Skoči na vsebino

Testi ostalih avtomobilov

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A to je zdaj tista to?ka na avto forumih kjer vsak meri kolk dolgega ima in kolk denarja je vrgel vlo?il v stvar, ki zgublja tretjino vrednosti na leto? :)

Glede na to, da ?e primerjamo majhen hatchback srednjega razreda po uporabnosti z avtobusi za vrtec in po kvaliteti s 3x dra?jimi limuzinami z Nem?ije, bom ?e jaz prislonil svoje mnenje vredno tega pogovora:

Nova Mazda 3 je popolnoma neuporabna za oranje njiv. Plug komaj priklopi?, potem pa ima premalo navora za obra?anje zemlje. Pa te?ko pelje? obra?alnik v prtlja?niku.

Napisano

To ni ?ist res... dizelska trojka ima dovolj navora za oranje njiv, obra?alnik da? pa na streho na Thule nosilce. ?e rab? pa ?e brano jo lahko pa na snemljivo vle?no kljuko zadaj obesi?.

33112_1.png

Napisano

Tole ni karavan ampak je vmesna zadeva med karavanom in 5-vratno limuzino.

Tudi tretja generacija Mazde 6 nima karavanske razli?ice, temve? vmesno zadevo med karavanom in 5-vratno limjuzin. 

Karavani niso mrtvi. Ene tolk, kot punk.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

A res, katero pa? Tiste grde sanke na strehi povedo samo to, da je to karavan, ki pa je recimo malo lep?i kot pa nekateri drugi karavani.

33112_1.png

Napisano

Nimajo vse sank, osnovne razli?ice jih nimajo

Glej temo o te?avah 2.2 D, uporabnik Zoki, ?e se ne motim. Verjetno se jih da tudi odstranit, ?e ne bi ?elel avta brez opreme.

?eprav meni karavan ni karavan, ?e nima sank... ampak okusi so razli?ni. :)

?e en primer (notranjosti raje ne gledat): https://mobile.willhaben.at/gebrauchtwagen/d/auto/mazda-mazda6-skyactiv-g-kombi-300939942/?sid=1557292862514

Napisano

To da je 5vratna razli?ica?

Mogo?e res ni karavan, ker sedaj karavani niso ve? karavani...ampak 5vratna pa tudi ni niti pod razno...ker ?e bi bila, bi jo imel...

Napisano

Karavan brez stre?nik sank je. In ker je zadnja ?ipa tako polo?na (ne glede na sanke ali manjko njih), nekateri o?itno menijo, da je blizu 5-vratnemu hatchbacku.

Napisano

Kaj pa pi?e v prometni? Meni v MB je ponujal lani karavana, tako da je razen ?e sami ne vedo kaj delajo!

Napisano

Seveda da je karavanska razli?ica to... Pa? nima sank,tako kot jih octavie combi od kriminalistov nimajo in ravno tako kot jih na?a nekdanja Felicia combi ni imela...

Napisano

?portni karavan, Sport Combi, kakorkoli. Moj point je bil samo to, da bi za Bossa bila razli?ica brez stre?nih sani, saj je tako na prvi pogled menda bli?je kombilimuzini.

Napisano

Pri meni je tako, da gledam uporabnost in izgled. Se pravi, da mora biti pritlja?nik dokaj velik in predvsem lahko dostopen, ?e je treba kaki ve?ji kos notri vr?t - bicikel je recimo tak, al pa ?tiri gume, al pa kaj ve?jega in okornega.

oblika karoserije            uporabnost        izgled

5vratna oblika limuzine        4,5                  5

karavan                                  5                  3,5

klasi?na limuzina                    2                   5

hatchback                               2                   2

SUV                                        3                  1,5

33112_1.png

Napisano

Prtlja?nik je po uporabnosti v karavanki samo nekoliko ve?ji in to je to. Pri obeh se lepo na veliko odpre in v trenutni sem pripeljal ?isto vse vklju?no s pomivalcem tako, da v prostorskosti in velikosti nakladalne odprtine res ne vidim neke razlike, kot tiste pol to?ke.

33112_1.png

Napisano

2 kolesa ne spravis v liftback, da mas se otroski zic

V karavana pa brez tezav

To je 2 tocki

ko jebe pomivalne stroje, ko ti itak vsaka trgovina pripelje na dom

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

2 kolesa ne spravis v liftback, da mas se otroski zic

V karavana pa brez tezav

To je 2 tocki

ko jebe pomivalne stroje, ko ti itak vsaka trgovina pripelje na dom

v zadnjo ?estko ziher ne, ker je precej nizka luknja...

