Kateri so najboljši dirkači F1 vseh časov? | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Formula 1 ima 75-letno zgodovino, v kateri je nastopilo več sto dirkačev, a sam vrh športa oblikuje le nekaj imen z več naslovi in rekordnimi sezonami. Med njimi izstopajo Michael Schumacher, Lewis Hamilton...
Ti motorji niso problematični in po mojem ni nič narobe. Mogoče je res samo ventilator za klimo, če ti ne hladi dovolj notranjosti imaš premalo plina..... 🤔
Si me mal nasmejal 😂 Premalo km sem naredil, da bi vedel. Lahko pa ugibam in rečem, da bi lahko bila večja kot z Bridgestonkam..... 🤔
Zdaj pozimi sem imel z Klebercami cca 6.2-6.4 l/100 odvisno od temperature zunaj. Z Bridgestonkami letnimi pa cca 5.8-6.2 l/100. Mislim, da bo tu nekje vmes ampak vse kar je pod 6.5 je odlično glede na motor, konje in stil vožnje....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.