Z M A J Napisano 3. julij, 2025 Prijavi Napisano 3. julij, 2025 DonFelipe bi mu dal KR-ELJO 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 7. julij, 2025 Prijavi Napisano 7. julij, 2025 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 1 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 Danes videl rdeč Golf s tablico GO BTCOIN. Predvidevam, da se ukvarja s krypto trgovanjem ampak mu ne gre dobr, ker Golf je star vsaj tri generacije nazaj 2 Citiraj
godlike Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 Danes me je grdo prehiteval A6 s tablico GO FAST S. Ko sem prebral, sem se začel smejat, kdo želi imeti tablico "Fast ass" oziroma hitra rit 😆 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. julij, 2025 Prijavi Napisano 8. julij, 2025 pred 41 minutami je Boss napisal: Danes videl rdeč Golf s tablico GO BTCOIN. Predvidevam, da se ukvarja s krypto trgovanjem ampak mu ne gre dobr, ker Golf je star vsaj tri generacije nazaj Mogoče ma v BTCju trgovino za konje? 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij, 2025 Prijavi Napisano 31. julij, 2025 9 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano 31. julij, 2025 Prijavi Napisano 31. julij, 2025 pred 5 urami je Slivka napisal: To me spominja na legendarno foro, kaj pomeni TOMOS: Tovarna Odpadnih Motorjev Oziroma Smeti. 🤣 1 Citiraj
Alex Napisano 31. julij, 2025 Prijavi Napisano 31. julij, 2025 pred 4 urami je etcho napisal: To me spominja na legendarno foro, kaj pomeni TOMOS: Tovarna Odpadnih Motorjev Oziroma Smeti. 🤣 He, He, pazi, ker sem tudi jaz delal v jugi v Tomosu. 😊 1 Citiraj
Bini Napisano 7. avgust, 2025 Prijavi Napisano 7. avgust, 2025 pred 46 minutami je MazdaBoy napisal: KER NE MORE VODE PIT..... 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. september, 2025 Prijavi Napisano 28. september, 2025 PIRDOLE BOBER KURVA 5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. december, 2025 Prijavi Napisano 10. december, 2025 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 16. december, 2025 Prijavi Napisano 16. december, 2025 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 15:51 Prijavi Napisano sreda ob 15:51 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano sreda ob 19:10 Prijavi Napisano sreda ob 19:10 Danes videl v škarjice prehitevat enega prepotentneža, ki je imel registrsko KR ET in potem 3 cifre. Sem si mislil ŠKODA; KO JE ZMANJKALO ČRK na registrski, heh 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano sreda ob 23:02 Prijavi Napisano sreda ob 23:02 Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA. Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča. Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti. Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pred časom sem videl starejšega Volvaka s tablicami; LJ IMUZIN 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Zadnjič sem dobil idejo, da bi lahko imel PO PIR 😅 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.