Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

image.png

Raziskovanje poti po Krasu,..morm rečt, da ene so res v kurcu. Sva šla s kolegam mal u izi.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

image.png

Raziskovanje poti po Krasu,..morm rečt, da ene so res v kurcu. Sva šla s kolegam mal u izi.

Poznam te poti. Kolikokrat smo igrali v Kobjeglavi v 90-h.🤘

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Alex napisal:

Ja sej za downhill ni panike,..ma za gor ko neveš al bo spodneslo te skalace in kamne je pa dizaster :D parkrat se mi je dzelo da v prazno gonim

Kobjeglava je pa bla itak legendarna :D

Popravljeno od Tilen5

Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Ja sej za downhill ni panike,..ma za gor ko neveš al bo spodneslo te skalace in kamne je pa dizaster :D parkrat se mi je dzelo da v prazno gonim

Po mojem, če bi šel z Emtb  v turbo mode gor, bi kopalo na mestu.😊 Kolikokrat ti resnično zakoplje ali pa te hoče postavit na zadnje kolo. 🤗

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Jedli in prespali potem v muhi?

Napisano
pred 36 minutami je sportman333 napisal:

Jedli in prespali potem v muhi?

Predvsem smo popili veliko, tudi Red Bullov, spali smo v našem kombiju in se zjutraj vračali proti domu. Ali pa na naslednji špil  plac. 

Napisano
pred 9 urami je Alex napisal:

Predvsem smo popili veliko...

Ste bli nirvana v kombiju, kot se reče. 😁

Napisano

Danes sva z Etcho - jem preverila, če so vse poti, ki jih imamo v planu za naslednjo soboto, v redu. So v odličnem stanju, blata praktično ni več, vreme vrhunsko. 👍

Sem pa najbolj cvikal, da se ne bom v koga zaletel, na Parenzani na poti domov od Izole proti Kopru. Bilo je miljon ljudi, na rolerjih, na skuterjih, na skirojih - navadnih, električnih, na rolerjih, ljudje z vozički, ljudje so hodili peš po kolesarski poti. Ljudje so imeli pse na povodcih, pa pse brez povodcev...ni da ni bilo. 

Skratka, če ne bo danes kake nesreče tam je ne bo nikjer drugje. 

In jaz sem mislil, ko me je danes Etcho peljal na prvi pravi spust po MTB progi, da je tam nevarno. 😄 Tisto je bila prava poezija proti temu kaosu na Parenzani. 

IMG_20250405_135422.jpg

Screenshot_2025-04-05-13-53-37-81_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

Napisano
pred 16 minutami je Alex napisal:

Danes sva z Etcho - jem preverila, če so vse poti, ki jih imamo v planu za naslednjo soboto, v redu. So v odličnem stanju, blata praktično ni več, vreme vrhunsko. 👍

Sem pa najbolj cvikal, da se ne bom v koga zaletel, na Parenzani na poti domov od Izole proti Kopru. Bilo je miljon ljudi, na rolerjih, na skuterjih, na skirojih - navadnih, električnih, na rolerjih, ljudje z vozički, ljudje so hodili peš po kolesarski poti. Ljudje so imeli pse na povodcih, pa pse brez povodcev...ni da ni bilo. 

In jaz sem mislil, ko me je danes Etcho peljal na prvi pravi spust po MTB progi, da je tam nevarno. 😄 Tisto je bila prava poezija proti temu kaosu na Parenzani. 

IMG_20250405_135422.jpg

Jp, to je vedno tako ob lepem vremenu za vikende, sploh ne veš kje bi se peljal, luda kuča.... 😵‍💫🫣😉

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

IMG_20250405_135422.jpg

Pol pa praviš, da je na AC gužva... 😋

Napisano
pred 14 minutami je Shrek napisal:

Pol pa praviš, da je na AC gužva... 😋

AC je poezija proti temu kaosu. 

Napisano

Jaz sem pa naletel na zemeljski plaz,ki je odnesel ogromen del poti (sem hotel iz Vrtovč na Brje po gozdi poti), sem nekaj palamudil po gozdu in med trtami sam mi ni ratalo se povzpet gor, da bi nadaljeval pot 😂. Tko, da sm mogu načrte spremenit, dobit drugo pot in se vrnit domov.

nullimage.png

Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Jp, to je vedno tako ob lepem vremenu za vikende, sploh ne veš kje bi se peljal, luda kuča.... 😵‍💫🫣😉

Zato sam planiram kolesarske izlete samo čez teden. Takrat so kolesarske prazne, pa gozdne poti tudi.

33112_1.png

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Zato sam planiram kolesarske izlete samo čez teden. Takrat so kolesarske prazne, pa gozdne poti tudi.

To je res. V četrtek so bili le tu in tam kaki kolesarji. 

Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

To je res. V četrtek so bili le tu in tam kaki kolesarji. 

Tole ti najbolj zavidam, k si zdaj v penzijonu. Jaz si nekako pomagam z viški ur, ki jih naredim, ker dopusta prehitro zmanjka.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Tole ti najbolj zavidam, k si zdaj v penzijonu. Jaz si nekako pomagam z viški ur, ki jih naredim, ker dopusta prehitro zmanjka.

Dej, a prideš v soboto? Bomo šli po trasi, kjer sigurno ne bo veliko kolesarjev. 

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Dej, a prideš v soboto? Bomo šli po trasi, kjer sigurno ne bo veliko kolesarjev. 

Ne upam si nič napovedat. Eno veliko poslovalnico postavljamo čist na novo in to je taka živčna vojna vedno, kot bi najmanj jedrsko elektrarno gradili. Sem mislil, da jo bomo prejšnji teden pa so določeni zunanji izvajalci za notranjo opremo vse roke zamudili. Tko, da zaradi tega mi je načrtovan dopust za ta teden že splaval po vodi. Bo pa kaos, ker se še ne ve, a bo trezor urejen, a bodo sefi že postavljeni. Ker sem tega že nekaj dal skos prej, vem kaj pomeni vikend za tem. Z veseljem bi prišel pa nisem čist ziher a bo dovolj energije in volje v soboto al bom mel regeneracijski vikend.

Edini plus bo, da bom naredil še kakih 10-15 ur viška v tem tednu, ki jih bom lahko uporabil za kak medtedenski izlet na biciklu.😉

33112_1.png

Napisano

Minina včer popoldne s poganjalcem, cela je viola, ponekod zaplate snega. Lahko bi se 1x zmenili za skupn vzpon? :)

IMG_20250405_160708.jpg

• Všeč 5
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 14 urami je Tilen5 napisal:

Transport kot se če...

20250408_104447.jpg

Pred men je zadnje kolo na sovoznikovi strani in brez prednjega kolesa, drugače ga ne spravim v avto

Napisano

ker je Echo v soboto omenil nosilce za kolesa sem tole gledal. montira se na prtljažna vrata in je namenjen prevozu dveh e-koles do 45kg. null

GPONLINE.IT

The GP Sinergy is the ideal rear bike rack for 2 e-bikes, thanks to its ease of handling and lightness. Designed for safe and practical transport, it is compatible with bikes up to 29” and plus wheels. With a...

image.png

Napisano

Danes sem izkoristil lep dan za en krog ali dva. 

Screenshot_2025-04-16-16-50-39-98_d9aa206de00b4b7c29deeb8e9ccbd9e7.jpg

• Všeč 7
  • Ljubim 1

Napisano
pred 8 minutami je etcho napisal:

Tek po brezpotjih... 🤣🤣🤣

Obkrožen z nutrijami. 😄

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.