Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

kaj pa obdelujes s tem strojem sploh?

Ene kaljene kose ?eleza rezkamo, v?asih pa tudi baker. Vzem si cajt pa prlet 1X pogledat.

Orodja - rezkarji tam od 0,4 mm naprej :ouje: .

Lahko pa Quertya vpra?a?, je ?e videl, sicer samo simulacijo, samo u real pa je ?e huj?e, ko to leta sem in tja, js pa samo upam da nau pokal :blush: .

post-3-1241520662_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

@Yavar: ko za?ne pokat je ?ele zabavno :) oz. ponavadi po?i samo 1x ali 2x te pa ?e vse sveti na displayu pa utripa pa piska

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

@Yavar: ko za?ne pokat je ?ele zabavno :) oz. ponavadi po?i samo 1x ali 2x te pa ?e vse sveti na displayu pa utripa pa piska

U bistvu niti ne, samo prav potihem se naprej vozi (itaq ?e ni zezkarja) in laufa program, ?e pa res USEKA pol pa samo rde?a lu?ka na displeju "error in x, y ali z axe" + bren?a? in vse po?aka. :angry2:

Bog ne daj de se kdaj orn zabijem-o, pol bo pa res ?tala, ker ima "?pindel" kerami?ne le?aje in vsi veste kaj se zgodi ?e po keramiki usekamo z kladivom.

Aja muzika je ?e kar naprej in bo ?e nadaljnih cca 29 ur, ?e nau olja zmanjkalo. sramezljiv

Napisano

hudo..zadnji cnc, k sem ga vidu je tisti na strojnem faksu... lahk si predstavljas razliko :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

hudo..zadnji cnc, k sem ga vidu je tisti na strojnem faksu... lahk si predstavljas razliko :)

Mi imamo 4 + ?e par drugih CNC igra?k.

Napisano

Mi imamo 4 + ?e par drugih CNC igra?k.

Jaz sem svoje ?ase "krmaril" japonske CNC stroje znamke Mazak.So bili res hudi-nikoli ampak res nikoli se niso pokvarili.Kupljeni so bili specialno za obdelavo magnezija za BMW kose in Mercedes kose.

Kje so tisti ?asi... :whatever:

Napisano

Jaz sem svoje ?ase "krmaril" japonske CNC stroje znamke Mazak.So bili res hudi-nikoli ampak res nikoli se niso pokvarili.Kupljeni so bili specialno za obdelavo magnezija za BMW kose in Mercedes kose.

Kje so tisti ?asi... :whatever:

Mojster obdelava odlitkov - serje NISO na?e podro?je, mi izdelujemo samo unikate, tako da naredimo max 4 enake kose ki gredo potem v eno orodje. Tukaj se ne moreva niti slu?ajno primerjat ne stroji in ne postopki.

Sicer smo pa OFF TOPIC. :blush:

Napisano

Sicer smo pa OFF TOPIC. :blush:

Mah, niti ne. Kovine, visoke frekvence ..., vse je to METAL! :punk:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Delavce na gradbi??u tle v LJ CENTER, ki delujejo kot pravo A JE TO - gradbeni?tvo (en cajt betonirajo, pol ?e podirajo), katastrofa! <_<:angry:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Delavce na gradbi??u tle v LJ CENTER, ki delujejo kot pravo A JE TO - gradbeni?tvo (en cajt betonirajo, pol ?e podirajo), katastrofa! <_<:angry:

Ni va?no to kaj delajo, va?no da imajo delo, ?e pa ga ?e zmanjka pa si ga sami naredijo in krog je zaklju?en. :D:D

Napisano

Ja Ajvar, ?alostno da tko o?itno gradijo tut ceste (skoz se neki prekopava) - katastrofa! :angry::rispekt::ouje:

Napisano

SKATER - Ne more? gor ne dol :ljubezen::ouje:

Napisano

Spomladanski veter in promet na Dunajski cesti v LJ.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

and all the guitarists say WTF!!! ?zmeden?:blink:

http://www.youtube.com/watch?v=XMKk3YSqN1k...feature=related

za tiste ki si tega neznajo predstavljat:

....... tam nekje po 1:45 rata ?e posebej zanimivo! ?zmeden?

Yeah.Zanimivo.Ampak zakaj ima tip masko,ko igra?Ali je ali ni to ni originalen kitarist? :whatever:

Napisano

madmax, ce hoces norega kitarista daj na youtube guthrie govan... :bravo:

recimo, ko oponasa ostale kitariste:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Yeah.Zanimivo.Ampak zakaj ima tip masko,ko igra?Ali je ali ni to ni originalen kitarist? :whatever:

Ne to je samo eden ki ga opona?a, orginal kitarist je tale mo?akar:

Labi nice, njega pa ?e ne poznam :bravo:

Napisano

METALLICA-black album. :punk:

...o kvazi poslu?am.pravkar mi je izgleda crknil moj CD player Marantz. :(:whatever:

Napisano

Damjan Murko - sre?en ker sem mo?ki <_<:hohoho:

No ja proti temule kar bote zdele sli?al, grem raj tja kjer Murke cveto, oz. pojo! :P

Bednica ena, brez posluha, tkole bi lohk folk mu?li! :ninja::blush:

http://poptv.si/multimedia/sanja-grohar-the-one.html

Napisano

METALLICA-black album. :punk:

sam ta album pomojem poznam naprej nazaj levo desno...sem prakticno z njim odrascal

se prav spomnim, ko sem v istanbulu prvic slisal enter sandman...se bolj spomnim tega kot pa kaksen prvi poljub al karkol :D

pol sele sem pogruntal se ostale albume metallice...na celu z master of puppets pa ride the lightning :bravo:

Napisano

jst si pa vrtim novi album U2 - No Line On The Horizon, pa morm re?t, da me je zelo navdu?il! :bravo: Bono in Edge legende!!

Napisano

jst si pa vrtim novi album U2 - No Line On The Horizon, pa morm re?t, da me je zelo navdu?il! :bravo: Bono in Edge legende!!

Jaz se pripravljam za njihov koncert in poslu?am ta album ?e kar nekaj ?asa.

Res je mega. :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Katero EXSIDE si pa dal, AGM, EFB ali navadno? Priporočajo bolj prve dve a so dosti dražje.....  Glede uporabe male baterije pa naj bi takole bilo..... 
    • Neki pa je dobrega na tem avtu MICHELIN gume
    • Živjo vsem, bi rad nabavil nek OBD2, ki bi prebral napake in omogočil reset napak. Najraje kar z displeyem. Imate kak predlog, ki preverjeno deluje na M6 2.2d?   cartrend OBD Scanner Kabel DT300 diagnostično orodje OBD II 756467 WWW.CONRAD.SI Najboljši cartrend izbor ✅ Hitra & brezplačna dostava možna od €120 ➥ Kupite poceni na spletu zdaj: cartrend OBD Scanner Kabel DT300...   /i/103677537/550/550 BergMont Diagnostični vmesnik skener OBD2 ,Tester napak za Audi, VW, SKODA, BMW | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM PREPROST DIAGNOSTIČNI SISTEM MODEL T31Vgradni diagnostični sistem vozila druge generacije (OBDII) je zasnovan tako, da spremlja...  
    • zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.