Nejc1986 Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 23 minutami je Alex napisal: To je v Kp blizu mene. 😊 Vem, tu sem 2leti nazaj na diagonali pisano gledal, ko sem se komaj privlekel iz Kopra do Portoroža 😂😂. 2 Citiraj
Bini Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 1 uro je Alex napisal: To je v Kp blizu mene. 😊 Sem že mislil napisat, da ni daleč od tebe. Samo lani še ni bilo te mreže tam kolikor se spomnim, ko sem se vozil s kolesom? Citiraj
Alex Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 28 minutami je Bini napisal: Sem že mislil napisat, da ni daleč od tebe. Samo lani še ni bilo te mreže tam kolikor se spomnim, ko sem se vozil s kolesom? Res je. To so postavili enkrat jeseni. Na začetku je bilo res kar nekaj kreganja med pešci in kolesarji, tudi nekaj vroče krvi, a so se pozneje navadili. 😊 1 Citiraj
FuManchu Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 11 urami je Nejc1986 napisal: Pravilno razumeš. na fbju pa doktorirajo... Kolega iz Bosne bi rekel... svi pametni, a nikog nema 2 Citiraj
Alex Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 5 minutami je FuManchu napisal: Kolega iz Bosne bi rekel... svi pametni, a nikog nema Na FB je itak preveč "doktorjev", ki pa v bistvu bolj malo uporabnega povedo. Večinoma mlatijo prazno slamo cele dneve. Če bi to silno energijo porabili za kaj bolj pametnega, bi nam šlo veliko bolje. 😉 3 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 10 minutami je FuManchu napisal: Kolega iz Bosne bi rekel... svi pametni, a nikog nema Svasta peecka rodi, samo pameti neče 1 1 Citiraj
Boss Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 1 uro je Alex napisal: Res je. To so postavili enkrat jeseni. Na začetku je bilo res kar nekaj kreganja med pešci in kolesarji, tudi nekaj vroče krvi, a so se pozneje navadili. 😊 Zakaj pa so zagradili? To je priobalni pas in kar tako ne smejo zagrajevat. Citiraj
Bini Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 33 minutami je Boss napisal: Zakaj pa so zagradili? To je priobalni pas in kar tako ne smejo zagrajevat. Kolikor vem urejajo nabrežino. 1 Citiraj
Alex Napisano 12. april, 2021 Prijavi Napisano 12. april, 2021 pred 11 minutami je Bini napisal: Kolikor vem urejajo nabrežino. To je še popotov projekt- novo kopališče. 🤗 3 Citiraj
Jest Napisano 16. april, 2021 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2021 Tale pa zmaga (pobrano s FB)... V komentarjih je potem pojasnilo, da je voznik kombija, ki je avtor fotke, slikal prej, ker je tako "tvegano" parkiral" ... zato na veliki fotki ni listka za brisalci ... 🙃 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 16. april, 2021 Prijavi Napisano 16. april, 2021 Narobe je prebral... Konj je podpis tega, ki je listek pisal. 3 1 1 Citiraj
Jest Napisano 16. april, 2021 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2021 pred 4 minutami je Boss napisal: Narobe je prebral... Konj je podpis tega, ki je listek pisal. Bolj zanimiv se mi zdi en komentar pod to sliko na FB: ne ne..ni tko mišljeno..očitno je bil voznik Peugeota tolko fasciniran nad tvojim parkiranjem da je hotel napisat: Nauči ME parkirati -beseda ni konj (to je skrajšal,ker je bilo premalo prostora na listku)...sem prepričan v to:) Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Berbasecks Napisano 16. april, 2021 Prijavi Napisano 16. april, 2021 pa če bi mu vsaj voznikovo stran "zaparkiral" 1 Citiraj
