Nejc1986 Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 pred 2 urama je asddas napisal: Jaz sem motorist in ne odobravam takšne vožnje. Zaradi takšnega izsiljevanja in predrznosti smo na slabem glasu. Tisti, ki želijo ali potrebujejo ekstremno hitro vožnjo lahko gredo na dirkališče. Pa to ni sedaj samo moje mnenje, imam precej prijateljev in kolegov, ki so motoristi in imajo enak način razmišljanja. Ne me narobe razumet, jaz se tudi ne vozim po omejitvah, ko sem zunaj naselja in nisem tisti, ki se ga čaka v skupnih vožnjah. V naseljih in v koloni pa je treba biti malo bolj previden. Glede prehitevanja kolone; z motorjem jo lahko prehitevaš, če je stoječa kolona in ni pred križiščem. Se pravi na mejnem prehodu lahko počasi in previdno prehitevaš stoječo kolono. Prehitevaš jo lahko tudi po desni če je prostor. Se povsem strinjam. Citiraj
Slivka Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 dne 3. 2. 2022 ob 9:27 je Slivka napisal: Danes opravijo dobavo s "šleperjem" oz. z vlačilcem s polpriklopnikom. Zaradi množice napačno parkiranih avtomobilov šofer nima kje obrnit, zato se dva sodelavca postaviva na glavno cesto in jo zapreva, šofer pa porikverca šleperja v krožno križišče, da bo potem odpeljal naprej. Med tem, ko je šofer rikvercal v krožno križišče, pa se en model (znamke avta namerno ne bom zapisal) odloči in prehiti kolono, ki sem jo ustavil, ter pripelje v krožno križišče mimo mene. Seveda ni pričakoval šleperja v križišču in se mu ni uspelo ustaviti. Škode ni bilo veliko, je pa možakar takoj klical policijo. Ko je policija prišla, začnem jaz razlagat, da šofer ni imel kje obrnit in da sem jaz na tej strani ustavil promet. Pa se model oglasi in razloži, da jaz nisem uradno pooblaščen, da lahko usmerjam promet in da nimam kaj ustavljat promet, da to lahko naredi samo policaj ali medobčinski redar in da mora policaj še mene kaznovati, ker sem skakal po cesti in s tem ogrožal sebe, ker bi me lahko kdo povozil in še promet sem oviral, ko sem skakal po cesti... Policaj je samo vse popisal in zdaj čakamo poziv k sodniku za prekrške. Moram pa na kakšnem koledarju preverit, če ni mogoče kakšna ta-prava luna... Danes šofer spet pride in mi pove, kako se je končalo. Torej, on je dobil kazen za napačno stran oz. smer vožnje. Ni pomagalo niti dejstvo, da so policisti takoj po obravnavi prometne nesreče razdelili 47 kazni za napačno parkiranje in parkiranje na intervencijski poti. Razlaga je bila nekako v stilu, da zakona ne sme vzeti v svoje roke in reševati po svoje, ampak je za to pristojna policija oz. medobčinsko redarstvo. Torej bi šofer po zakonu moral takoj poklicati policijo, ki bi oglobila napačno parkirane, potem pa počakati, da se vsi, ki so napačno parkirali, umaknejo (in pri tem upati, da nihče drug ne pride in se parkira tam) ter obrnit šleperja na za-to predvidenem prostoru, kadar bi se odpeljali vsi, ki so tam napačno parkirali. Voznik osebnega avtomobila pa je dobil kazen, ker je prehiteval kolono, ker je prehiteval čez polno črto in ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo - do ovire, ki se je pojavila pred njim, ni mogel varno ustaviti. Kot "oteževalna okoliščina" je bilo navedeno dejstvo, da je "tik pred krožiščem neznani civilist voznike opozarjal na nenavaden dogodek v prometu". Zdaj pa tečejo roki za pritožbo in če se nihče ne pritoži, bo sodba pravnomočna. 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 preklete luknje v zakonih😡 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 8. april, 2022 Prijavi Napisano 8. april, 2022 Na trasi Velenje-Dolič se dela pridno izvajajo in to vidno,celo tunel že kopljejo..... 🚲 😊👍 3 Citiraj
Bini Napisano 8. april, 2022 Prijavi Napisano 8. april, 2022 pred 5 urami je 50keda napisal: Tunel čez hudo lukno? Ja, tunel delajo,da ne grejo z mostom čez glavno cesto. Citiraj
NevLado Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 “Ne da se poširat ceste”….pride eu dnar za kolesarsko, čudo božje sedaj se da vse. Isto kočevje - lj…”ne da se poširat ceste”…pride eu dnar za kolesarsko, naredijo 2 metra placa poleg ceste in potem še 2 metra tega asfaltka za kolesarsko. Ampak za en pas pa ni blo placa 2 Citiraj
