gegibozic Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Mene pa zanima zakaj avto kadi bel dim, namre? imam mazdo 6 tip motorja rf 89 kw let. 2006. Pregledat sem dal turbino egr ventil sobe in je vse vredu. ima realnih 120000km potrjeno servisno. Prosim za vsak namig nasvet.lp Citiraj
dpicul Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Mene pa zanima zakaj avto kadi bel dim, namre? imam mazdo 6 tip motorja rf 89 kw let. 2006. Pregledat sem dal turbino egr ventil sobe in je vse vredu. ima realnih 120000km potrjeno servisno. Prosim za vsak namig nasvet.lp pije vodo? Po?en bat mogo?e? Citiraj
Deeyan Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Mene pa zanima zakaj avto kadi bel dim, namre? imam mazdo 6 tip motorja rf 89 kw let. 2006. Pregledat sem dal turbino egr ventil sobe in je vse vredu. ima realnih 120000km potrjeno servisno. Prosim za vsak namig nasvet.lp ti kadi mrzel, al tut ogret? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Žirinofski Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 dej ne ga stra?it sej ni vsaka mazda moja mazda! dej povej kam si dal turbino preverit??? Citiraj
gegibozic Napisano 9. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2012 ne pije vode motor se nc ne zagaja lepo deluje kadi pa bolj ko je segret. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Po?en bat. dej ne ga stra?it sej ni vsaka mazda moja mazda! dej povej kam si dal turbino preverit??? Je pa na vseh isti simptom za po?en bat, ?e je dim seveda bele barve. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
gegibozic Napisano 15. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. maj, 2012 Po?en bat.Je pa na vseh isti simptom za po?en bat, ?e je dim seveda bele barve. bat ni po?en zgleda da je turbina fu? ampak je bila pregledana bi beju v lj in je reku da je izpravna. Citiraj
jures Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 kako ve? da bat ni fu?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Žirinofski Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 dej ?e kompesijo prej pomeri preden se v stro?ke s turbino vr?e? p.s. a si mogo?e mislu firmo beja-za turbino??? Citiraj
LabiGT Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 ce bi moj avto kadil, jaz bi ga okol kepe en parkrat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 ce bi moj avto kadil, jaz bi ga okol kepe en parkrat Pol bi iz protesta ?e bolj kadil.....P.S. Pa sej je..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Moj je belo-sivo kadil, ko so bile bakrene podlo?ke dotrajane. Pol sem ga pa peljal na zdravljenje pa je zaenkrat vredu in deluje odvajen te slabe razvade. Citiraj
jures Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Moj je belo-sivo kadil, ko so bile bakrene podlo?ke dotrajane. Pol sem ga pa peljal na zdravljenje pa je zaenkrat vredu in deluje odvajen te slabe razvade. Vendar se bi to opazilo v prekomerni porabi (kurjenju) olja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Ja, poleg kajenja se je odlo?il, da bo ?e pijanec No, predvidevam, da je bil. Ko sem preveril nivo, ni bilo ve? ni? noter. Tak, da sem mu potem enega tretjerazrednega noter vlil, da ne bi dehidriral do servisa Citiraj
Alex Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Ja, poleg kajenja se je odlo?il, da bo ?e pijanec No, predvidevam, da je bil. Ko sem preveril nivo, ni bilo ve? ni? noter. Tak, da sem mu potem enega tretjerazrednega noter vlil, da ne bi dehidriral do servisa ?e ti res pije toliko olja ne ?akaj na servis!!! Dolivanje olja ni re?itev ampak menjavapodlo?k in pucanje sita. Citiraj
Tomozuki Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Hehe, sej sem pisal v pretekliku. Zadevo sem takoj po nakupu avta po?timal (no, zahvaljujo? temu forumu) Od takrat sem ?e precej prevozil in zaenkrat ni nekih te?av s tem. Citiraj
Alex Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Hehe, sej sem pisal v pretekliku. Zadevo sem takoj po nakupu avta po?timal (no, zahvaljujo? temu forumu) Od takrat sem ?e precej prevozil in zaenkrat ni nekih te?av s tem. Aha, potem si pa vesten uporabnik foruma in upo?teva? nasvete. Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Hehe, sej sem pisal v pretekliku. Zadevo sem takoj po nakupu avta po?timal (no, zahvaljujo? temu forumu) Od takrat sem ?e precej prevozil in zaenkrat ni nekih te?av s tem. ?esar se PELKO loti je narejeno kot se zagre, pa? ?lovek in expert 1A! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
gegibozic Napisano 28. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2012 a kdo ve kaj pomenijo te napake P2858 B0318 P0118 P0183 Citiraj
jures Napisano 28. maj, 2012 Prijavi Napisano 28. maj, 2012 a kdo ve kaj pomenijo te napakeP2858B0318P0118P0183 gugl it http://helpforcars.net/obd_codes/p2858.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.