Dobro jutro - tema ob kavi
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Iščem eno dobro idejo. Stvar je taka, stoji pa takole: 24. januarja zvečer imamo nek dogodek v Portorožu. Ker se bo zadeva zavlekla tja proti polnoči, smo prišli na idejo, da bi nekam na obalo potegnili našo počitniško prikolico in bi v njej prespali. 25. januarja dopoldan bi pa pospravili in odšli domov. Kolikor sem gledal po internetu, so avtokampi v tem letnem času zaprti. Odkril sem PZA v Kopru, pa so mi z Marjetice sporočili, da je tam zgolj in samo za avtodome in da vsem drugim vozilom vstop ni dovoljen. A je mogoče kdo iz Obale, ki bi imel dobro idejo, kje bi lahko za eno noč parkiral počitniško prikolico, pa da bi imel še priključek za elektriko, da mi peč na kurilno olje dela. Ima kdo kakšno dobro idejo?
-
Mene tudi malo zmotijo ti močno osvetljeni pro. znaki in osvetljena drevesa🥴. Je pa to dobro, ko so umazani od soli in ostale svijarije ta čas. Kar se pa dreves tiče me je že enkrat to rešilo pri srnjadi, ki so prečkale cesto, z običajnimi lučmi jih zagotovo nebi opazil! Me pa pretirano ni strah, ker imam spredaj za vsak slučaj nameščene "piščali" 🤗😉
-
Meni en boljših božičnih komadov,ki ga res rad poslušam. Mi je lepo,da je Rea našel svoj jaz in srčno zadovoljstvo v glasbi,ker je bil bolj duša Blues-a,čeprav so založbe z njim bolj preferirale komercialo. Škoda ga je-en velikih nas je zapustil🥺
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.