Jest Napisano 9. april, 2022 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2022 Crash brez posledic (vsaj zame)... Golob pa ne vem, kako jo je odnesel ... Videti je bilo, da je odfrcal dalje, le malo preja je letelo okoli ... 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 pred 4 minutami je Jest napisal: Crash brez posledic (vsaj zame)... Golob pa ne vem, kako jo je odnesel ... Videti je bilo, da je odfrcal dalje, le malo preja je letelo okoli ... Tole mi zgleda kot neka manjsa ujeda (kot postovka) 😳 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 9. april, 2022 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2022 Mozno... meni je izgledalo kot golob (pa ne uni, ki so ga trenutno polni vsi mediji 😆) ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 Jaz sem imel vrhunski posnetek iz četrtka kako je model lagano šetou čez prehod za pešče pred UKC LJ in je mogu rešilc na nujni vožnji bremzat predno je tipu pokapiral da bi se pa morda lahko zganu...ampak ker sem včeraj cel dan preživu v autu mi je pobrisalo že četrtkove... no pa saj boljše da ne vidim še enkrat tistega dogodka ker sem se sredi auta začeu dret 1 Citiraj
Boss Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 Pač zagaman egoist s podporo razmišljanja tipa "pešci imamo povsod prednost". 1 Citiraj
Bini Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 Pred eno uro je Jest napisal: Mozno... meni je izgledalo kot golob (pa ne uni, ki so ga trenutno polni vsi mediji 😆) ... Hvala bogu, da ne.... 😊😉 1 Citiraj
Jest Napisano 9. april, 2022 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2022 Katermu bogu? 🤪 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 pred 4 urami je Jest napisal: Katermu bogu? 🤪 Najboljšemu....😋 Citiraj
50keda Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 pred 10 urami je Boss napisal: Pač zagaman egoist s podporo razmišljanja tipa "pešci imamo povsod prednost". Al pa gluh in zatopljen v svoje misli. Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2022 Prijavi Napisano 3. maj, 2022 Danes ob 5ih zjutraj naj bi imeli dostavo kisika. Ker pa nimamo tehtnice, gre cisterna tehtat v Vrtojbo na parkirišče. In je tam en model nekaj manevriral z vlačilcem in - predrl 600 litrski rezervoar. Ven se je ulila neka rdeča tekočina, ki je imela vonj po nafti... Kmalu je tam okoli gomazelo vsega in vseh... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 7. junij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2022 Eni imajo vec srece kot pameti ... 281966643_532915748305414_5821694292252112768_n.mp4 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 4. julij, 2022 Prijavi Napisano 4. julij, 2022 Se vračam s službenim kombijem, srečam avto od avtošole, se potegnem bolj desno kot običajno, rahlo pritisnem zavoro - in BUM. Presenečen ustavim in ugotovim, da je zadaj voznica udarila v kombi. Vidim njen avto, Ford Fiesta, stara nekaj mesecev, ves razbit, hladilna tekočina teče po cesti,... Pridem okoli, s strahom pogledam, kombi - in glej ga vraga, nič mu ni. Stara KIA Pregio iz leta 1999 je imela samo nekaj prask po odbijaču in zavihan spodnji rob zadnjih vrat. Si mislim, glej, greva vsak po svoje in mir. ne, ženska je že imela telefon v roki in je klicala policijo. Pride policija, naredi zapisnik in ženska na vse pretege vali krivdo name. Ampak vse se izkaže za prazno nabijanje in policaj naredi zapisnik, njej pa izroči plačilni nalog. Takrat pa ženska začne kričat name, da sem jo zaje..., ker sem poklical policijo. Kaj? Pa saj jo je ona klicala. Dobro, pustimo stat. Policaj reče, da je treba izpolnit še Evropsko poročilo o prometni nesreči. Dobro, odprem zadnja vrata kombija in začnem s svojimi podatki in podatki službenega kombija. V tem pride avtovleka in naloži Fiesto. Ker sem svoje izpolnil, pogledam po cesti - in tam malo naprej stoji policijski avto. Gledam okoli, ženske nikjer. Čim je avtovleka naložila njen avto, se je usedla v kabino in šla, brez da bi dala svoje podatke. Grem do policaja, mu razložim, policaj zavzdihne in reče, da naj lastnik vozila vpraša na postajo prometne policije, pa bo dobil podatke in uradni zapisnik. Koliko se meni ta teden vleče, vse mi gre samo iz slabšega na slabše... 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
