Alex Napisano 31. marec, 2025 Prijavi Napisano 31. marec, 2025 pred 3 urami je MazdaBoy napisal: Na eni izmed italijanskih televizij imajo ful dobro oddajo. En frajer, drugače kolesarski manijak - tekmovalec, išče take paciente, ki parkirajo na mestih za invalide pred trgovskimi centri in drugje. Počaka jih, da lastniki avta pridejo nazaj do avta, jih posnamejo, voditelj pristopi do njega in ga vpraša, zakaj je parkiral na mestu za invalide. Ponavadi jih je vse sram. Nato mu da na streho avta model dreka (verjetno na magnet). Pred kamero mu reče v faco, da je "facia di merda" - drek od človeka. Verjamem, da ne ponovijo tega več. Pohvalno. 1 3 2 Citiraj
Janez007 Napisano 31. marec, 2025 Prijavi Napisano 31. marec, 2025 Lepo Alex, da te moti izigravanje predpisov... 2 1 Citiraj
Alex Napisano 31. marec, 2025 Prijavi Napisano 31. marec, 2025 Pri smučarskih skokih pravijo, da manipulacija z dresi ni izigravanje zakonov, ampak le iskanje mej, do koder je vse skupaj še dovoljeno. Več ali manj to počno vsi. Eni v skokih, drugi v kolesarstvu , tretji v moto GP, četrti imajo radar detektorje, spet nekateri privatniki utajajo davke, drugi podkupujejo sodnike. Nekateri verjamejo pravljicam, drugi pomagajo sebi, da živijo brez problemov. 😉 1 Citiraj
Boss Napisano 31. marec, 2025 Prijavi Napisano 31. marec, 2025 pred 3 urami je Alex napisal: zakaj je parkiral na mestu za invalide. A je to sploh treba vprašat? Ne vem če imamo v Slovenščini dovolj dober prevod angleške besede, ki pove vse. Entitled. 3 Citiraj
Slivka Napisano 7. junij, 2025 Prijavi Napisano 7. junij, 2025 Glej, sploh ne bom komentiral... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 7. junij, 2025 Prijavi Napisano 7. junij, 2025 pred 30 minutami je Slivka napisal: Glej, sploh ne bom komentiral... Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 8. junij, 2025 Prijavi Napisano 8. junij, 2025 A celo na Google maps se vidi... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano 20. junij, 2025 Prijavi Napisano 20. junij, 2025 Bmwjevci, ki pokrijejo 2-3 mesta, se lahko skrijejo: 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. julij, 2025 Prijavi Napisano 15. julij, 2025 Brez komentarja. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. avgust, 2025 Prijavi Napisano 1. avgust, 2025 Samo za kaj takega moraš biti pa svojevrsten intelekt... 1 2 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. september, 2025 Prijavi Napisano 1. september, 2025 Iz slike se ne vidi dobro. V glavnem, ta BMW je parkiral PRED parkirni prostor, ki je označen tik ob vhodu v trgovino... Če bi se peljal za dolžino avta naprej, bi lepo parkiral na označeno parkirno mesto. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.