Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja pa pa? tipi?en policijski zaklju?ek - neprilagojena hitrost - in raznim nerazgledanim bimbotom tipa Lojz je pa? dovolj, da iz vsake nesre?e izvle?ejo zaklju?ek, da je nekdo divjak in norec na cesti.

...si me ?e prehitel s tem terminom "neprilagojene hitrosti"...

• 1 mesec kasneje...
Napisano

ve?ja ?arovnija, je ?e je sploh ?iv ostal, da ga ni ograja preluknjala...

33112_1.png

Napisano

A zdaj si se pa na ?rn?ke spravil? Misli?, da je predale?, da pridejo s kak?no lopato sem gor?

No, kolikor sem prebral, si ?rn?ka pustil povsem brez po?kodb, le cesto si mu namo?il, ker te je o?itno malo fov?ija zaradi tega bavarca...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

A zdaj si se pa na ?rn?ke spravil? Misli?, da je predale?, da pridejo s kak?no lopato sem gor?

No, kolikor sem prebral, si ?rn?ka pustil povsem brez po?kodb, le cesto si mu namo?il, ker te je o?itno malo fov?ija zaradi tega bavarca...

Objavljena slika

Napisano

Lojza bi fr?lok ob gledanju telih motoristov, s tem da uni spredaj pelje precej nenavadne linije v ovinkih. :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

O moj Jezus!

Saj so nori...

A se mi samo zdi, ali je res na posnetku (3:30) en rde? avto razbit v grabnu ob cesti?

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Oni se sploh ni upal nagnit v ovinku :D To je ?e lagodna vo?nja. Kaj pa ta?

Ne, nisem bil jaz :) Jaz ne grem na tako loterijo sredi teme... Pa moj ma ?e analogne ?tevce.

Napisano

To pa je samomorilec - samo ena mala ?ival ste?e ?ez cesto in ?e jo udari je konec za oba.

33112_1.png

Napisano

Jap, to?no to. Ni si pustil manevra za nepredvidene situacije...

• 3 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Norost na cestah... tuji dr?avljani se treskajo mi pa bomo kasiral vi?je kazni zaradi prevelikega ?tevila nesre? in ?rtev v prometu na na?ih cestah.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/stajerska-avtocesta-zaradi-nesrece-zaprta-dolg-zastoj-tudi-na-primorski-avtocesti.html

http://www.24ur.com/foto-poljak-je-po-avtocesti-tovornjak-vozil-vzvratno-nato-je-vanj-trcil-avtomobil.html

33112_1.png

Napisano

Tole na ?tajerki je bila krivda od prtegnjenga kamionarja....tip je ?el s ?leparjem v rikverc...kreten.

Druga?e mi gredo pa ?e na severni LJ obvoznici teli ?leparji na k**** in enkrat bo tako v?galo da joj, sploh v prometnih konicah....pa vedno ve? jih je...zgleda da so zavohal bli?njico in ne gredo ve? okoli LJ po ju?ni obvoznici.

• 3 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Vbistvu bi morali nekomu, ki se po?koduje zaradi neuporabe varnostnega pasu, nabit ?e stro?ke rehabilitacije. Isto pri vo?nji brez ?elade ali pri odpeti ?eladi (to opa?am, da je ful moderno zadnje cajte). Lahkomiselnost pa taka. 

Napisano

Sam res. Ko sem prvi? gledal, sem mislil, da sedita na zadnji klopi. ?ele, ko sem drugi? gledal, sem ugotovil, da naj bi ena od njiju dveh vozila...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.