda bo tebi pomagalo, js sm nakoncu najcenej?o sintetiko iz Jagra za?el not vlivat, ker je blo ?ist vseen ka not vlivam.?e ti od servisa do servisa pokuri 10l olja potem je itak vseen kaj je not... probu bom pol bomo pa vidl, u glavnem stvari bom pr?u do konca pa ?e me ?e nvem kolk ko?ta, olja avto men NEBO ?rl (vsej tolk ne) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 jaz imam sicer dizel, vendar mi motula ne porabi ni?, medtem ko mi je valvoline v 10000 km 1l. Motul in dizel je pa . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 29. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2011 dons ko zalavfam avto me preseneti nenavadn zvok pod ?tantgasom (identi?en temule: ), se mi zdi, da zauga sploh ni blo, ker so bli obrati pod 1000rpm, itaq je avto ugasnu, ?e nism dodal gasa... ker nism pravo?asno najdu telefona nism mogu posnet tega zvoka, kadil je pa tut nenormalno, full vonj po olju in benzu... neki ga konkretno jeble, ko prtisnem na gas se prov matra, da spelje, ?e ga pohodim do konca pa potegne ko bi se mu strgal, nvem ve? kaj bi blo :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 29. december, 2011 Prijavi Napisano 29. december, 2011 dons ko zalavfam avto me preseneti nenavadn zvok pod ?tantgasom (identi?en temule: ) ma? pa wankla zdej ja n? treba bo en konkretn servis nardt, sam upam da ni ma?ina preve? preterana in da so to njeni zadnji vzdihlaji Citiraj
Deeyan Napisano 29. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2011 te?avam ?e ni konca, ko sm se pelu dons u slu?bo po AC sm jo po podlgem ?asu prtisnu ?ez 5krpm v 5. prestavi in je ma?ina takoj, ko je r?la do teh obratov za?ela trokirat, tak da sumim, da je neki narobe z VRIS-om. Kako je pa z ni?jimi prestavami pa ?e nism probu. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 2. januar, 2012 Prijavi Napisano 2. januar, 2012 te?avam ?e ni konca, ko sm se pelu dons u slu?bo po AC sm jo po podlgem ?asu prtisnu ?ez 5krpm v 5. prestavi in je ma?ina takoj, ko je r?la do teh obratov za?ela trokirat, tak da sumim, da je neki narobe z VRIS-om. Kako je pa z ni?jimi prestavami pa ?e nism probu. VRIS ne more povyrocat trokiranja! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mitja MX6&T Napisano 2. januar, 2012 Prijavi Napisano 2. januar, 2012 te?avam ?e ni konca, ko sm se pelu dons u slu?bo po AC sm jo po podlgem ?asu prtisnu ?ez 5krpm v 5. prestavi in je ma?ina takoj, ko je r?la do teh obratov za?ela trokirat, tak da sumim, da je neki narobe z VRIS-om. Kako je pa z ni?jimi prestavami pa ?e nism probu. To vsekakor ni VRIS, prej kak senzor za temp. vode ali pa luftmeser, aja pa probaj se navadit in ob vsaki menjavi olje zamenjaj ?e filter in ne vsaki? drugi? kot dela?!Aja pa ?e to, uporablaj ve?je filtre olja tako kot jaz saj pridobi? na pritisku olja v motorju! Citiraj
Deeyan Napisano 2. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2012 avto je za?el zdej ?e ?rno kadit pa ko ga zalavfam ugasne, ?eprav so obrati dost visoki, ko dodam malenkost gasa, daje ?udne zvoke (kot da bi mel kak cilinder slabo kompresijo)... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Sishi Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 avto je za?el zdej ?e ?rno kadit pa ko ga zalavfam ugasne, ?eprav so obrati dost visoki, ko dodam malenkost gasa, daje ?udne zvoke (kot da bi mel kak cilinder slabo kompresijo)... Izmeri kompresijo pa bo? videl...verjetno bo potrebne generalna Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 To vsekakor ni VRIS, prej kak senzor za temp. vode ali pa luftmeser, aja pa probaj se navadit in ob vsaki menjavi olje zamenjaj ?e filter in ne vsaki? drugi? kot dela?!Aja pa ?e to, uporablaj ve?je filtre olja tako kot jaz saj pridobi? na pritisku olja v motorju! Kdo pa ?e dela to, raje zamenjaj samo filter in ne olja, bo? naredil MANJ ?kode, pa ?e cnej je.Kdorkol je pri?el k meni in hotu da mu zamenjam SMO OLJE, sem ga samo odslovil, ker napol delat je slab? kot n? delat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Kdo pa ?e dela to, raje zamenjaj samo filter in ne olja, bo? naredil MANJ ?kode, pa ?e cnej je.Kdorkol je pri?el k meni in hotu da mu zamenjam SMO OLJE, sem ga samo odslovil, ker napol delat je slab? kot n? delat. kako pa zamenja? samo filter brez olja ne da ti ste?e ven? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 kako pa zamenja? samo filter brez olja ne da ti ste?e ven? Ti misli? da ste?e ven vse olje, ?e od?raufa? samo filter ? Dolije? pol tiste 2-3deci in so vsi sre?ni. Je pa to pravtako bedarija, zamenja? vse in je mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Ti misli? da ste?e ven vse olje, ?e od?raufa? samo filter ? Dolije? pol tiste 2-3deci in so vsi sre?ni. Je pa to pravtako bedarija, zamenja? vse in je mir. to ja sam nima smisla kot si rekel. ?e ma? TDIja pa sploh ne ste?e ven, ker je potopni z vrha....premium Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 A ni filter za olje ene par evrov? Un kabinski je drag bi ?e razumu sam oljni Citiraj
jures Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 A ni filter za olje ene par evrov? Un kabinski je drag bi ?e razumu sam oljni itak....ampak poanta je da bi kao menjal SAMO filter..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Ma NI poante, samo manj ?kode naredi? ?e menja? samo oljni filter kot pa samo olje brez filtra, skratka totalna bedarija za 5-7?, ki jih "pri?para?" pol nardi? za 200X stro?kov, tako da so to BU?E. Filter za klimo-mikrofilter pa je ta mazdo 6 celih 11?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.