DonFelipe Napisano 4. julij, 2022 Prijavi Napisano 4. julij, 2022 pred 58 minutami je Bini napisal: Luda kuča.....🥴 Poznano. Očitno je bila pod vplivom kovidovke. 1 Citiraj
TBA Napisano 4. julij, 2022 Prijavi Napisano 4. julij, 2022 pred 1 uro je Slivka napisal: Se vračam s službenim kombijem, srečam avto od avtošole, se potegnem bolj desno kot običajno, rahlo pritisnem zavoro - in BUM. Presenečen ustavim in ugotovim, da je zadaj voznica udarila v kombi. Vidim njen avto, Ford Fiesta, stara nekaj mesecev, ves razbit, hladilna tekočina teče po cesti,... Pridem okoli, s strahom pogledam, kombi - in glej ga vraga, nič mu ni. Stara KIA Pregio iz leta 1999 je imela samo nekaj prask po odbijaču in zavihan spodnji rob zadnjih vrat. Si mislim, glej, greva vsak po svoje in mir. ne, ženska je že imela telefon v roki in je klicala policijo. Pride policija, naredi zapisnik in ženska na vse pretege vali krivdo name. Ampak vse se izkaže za prazno nabijanje in policaj naredi zapisnik, njej pa izroči plačilni nalog. Takrat pa ženska začne kričat name, da sem jo zaje..., ker sem poklical policijo. Kaj? Pa saj jo je ona klicala. Dobro, pustimo stat. Policaj reče, da je treba izpolnit še Evropsko poročilo o prometni nesreči. Dobro, odprem zadnja vrata kombija in začnem s svojimi podatki in podatki službenega kombija. V tem pride avtovleka in naloži Fiesto. Ker sem svoje izpolnil, pogledam po cesti - in tam malo naprej stoji policijski avto. Gledam okoli, ženske nikjer. Čim je avtovleka naložila njen avto, se je usedla v kabino in šla, brez da bi dala svoje podatke. Grem do policaja, mu razložim, policaj zavzdihne in reče, da naj lastnik vozila vpraša na postajo prometne policije, pa bo dobil podatke in uradni zapisnik. Koliko se meni ta teden vleče, vse mi gre samo iz slabšega na slabše... pa šele pondelk je .... Citiraj
Deeyan Napisano 4. julij, 2022 Prijavi Napisano 4. julij, 2022 pred 3 urami je Slivka napisal: Se vračam s službenim kombijem, srečam avto od avtošole, se potegnem bolj desno kot običajno, rahlo pritisnem zavoro - in BUM. Presenečen ustavim in ugotovim, da je zadaj voznica udarila v kombi. Vidim njen avto, Ford Fiesta, stara nekaj mesecev, ves razbit, hladilna tekočina teče po cesti,... Pridem okoli, s strahom pogledam, kombi - in glej ga vraga, nič mu ni. Stara KIA Pregio iz leta 1999 je imela samo nekaj prask po odbijaču in zavihan spodnji rob zadnjih vrat. Si mislim, glej, greva vsak po svoje in mir. ne, ženska je že imela telefon v roki in je klicala policijo. Pride policija, naredi zapisnik in ženska na vse pretege vali krivdo name. Ampak vse se izkaže za prazno nabijanje in policaj naredi zapisnik, njej pa izroči plačilni nalog. Takrat pa ženska začne kričat name, da sem jo zaje..., ker sem poklical policijo. Kaj? Pa saj jo je ona klicala. Dobro, pustimo stat. Policaj reče, da je treba izpolnit še Evropsko poročilo o prometni nesreči. Dobro, odprem zadnja vrata kombija in začnem s svojimi podatki in podatki službenega kombija. V tem pride avtovleka in naloži Fiesto. Ker sem svoje izpolnil, pogledam po cesti - in tam malo naprej stoji policijski avto. Gledam okoli, ženske nikjer. Čim je avtovleka naložila njen avto, se je usedla v kabino in šla, brez da bi dala svoje podatke. Grem do policaja, mu razložim, policaj zavzdihne in reče, da naj lastnik vozila vpraša na postajo prometne policije, pa bo dobil podatke in uradni zapisnik. Koliko se meni ta teden vleče, vse mi gre samo iz slabšega na slabše... Ko mislis, da si ze vse videl... 😳 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 4. julij, 2022 Prijavi Napisano 4. julij, 2022 Ah pa sej to je klasika... sploh če je karambol, ko je ženska kriva. Še nisem slišal, da bi katera priznala krivdo. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 4. julij, 2022 Prijavi Napisano 4. julij, 2022 Če si deloval po protokolu in imaš čisto vest se ne sekiraj. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.