Jest Napisano 8. avgust, 2017 Prijavi Napisano 8. avgust, 2017 DRL = "Daytime Runing Lamp" ali "Daytime Runing Light" ... ali po domace dnevne lu?i ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jonathan2 Napisano 8. avgust, 2017 Prijavi Napisano 8. avgust, 2017 Sam sem proti dnevnim led luckam...men so motece...Ti senzorji so brez veze...Spredaj zasencene oziroma kratke, zadaj parkirne...Ko se avto pri?ge gorijo, ko se ugasne, luci ugasnejo.Trotlziher varjanta...Na mazdi6 08 letnik je super zrihtan, kar se luci tice...edino priziganje in ugasanje armaturke se mi brez veze zdi...Je res, v?asih kar malo pozno preklopi na no?ni na?in, in se ?tevci vidijo nekoliko slab?e. Je pa kul da vse ostalo pono?i manj sveti, da ni mote?e. Citiraj
mazdaman Napisano 23. avgust, 2017 Prijavi Napisano 23. avgust, 2017 Ko zadnje lu?i ne svetijo je tudi mo?nej?i kontrast za zavorne lu?i, ki os zaradi tega bolje vidne, ?e pa tudi zadaj vse sveti, pa v?asih ve? ne ve? ali zavira ali ne. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
pob Napisano 27. september, 2017 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2017 Se vozi? po AC, ko de?uje in se za vsakim avtomobilom dviguje oblak vode in takrat je avto res te?ko opazen, ?e vozi samo z dnevnimi lu?mi in mu zadnje ne gorijo... in takih herojev ni malo. 2 Citiraj
Shrek Napisano 27. september, 2017 Prijavi Napisano 27. september, 2017 Ja...in takrat pacienti dr?ijo nogo na zavori, da se jih zadaj vidi... :vskalo: 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.