Tilen5 Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 2 urama je TBA napisal: saj imaš kar nekaj proizvajalcev in modelov ki se prodaja v dveh velikostih al kaj si mislil? so pa lepo znižan mal gledam okoli opcije rtenutno Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 51 minutami je TBA napisal: mislim da so 135mm najkrajše kokr sm vidu. Res da mi gre že mal na otročje, ampak otroškega bicikla pa vseeno nebi vozil. 1 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉 6 Citiraj
etcho Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 12 urami je Tilen5 napisal: mal gledam okoli opcije rtenutno Crankbrothers Stamp? Citiraj
godlike Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 13 urami je Mraušk Mčk napisal: Res da mi gre že mal na otročje, ampak otroškega bicikla pa vseeno nebi vozil. Pa če nimaš sodobnega mopeda, je s krajšo potrebno več moči za premikanje 😉 Se navor manjša.... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 1 uro je godlike napisal: Pa če nimaš sodobnega mopeda, je s krajšo potrebno več moči za premikanje 😉 Se navor manjša.... Pri krajših gonilkah sledi tudi pomik sedeža višje - meni ne ustreza ker imam belanco mal nizko. @Bini na tvojih fotkah o rekreaciji je vedno prisoten kakšen kozarec. Daj Bini, povej s kakšno rekreacijo se ti pravzaprav ukvarjaš? 1 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Pri krajših gonilkah sledi tudi pomik sedeža višje - meni ne ustreza ker imam belanco mal nizko. @Bini na tvojih fotkah o rekreaciji je vedno prisoten kakšen kozarec. Daj Bini, povej s kakšno rekreacijo se ti pravzaprav ukvarjaš? Kozarec je s čajem, pri - 4 ne paše 🍻.... 😁 1 Citiraj
etcho Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 25 minutami je Bini napisal: Kozarec je s čajem Čaj je pa z...? 😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 5 urami je etcho napisal: Crankbrothers Stamp? Sam to so vse obična, to že imam Citiraj
Bini Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 31 minutami je etcho napisal: Čaj je pa z...? 😉 Ja z RUMOM, kak pa bi bil.... 🤔😉 2 Citiraj
Alex Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar Jaz sem danes izkoristil lep, vetrovni dan, da malo koleno "utrdim". Na srečo ni z njim izgleda nič hujšega, saj sem z lahkoto prehodil to razdaljo.😊 Res, da ni bilo veliko višinskih metrov a vseeno. Komaj "čakam, da grem zopet na kolo. 💪 8 Citiraj
etcho Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 1 uro je Tilen5 napisal: Sam to so vse obična, to že imam Kaj konkretno iščeš pri novih pedalih? Meni ta služijo b. p. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 35 minutami je Tilen5 napisal: clikc click NLB KLIK? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
etcho Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 38 minutami je Tilen5 napisal: clikc click A, to je drugo. Time, vem da so popularni med cestaki. Delajo pa kvalitetna pedala. 1 Citiraj
x-layer Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar dne 11. 1. 2025 ob 23:47 je Bini napisal: Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉 Vedno bližje mene hodiš 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar pred 1 uro je x-layer napisal: Vedno bližje mene hodiš In kje je to.... 🤔 Bi kaki kuhanček pasal... 🤗😉 Citiraj
godlike Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar dne 11. 1. 2025 ob 23:47 je Bini napisal: Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉 Tu sem bil pred leti z domačinom. Imajo tudi malce bolj "zahtevno" pot gor. Citiraj
Bini Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar pred 2 urama je godlike napisal: Tu sem bil pred leti z domačinom. Imajo tudi malce bolj "zahtevno" pot gor. Jp, iz Oplotnice.... 😉 Citiraj
x-layer Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 15 urami je Bini napisal: In kje je to.... 🤔 Bi kaki kuhanček pasal... 🤗😉 Oplotnica, natančneje iz Markečice - cca. 3km zračne razdalje Kuhančka pa pri nas ne kuhamo... Imam pa kar nekaj žganja in hladnega piva na zalogi 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Pred eno uro je x-layer napisal: Oplotnica, natančneje iz Markečice - cca. 3km zračne razdalje Kuhančka pa pri nas ne kuhamo... Imam pa kar nekaj žganja in hladnega piva na zalogi Tudi prav 🍻😉 Na Kebelj pa hodi žena k frizeki.... 🤗😉 Citiraj
Alex Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Danes je prispelo iz dojčland par bonbončkov za moj moped. 😊 Tako deli za kolo kot tudi orodje. Wera imbus in zvezda ključi so vrhunski, saj imajo imbusi na koncu majhno kroglico, ki res dobro prime v glavi imbus vijaka. Prav tako moment ključ Feedback Sports RANGE CLICK Torque Wrench z priključki, ki jih rabiš za kolo. Je ravno prav majhen za v nahrbtnik. 😊 Sem ga izprobal in za momente kot so 3Nm za privijačiti ročke in 9Nm za stem je odličen. Nekaj sem zbiral in izbiral in na koncu naročil Hope Gravity Stem.-Ø31,8mm/35mm, podložke Hope Space Doctor Spacer Set, pokrovček SQlab Ahead Cap 1 1/8", Balanco sem imel že doma in sicer Spike 800 Vibro Core Riser 30 mm, katero sem odrezal na dolžino 780 mm. Naredil sem en krog in mi je res sedaj vse v nulo (razdalja, višina balance, občutek v rokah z tanjšo balanco 31.8 vs 35mm). 😊 Naročil sem že tudi nove vilice od RockShox Lyrik 160 mm. Zadnjega amortizerja nimajo na zalogi in pride šele 27. 01 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Kamni grič smo bili v nedeljo kot pohodniki, naslednjič pa z MTB-jem, saj je del kolesarske transverzale. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Zmaj, a to so tvoje stopinje v snegu? Kje ti sploh lahko čevlje kupiš. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.