Jest Napisano 20. april, 2021 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2021 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 20. april, 2021 Prijavi Napisano 20. april, 2021 pred 1 uro je Jest napisal: Ja, saj (roko na srce) ste vsi po malem šli v polno križišče tisti črni passat (Al kaj je že) se je pa malo ustulil iz tvoje desne. 1 Citiraj
Boss Napisano 20. april, 2021 Prijavi Napisano 20. april, 2021 Nejc, dej še 1x video poglej. Kaj so sploh še delali v križišču? Kot kaže je un z meganom kr stal za brezveze. Pol so pa vsi za njim obtičali v križišču. Če mu je avto crknil razumem, če pa je tolk nesposoben pol bi moral ostati brez vozniške, ker je nevaren tako za sebe kot za druge. Citiraj
Jest Napisano 21. april, 2021 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2021 pred 9 urami je Nejc1986 napisal: Ja, saj (roko na srce) ste vsi po malem šli v polno križišče tisti črni passat (Al kaj je že) se je pa malo ustulil iz tvoje desne. Noja... ko se ravno prizge zelena, ne pricakujes, da bos obstal sredi krizisca... Itak sem pa sele potem videl, ko se je vse ustavilo, kaj se dogaja spredaj... malo naprej malo nazaj... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 21. april, 2021 Prijavi Napisano 21. april, 2021 To se vsak dan dogaja v prometu, nič tazga samo živce na pašo in gre... Citiraj
Berbasecks Napisano 21. april, 2021 Prijavi Napisano 21. april, 2021 heh, dnevna klasika za tole križišče sem slabe 6 let delal tu še mal naprej po Celovški 2 Citiraj
Axel Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 Ce bi se drzali pravil, bi smel zapeljati v krizisce (cez polno crto) sele, ko bi videl, da ga lahko zapustis. S tem veganom spredaj tega ne vidis, vsaj na posnetku, dokler ne gre on cisto skozi. Sem pa razmisljal, da ce bi dejansko stal na semaforju, bi poslusal od zadaj orkester trobil, pa se vsi na desni bi se ustulili in zafilali krizisce. Tako bi verjetno lahko cakal, dokler ne gre rush hour mimo. 😄 1 Citiraj
Boss Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 Jebeš WRC, 3/4 milijona EUR vreden Yaris in svetovni prvak v rallyu za volanom, če si na balkanu proti BMW-ejaša. 🤪 2 Citiraj
Axel Napisano 28. april, 2021 Prijavi Napisano 28. april, 2021 13 hours ago, Boss said: Jebeš WRC, 3/4 milijona EUR vreden Yaris in svetovni prvak v rallyu za volanom, če si na balkanu proti BMW-ejaša. 🤪 Je bilo to zdaj? Ima Zagreb vsak dan en spektakularen crash? 😬 Citiraj
Alex Napisano 28. april, 2021 Prijavi Napisano 28. april, 2021 pred 14 urami je Boss napisal: Jebeš WRC, 3/4 milijona EUR vreden Yaris in svetovni prvak v rallyu za volanom, če si na balkanu proti BMW-ejaša. 🤪 Sodelavec je bil na tej dirki, ker ima novinarsko akreditacijo in mi je povedal iz prve roke, kako je bilo s to nesrečo. V bistvu je bil kriv voznik relly yarisa, ki je zavil levo in se je tako voznik bmw- ja zaletel v bok. Po dirki so nesrečnega voznika bmw-ja povabili v hotel, kjer so bivali dirkači, mu plačali obilno večerjo, se skupaj slikali, voznik bmw-ja je dobil tudi njegove dirkalne rokavice in še enkrat opravičilo s strani tekmovalne ekipe. Bo imel vsaj spomin na to. 😊 4 Citiraj
Boss Napisano 28. april, 2021 Prijavi Napisano 28. april, 2021 To je tisto, po pravilih je res Ogier kriv, saj je zavil na desno, ker ni pričakoval, da bo en z bmw 1 hotel dirkat z njim in preizkušat mišice. 50m od križišča pa ga je odneslo kot sneto skiro v maline. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.