Opel insignia
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Res je, drzi. Vendar tudi knjigovodstvo ne more vec mimo vsega. Marsikdo misli da popopdanski ali normirani sp je za 'ugodne' namene. Normiranec je tezko biti ker gre vse v tvoj promet. Ce bi jaz mel normiranca, bi se mi vsi stroski ki jih mam s hoteli, avioni dnevnice ter ostalo stelo v promet. Torej niso stroski odbitki ampak tvoj promet (ker stroske fakturiras tistemu za kogar delas) in na promet mas kalkulacijo prispevkov in davkov.....pa se davek na promet. Torej dejansko 2x placas dodatke na nekaj kar bi moral bit tvoj strosek. No saj ko pogledas lestvico najbolj obdavcenih drzav v eu je dosti jasno Top Personal Income Tax Rates in Europe, 2025 TAXFOUNDATION.ORG Denmark (55.9 percent), France (55.4 percent), and Austria (55 percent) levy the highest top... Visoko smo takoj za skandinavijo in ob bok zahodu
-
Pri registraciji sem dobil 3 tablice. Papirje za vpis VK v homologacijo sem dobil cca 1 teden kasneje, šel na Avto Krka, kjer so uredili vpis, poslikali avto od spodaj...cel postopek... Morda sem kaj spregledal, se ne spoznam na te zadeve.
-
Da je pa tole prespal... Zna bit, da je skadil kaj močnega, kdo bi vedel... Na dvorišču pred hišo mu je nasedla ladja, on pa trdno spal | 24ur.com WWW.24UR.COM Norvežan se je za las rešil, ko je v fjordu tik pred njegovo hišo davi nasedla 135-metrska kontejnerska ladja. Moški je kljub hrupu nesrečo prespal, zbudil ga je šele zaskrbljen sosed. Ladja NCL Salten je iz še...
-
Ja, neka potrdila so bila, pa dokumenti od vlečne kljuke. Sem vse pustil na Avto Krka. Ostali so mi samo papirji od proizvajalca kljuke, navodila. Lahko poslikam...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.