33112_1.png

Napisano

v zadnjo ?estko ziher ne, ker je precej nizka luknja...

Kaj vse strpa? notri v prtlja?nik, ne more? verjet. Res pa je, da je prtlja?nik za par cm o?ji, kjer so koloteki, tako, da mi sedaj kov?ek za kitaro glih ne stoji vmes kot v stari 6-ki.Je pa prtlja?nik ?e vedno dovolj velik za ve?ino potovanj.

Aja, jaz kolesa ne tovorim okoli z avtom, tako, da nima problemov, kam ga strpati.Tudi vozi?kov za otroke ne potrebujem.

Ko rabim ve? placa montiram enostavno 420 l. thule na streho na grde sani, ki so ?e na avtu in skoraj duplo pove?am prtlja?nik.:)

Napisano

vi?ina je va?na ne ?irina... preberi, kaj je Labi napisal, ampak v karavana poleg otro?kega sede?a ?al ne gresta dva bicikla notri, edino ?e ju razstavi?.

33112_1.png

Napisano

To?no to - vi?ina je va?na. V prvi gen. 6ke (ki poseka zadnjo ?estico v vseh pogledih) sem imel odstranjen del podna prtlja?nika, da je bila balanca pripeta na poseben nosilec na pomo?no rez. kolo, se pravi, vsaj 10cm pod nivojem dna, pa je vilica glih za glih centimeter ali dva pod ?ipo. Pri ?estki zadnje generacije bi zmanjkal ene 25cm vi?ine. 

Kar danes prodajajo pod nazivom karavan, ni vse karavan. Spljoh.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Meni je zadnja 6-ka v vseh pogledih bolj?a. ?e bi rabil preva?ati kolesa okoli bi si kupil enega berlingota ali podoben dostavnik. Karavani niso mi?ljeni za to, da se v prtlja?niku preva?a kolesa. Montira se jih v skrajnem primeru na streho ali zadaj.

Ali pa nikjer in gre? na izlet brez njih. :)

Napisano

ammm, zakaj pa so pol karavani? Sem skos mislil, da zaradi prostora, ampak o?itno je neka drugo fora. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

ammm, zakaj pa so pol karavani? Sem skos mislil, da zaradi prostora, ampak o?itno je neka drugo fora. :ne vem:

Sej v bistvu spravi? vraga in pol noter, celo ornk opremo za kitarista,ali zaboj?ke solate, ?pe?o iz trgovine, krompir od none, kako omarico iz lesnine, 4 rgume za nazaj, ko jih zamenja?... za kolesa pa definitivno ni. To ne spada v avto ampak kve?emu na njega ali zadaj, kot sem napisal. Pa ne more? glih vsega tla?it v karavana kar vidi?. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sm prišu u svojo sobo pa vidu de povsod leži prah.... Jah, nč, sm se še pa js ulegu...
    • Kje je pa naš prijatelj @tommzy? A je kaj rešil z avtom na uradnem servisu? Ali CX 30 se vozi?🤔
    • Mož in žena, sta si podobna kot jetra in ledvice. Moža enačimo z jetri, žensko z ledvico. Če jetra odpovejo, ledvica odpove. Če ledvice odpovejo, se jetra povežejo z drugo ledvico...
    • - "Eno pico prosim." - "Za tu al za domov?" - "Ne, ne, za Instagram..."
    • Če že imate čas...   Nizke luči so krasne za meglo. Ma za terensko vožnjo bi bilo boljše, če bi bile dodatne luči vkomponirane v pokrov motorja nad hladilnikom (recimo nek LED-bar) ali pa v streho (malo močnejši začetek "sank" in noter skrit reflektor).   Pa na prostor za tablico ne pozabit - in naj ne binglja na zajli od vitla.   Pa poskusi prepričat umetno inteligenco, da bi na risbi uporabila "ARB bumper"... Pa vitlo naj bo Warn, samo ne serija VR EVO, ker te delajo na Kitajskem...   Pa da vidimo, kaj pade ven. Sicer je še vedno glomazno vozilo, ki zaradi svojih gabaritov postane neokretno in nerodno (sploh širina postane problem na kakšnih ozkih kolovozih), ampak če ga omejimo še z dimenzijami, bo hladilnik strežnika zakuhal... Da pa dam željo, naj pokrov motorja ne bo daljši od kabine, da postane vse skupaj bolj kompaktno in krajše, da se zmanjša krog obračanja, bo pa strežnik segrelo ko jedrski reaktor...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.