Slivka Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Neki ne štima... Capri III. je imel V6 z delovno prostornino 2,3 litre in močjo 85 kW, ta prodajalec pa navaja moč 115 kW... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust pred 11 urami je Slivka napisal: Neki ne štima... Capri III. je imel V6 z delovno prostornino 2,3 litre in močjo 85 kW, ta prodajalec pa navaja moč 115 kW... Jaz ko sem prebral motorno moč, sem si ravno rekel; "matr kakšna konjenica že ob letu mojega rojstva, ko je fotr vozil Hrošča 1200J s 34-telički" :)) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust Sej se je sam zmotu v merskih enotah - vnesel je 115KM v polje za kW. 85kW je namreč 115KM. Citiraj
Z M A J Napisano sreda ob 17:12 Prijavi Napisano sreda ob 17:12 Tale C30 se mi zdi kar veliko avta za dobrega tisočaka. Kaj mislite? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21009121&display=Volvo C30 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano četrtek ob 18:59 Prijavi Napisano četrtek ob 18:59 A to je tisti, ki so ga oblikovale ženske? Citiraj
FuManchu Napisano četrtek ob 19:20 Prijavi Napisano četrtek ob 19:20 pred 21 minutami je Boss napisal: A to je tisti, ki so ga oblikovale ženske? Babji Volvo, ja. 2 Citiraj
g.Wankel Napisano četrtek ob 19:31 Prijavi Napisano četrtek ob 19:31 pred 31 minutami je Boss napisal: A to je tisti, ki so ga oblikovale ženske? Drugače en oftopic, tudi Z4 E89 so oblikovale ženske...vem, ker se kr zanimam za ta avto zadnje čase 1 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 05:38 Prijavi Napisano petek ob 05:38 Mene osebno bi bolj zanimale oblikovalke takega avta... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano petek ob 07:31 Prijavi Napisano petek ob 07:31 Sam ti verjetno ne bi zanimal njih 🤷 6 1 Citiraj
Agerg Napisano petek ob 08:00 Prijavi Napisano petek ob 08:00 pred 2 urama je Slivka napisal: Mene osebno bi bolj zanimale oblikovalke takega avta... Juliane Blasi (exterior) Nadya Arnaout (interior) 1 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 19:29 Prijavi Napisano petek ob 19:29 @Z M A J a nam hočeš nekaj povedat? Imel si Z4 zdaj pa C30 občuduješ. Citiraj
g.Wankel Napisano petek ob 19:33 Prijavi Napisano petek ob 19:33 Njegovega je oblikoval Anders Warming 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami dne 22. 8. 2025 ob 21:29 je Boss napisal: @Z M A J a nam hočeš nekaj povedat? Imel si Z4 zdaj pa C30 občuduješ. Kolega ima takega in je zelo zadovoljen z njim, pa sem malo pogledal kako se gibljejo cene. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je Z M A J napisal: Kolega ima takega in je zelo zadovoljen z njim, pa sem malo pogledal kako se gibljejo cene. Najjjjjlepši avto brez strehe je tale Z4... Ps:za še normalen denar.... 😉 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Kako se obnesejo tile 2,3 turbo motorji? Vsi so ponavadi kaput. Kaj so hibe teh motorjev? Avto je pa lep nimam kej rečt https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21374728&display=Mazda CX-7 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 12 minutami je FuManchu napisal: Kako se obnesejo tile 2,3 turbo motorji? Vsi so ponavadi kaput. Kaj so hibe teh motorjev? Avto je pa lep nimam kej rečt https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21374728&display=Mazda CX-7 Jaz bi mojstra "Pelka" vprašal, on sigurno ve v čem je problem.... 🤔 Citiraj
samSimon Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Tem CX-7 očitno cena v 5 letih ni padla, samo kilometri so šli gor 🤣 je mene tudi zelo matrala včasih Citiraj
FuManchu Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 8 minutami je samSimon napisal: Tem CX-7 očitno cena v 5 letih ni padla, samo kilometri so šli gor 🤣 je mene tudi zelo matrala včasih Km me ne skrbijo. Skrbi me, kar je pod havbo 🤔 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 2 minutama je FuManchu napisal: Km me ne skrbijo. Skrbi me, kar je pod havbo 🤔 Motor, vsaj upam no... Popravljeno pred 1 uro od Tilen5 Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 27 minutami je Tilen5 napisal: Motor, vsaj upam no... Ja. Sem zdej mal forume obrnil na hitro. Obupen motor. Smo že zaključili. Hvala lepa😁 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 minutami je FuManchu napisal: Ja. Sem zdej mal forume obrnil na hitro. Obupen motor. Smo že zaključili. Hvala lepa😁 Ja dr. Pelko ga nikoli ni preveč pohvalil, kljub temu, da je bencinski Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 5 minutami je Z M A J napisal: Ja dr. Pelko ga nikoli ni preveč pohvalil, kljub temu, da je bencinski Zgleda da mazda ne zna narediti motorja razen 2 primerkov.... 2.5 pa X Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Atmosferc 2,3l je dober. Tale turbač pa ne glih. Avto pa res huda tale CX-7 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.