Plusi in minusi vlade
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Veliko je tukaj "rekla čula kazala"...določeni starejši imajo več,pa ne veliko...bolj je na tem,kake cuge dobiš in kake šihte...starejši dobijo seveda boljše,mlajši ga pa nafukajo...če si instruktor je pa druga zgodba,samo teh jebolj malo...mularija pa-vem od tistih,ki so šli od privatnikov k SŽ...v poprečju kot sem napisal 200-300€ več. Na SŽ je le nalo več reda in so pravičnejši turnusi,za to pa jih je zadnjih par let kar nekaj prestopilo.
-
Zdaj je že nekaj od tega, lahko da sem zamešal. Ampak ja, moral je v LJ po služben avto, na Hodoš po vlak. Na koncu služben avto so LJ iz Kopra. Služben čas bi se naj začel in ustavil v LJ. Kljub temu da je dom 100km stran. Pod to se podpišem. Tudi sam sem podobnega mnenja. Mislim, da je razlika večja. Se pa strinjam zakaj ne it tja.
-
Sem že napisal, da imam na SŽ 1350 bruto plačo po pogodbi. Pusti dodatke. Ko se poškoduješ in si v bolniški, teh dodatkov ni... Niso vse budale iste...nekatere so tudi diplomirane.
-
Ne trdim ampak sklepam,ker domnevam,da imajo programerji v privat firmah boljše plače...vsaj sposobni v dobrih firmah....pač trg dela,kjer bo sposoben šel v boljšo firmo,katera nudi boljše plačilo. Ker imajo strojevodje tam le cca.200-300€ več pri veliko slabših delovnih pogojih. Nastopi daaaaleč od doma-npr je iz Ljubljane in mu naročijo nastop v Dobovi-pelji se z službenim avtom v Dobovo,in se ti 12ur šihta začne tam...konča npr. v Hodošu in "beži domov" kakor znaš... Moj čas je nekaj vreden,ker imam družino in svoj lajf...mladi pa...je žalostna zgodba,kaj delajo z njimi pri privatnikih...tistih 200-300€ si lahko v rit zarinejo za takšne pogoje. Pa napiši kaj več o "zgodbi"-bom z veseljem prebral....in karte na mizi tudi čakam...ti samo piši👍
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.