Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdaj pa mal po?aki, da se bo eden al pa njih par oglasilo, da ne sme? v kri?i??e dokler se ne sprazni, ?etudi ima? zeleno lu? in da mora? drugi? bolj previdno zaviti, ker lahko bi bil tam, kolesar ali pa mamica z vozi?kom al bi pa lokalni ro?o prirejal piknik s ?evapi in ti bi ga zaradi kamiona lahko spregledal.

Ne smes v krizisce, dokler ni ocitno, da ga lahko tudi zapustis. :P

Zato zadnjic nisem, pri zeleni, zapeljal v krizisce Dunajske in Ceneta Stuparja v Crnucah, ker bi za zapustitev krizisca rabil avtovleko. Avto, ki je sel skozi rdeco, je ze proti kriziscu peljal tako, da sem raje pocakal, da bom lahko ob polnoci sosesko pozdravil s hupo in potem z nasmehom odpeljal dalje.

Se nagradno vprasanje: kaksna je bila barva in znamka avtomobila? Namig: ni bil BMW ali Passat in ni bil moderne bele barve.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Pobrano z drugega foruma...

Dobro je "pometel" pred seboj  :ph34r:  :o  :zvizga:  :blink:

Tukaj se podrobnosti te nesrece:

http://www.pgdgrosuplje.com/18-intervencija-29-4-2018/

https://www.facebook.com/PGDGrosuplje/photos/pcb.2143150015701118/2143149159034537/?type=3&theater

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz bi ga zelo verjetno zagrabil za vrat na licu mesta... ce bi se uspel skobacati iz avta

Napisano

Pobrano z drugega foruma...

Dobro je "pometel" pred seboj  :ph34r:  :o  :zvizga:  :blink:

Tukaj se podrobnosti te nesrece:

http://www.pgdgrosuplje.com/18-intervencija-29-4-2018/

https://www.facebook.com/PGDGrosuplje/photos/pcb.2143150015701118/2143149159034537/?type=3&theater

Tudi zaradi takih bedakov in primerov je pametno, da se re?evalni pas za?ne formirati ?e, ko se promet za?ne upo?asnjevati.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Tudi zaradi takih bedakov in primerov je pametno, da se re?evalni pas za?ne formirati ?e, ko se promet za?ne upo?asnjevati.

Tak bedak bi nabil kolono, pa lahko le-ta stoji na pasu,ali pa polovico na odstavnem pasu... ce bi bil sos pas , vprasanje ce nebi tale imbecil mislil, da je zanj...

• 3 tedne kasneje...
Napisano

to al pa zaradi viadukta in sence ni vidl...

recimo, da ima pezo izgovor (ceprav prav mu je kaj se vozi po levem pasu),  ampak un opel zadi pa ga nima...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Prvi je zaviral par metrov prej,drugi pa sploh ne ?ele ko je bil ?ez.Drugi je imel telefon na u?esu pa sploh se ni ustavil,je peljal na izvoz.

Po?en odbija? desna lu? verjetno tudi hladilnik se je kadilo spodaj plastika mu je visela.

Sem upo?asnil saj je bilo ?e od dale? videt nekaj na cesti.

Napisano

Zame najve?ji debil je pa kamionar,ki mu je razgnalo gumo in kot ka?e ni obvestil DARSa.

Podobno je bilo kak?en teden nazaj na s.obvoznici. Za guzvo neobi?ajna ura (okoli 12h), hitrost max 30kmh( normalen ?lovek bi ?e tukaj predvideval da je nek dogodek),?ez 100m na odstavnem pasu koscki gume (opica bi predvidevala neko pizdarijo), ?ez 200m sredi voznega pasa guma od kamiona . Se odmaknem na odstavni las,picka v miniju pa direkt ?ez. Kolk je treba bit zabit da se tega ni predvidevalo.

Na darsu seveda niso ni? vedeli. Se pravi je kamionar menjaval gumo , te?ko pa je poklicati in obvestiti pristojne. Isto kot nevemkoliko ljudem ki so ?li mimo

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Po ve? kot 1.000.000 kilometrih sem tudi jaz v?eraj do?ivel kretena na vipavski hitri cesti,ki se je pri delovni zapori peljal v kontra smer

Falil je odcep in je potem zavil ostro desno nazaj (180 stopinj ) na pospe?evalni pas in po njemu nazaj v smeri Ajdov??ine.

Srebrn mb e razred rijeskih tablic.

Res sre?a da ga ni nabil sleper,ker takega bisera bi bilo pa res ?koda...

Napisano

Ampak BMW-jevci so res biseri. To da ostanjeo na cesti je ?e prava redkost.

Model me najprej prehiti, kljub temu, da sem vozil rahlo ?ez 90km/h, nato skor zrine kolesarja s ceste, ampak ?ez slabih 10km pa se zgodba kon?a v jarku.

33112_1.png

Napisano

Ampak BMW-jevci so res biseri. To da ostanjeo na cesti je ?e prava redkost.

Model me najprej prehiti, kljub temu, da sem vozil rahlo ?ez 90km/h, nato skor zrine kolesarja s ceste, ampak ?ez slabih 10km pa se zgodba kon?a v jarku.

A jest to prav vidim? Zmigavce uporablja? :zvizga:  :harhar:  :jezicek:  :ph34r:  

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Danes smo se drznili iti s kolesi od Morav? do Krtine. Vozili smo ustrezno opremljeni z dodatki za bolj?o vidnost, dr?ali smo se 10cm od roba ceste, hitrost pa je bila nekje 20km/h - na? sedemletnik na 20colcu na dolge proge pa? ne zmore hitreje. To na?e po?etje je tako zelo razburilo nekatere avtomobiliste, da so nam piskali. Balkan svuda oko nas. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Danes smo se drznili iti s kolesi od Morav? do Krtine. Vozili smo ustrezno opremljeni z dodatki za bolj?o vidnost, dr?ali smo se 10cm od roba ceste, hitrost pa je bila nekje 20km/h - na? sedemletnik na 20colcu na dolge proge pa? ne zmore hitreje. To na?e po?etje je tako zelo razburilo nekatere avtomobiliste, da so nam piskali. Balkan svuda oko nas.

Dobronamern nasvet osebe,ki prekolesari okoli 50h na mesec: ne se vozit 10cm od roba ceste. Vsak se bo rinil med tabo in nasproti vozecim prometom. Ljudje te bodo prehitevali na razdalji 15cm , ti pa ne bo? imel prostora za umik.

Raje se samozavestno vozi 50cm od roba, spremlaj promet za sabo in nasproti voze?e (ogledalo je zlata vredno!!!) in ko vidis ali sli?i? da te dohiteva debil , se odmakni k robu. ?e pa te ?e kdo prehiteva na 10cm,se pa s5 odmakni k robu (ker si si pa? pustil prostor za umik) in na1x bo nastal prostor med tabo in idiotom.

In najpomembneje... Izogibaj se prometnih cest . In ?e 1x; ogledalo je zakon. Jaz ga imam na obeh kolesih.

Je pa res,ljudje se ne znajo obna?ati. Fous so nam,ker nekateri ne zmorejo kolesarit.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.