Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

bil na manj?em sprehodu pa sm ?e spro?ilca stisnu

Objavljena slika

Objavljena slika

si pol zrihtu hladilnik...da se bo se en cajt pelala

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Cao

Evo ena na hitro, na nasem rednem kraju

Objavljena slika

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Fajn je videt Dojca zraven Maz-dojca. :aaaaa::jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jutranje razgibavanje...

post-11-1344151813_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?e vedno mi je lep avto za popizdit! :rozico::wub:

2. slikca; takole pa izgleda ko v Rate?ah (iz smeri Trbi?a) pripelje? v Slovenistan - konec sveta, dobesedno. :hudicek::jezicek:

post-185-1345214426_thumb.jpg

post-185-1345214448_thumb.jpg

Napisano

2. slikca; takole pa izgleda ko v Rate?ah (iz smeri Trbi?a) pripelje? v Slovenistan - konec sveta, dobesedno. :hudicek::jezicek:

?e dobr, da ne pi?e z velikimi rde?e utripajo?imi ?rkami "there be dragons" :hudicek:

33112_1.png

Napisano

?e vedno mi je lep avto za popizdit! :rozico::wub:

najlepsi :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

?estitke, lahko po?asi spremenite priimek v MAZDA. :aaaaa::cheers::jupiii:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ma sej Domen ni bil problem, on je svojo medaljo in to najžlahtnejšo dobil na tak način, da je dobesedno pometel s konkurenco. Niti blizu mu niso bili. Škoda je do ostalih treh fantov, ki bi lahko imeli vsaj pošteno borbo za medaljo in verjetno brez vključevanja vse te drame bi jo tudi priskakali.
    • Domen me je včeraj pozitivno presenetil s svojo hladnostjo, obdržal je totalni "poker face"  
    • Me zjutraj ob devetih kliče "Gumipark Redics (Madžarska) z slo številke +386-70....in sprašuje,če sem jaz naročil gume... Pritrdim...in pravi,da so jih dobili...sicer letne....in pravim-ja,saj letne sem naročil🤣...in sprašuje,če sem jih že plačal,al jih pošlje po povzetju... In pravim,da sem že plačal z Paypal-om...in da nebi rad še enkrat plačeval....😂🤨 Pravi,da ne vidi,in,da mora preveriti...in,da jutri dobim gume....   In čez kakih deset minut potrdilo po emailu,da so poslane....ajd,da vidim🙄
    • Prevc ni tisti, ki bo iskal po zaletišču zgoraj predstavnika tekmovanja, da mu da smuči v roke. Ta oseba MORA sama pristopit in pridržat opremo skakalcu, saj le ta z njo ne more it v tisti šotor. Ker če skakalec ni pravočasen tam je tudi diskvalifikacija. Torej kdo je bil tukaj odgovoren sploh ni dileme. Vse ostale zgodbice, kaj, kje, kam bi moral nekaj Prevc naredit so pač le in samo izgovori organizatorja, ki je pač zamočil. Potem so pa tolk časa mečkali okoli tega kaj za naredit, da se je pač časovna zapora iztekla in tu pač mimo pravil ne moreš, ker potem bi vse ostale pizde, ki ne marajo fer borbe, skočile pokonci.
    • Mislim, da je največ odvisno od voznika kako ploščice pobira in pa seveda, če živiš v nekih hribih in je treba bremzat za v dolino... tam je boljš MT kot pa AT kar se dolgovečnosti ploščic tiče.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.