Skoči na vsebino

Google Street view

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vidu danes ja...mene pa ni doma :) sej je logi?no, son?en avgustovski dan :D

Edino...kako bi izvedu to?no kjer dan je bil?

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

Aaa, baje da google earth poka?e to?ni datum, me prav zanima kjeri je...sam morm prej domov pridt :harhar:

Napisano

Pred pisarno so ujeli mojo Mazdo :) ...

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sm vedu da nekje morm bit...na ?ihtu :jezicek:

btw, tablice mi niso zameglili? :ne vem:

Napisano

itak, ?e je ve? tle kot doma :P

post-2637-1391077860_thumb.png

tale je bolj?i kot posnetka ;)

post-133-1391099845_thumb.jpg

33112_1.png

Napisano

lp

Thomas

image.png

Napisano

Beda pa ta Google Street view! Niti prostora, kjer se dogaja Mazda piknik Lokovec ni gor! Kaj ?ele moje ulice... Beda!

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Beda pa ta Google Street view! Niti prostora, kjer se dogaja Mazda piknik Lokovec ni gor! Kaj ?ele moje ulice... Beda!

hja so sli?al, da si precej spreten in nevaren z lopato pa so se raje malo izognili..

33112_1.png

Napisano

Ja tko je ?e ?ivi? boguzaleđima :D

Napisano

a si mogo?e na?el, kje je bil tist plaz ko je zasul cesto na mangrt

Tukaj je bila zapora >> http://goo.gl/sH84CA

Objavljena slika

Plaz je bil pa tukaj nekje >> http://goo.gl/EIJ605

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Srečata se debeli in suhi klop. Debeli klop vpraša suhega: - "Kaj pa je s teboj, da si tako suh?" - "Zapletel sem se v brado motorista, močno sem se moral držati, pa še ozebline sem dobil!" - "Veš kaj, dal ti bom nasvet! Pojdi v bar in se primi barskega stolčka. Zvečer pridejo tja lepa dekleta in takrat se povzpni do dekletovega mednožja. Tam ti bo toplo, pa še najedel se boš!" Po tednu dni sta se zopet srečala. Suhi klop je bil še bolj suh kot prej. - "Kaj pa je s teboj? Nisi poslušal mojega nasveta?" - "Sem! Povzpel sem se na stol, nato dekletu zlezel v mednožje in tako prijetno toplo je bilo, da sem kar zaspal. Ko pa sem se zbudil sem bil pa spet v motoristovi bradi..."
    • "Saj po Novem, saj po Novem, saj po Novem letu boljše bo!" Tomaž Domicelj       NAFTA OBČUTNO CENEJŠA: Napoved odprtja Hormuške ožine umirila trge REGIONALGORISKA.SI Cene nafte so se v današnjem azijskem trgovanju po objavi novic o mirovnem sporazumu med...     Samo kaj, ko bo ta vlada to kompenzirala z dvigom provizij...
    • Fak je tale fuzbal ena kuhna. Mislim, da če razglasim Portugalce za svetovne prvake 2026 se ne bom dost zmotil. Messiju so dali naslov pred štirimi leti, zdaj pa za zaključek kariere je treba nagradit še Ronaldota in na tej "pravljici" gradit popularnost nogometa v prihodnje. Aja ne popularnost, mislil sem bolj na to, da bo čimveč milijard priteklo v Fifin budget. Jebeš fuzbal, denar je važen.
    • Z naskokom. Zdajle hitijo, čim več uslug vrnit. Folk bo sicer jezen, ampak kot vedno računajo, da ima spomin zlate ribice (Ja žal, večina se ne spomni za včeraj, kaj šele za dogodke izpred pol leta nazaj). Potem se bo cca pol leta delal božička in talal razne vavčerje in subvencije, ter bodo razlagali kako skrbijo za ljudi. Naivkoti bodo pač mislili, da je res to dobri striček in se mu še bolj upogibali - pa ne samo klasični jaševi upognjenci, ampak še kdo drug zraven.   Ko bo po anketah imel dovolj veliko podporo bo razpustil parlament in šel v predčasne volitve v upanju, da si bo zagotovil udobnejšo večino in da se znebijo teh malih strančic. To vse napovedujem, da se bo zgodilo do maja 2027.
    • Volilna prevara ni bila poceni. Sodelujočih lopovov je mnogo in še dolgo in drago jih bomo plačevali. Za državljane zna bit to najdražja jajčeglava vlada do sedaj. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.