jures Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 mal umetnije Quote Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Od v?eraj; Quote Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Moja Mazda vre?ka Quote Lepa kot slika, na sliki pa traktor
yanko Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 evo pa imamo pri bajti 3 mazde 323f bg-jke in eno mx3-ko ki pa jo trenutno ni doma Quote
Z M A J Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 ?estitke, lahko po?asi spremenite priimek v MAZDA. Quote Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 niicee! Quote Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
yanko Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 ?estitke, lahko po?asi spremenite priimek v MAZDA. ja ?e tko so 4 mazde pri bajti pol naj se pi?em pa ?e mazda Quote
Deeyan Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 ?e pa vi niste tapravi Mazda?i pol pa nvem kdo je Quote Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dbmiata Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 evo ?e mojo.... trenutno pa tako zgleda Quote Fuck new cars ... I'm driving oldschool
Z M A J Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 ?e kdo razmi?lja o vgradnji LPG sistema, imam jz pravega malega mojstra oz. malo pun?aro za te zadeve. Quote Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 evo ?e mojo.... trenutno pa tako zgleda Kaj bo? naredil na avtu? Quote www.gistel.si
Deeyan Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 od type-R foruma iz JAP-a Quote Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Heh jaz pa malo zaostajam... imamo samo 3 mazde Quote
Deeyan Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Heh jaz pa malo zaostajam... imamo samo 3 mazde la?e?, zadn? si mel 4 parkirane Quote Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Ja pa pozabu je ?e na tisto s cerado Quote "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Turbo Lumpi Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Jah, uradno ?e ni moja... je pa ?e tolk ?asa pod cerado da bi jo lahko ?tel za mojo ja Quote
Deeyan Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Jah, uradno ?e ni moja... je pa ?e tolk ?asa pod cerado da bi jo lahko ?tel za mojo ja ok, ?e ?teje? ?e tisto pol si jih mel 5 Quote Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 za letos je zasidrana... Quote Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Quote Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 No pa ena dana?nja! Quote Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Kdo pove kaj je novega? Quote A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Dejan Pavlovic Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 poln tank bencina? :ne vem: ah ne pr teh cenah:)..heheh ?rna mat folija okol ?ipe:) Quote A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 ena sve?a, pred dopustom... tole si pa ziher lih na fri?n opral Quote Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Recommended Posts