sportman333 Napisano 4. maj, 2025 Prijavi Napisano 4. maj, 2025 Pred eno uro je Tilen5 napisal: Pomoje tudi tle odvisno kaj fašeš, kot pri avtih. Podobno kot če kupiš/kupuješ mazdo dizel😂🤓🤣 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. maj, 2025 Prijavi Napisano 11. maj, 2025 Klasika, burja+dež XD 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 11. maj, 2025 Prijavi Napisano 11. maj, 2025 Danes smo se odpravili v Italijo na en lep izlet v krasnem sončnem vremenu. Najprej smo se odpravili do Opčin kjer smo pričeli z NAPOLEONOVO POTJO. Na tej poti je kar nekaj zanimivih stvari in lepih razgledov. Po koncu pohoda smo se s TRAMVAJEM iz Opčin odpeljali v Trst na kosilo in sprehod malo naokoli po centru mesta. Karta za tramvaj je 1.50€, velja pa 4ure. 11 Citiraj
etcho Napisano 12. maj, 2025 Prijavi Napisano 12. maj, 2025 En manjši servis na kolesu, menjava diskov in dolivanje mleka v gume. 5 Citiraj
Alex Napisano 12. maj, 2025 Prijavi Napisano 12. maj, 2025 Pred eno uro je etcho napisal: En manjši servis na kolesu, menjava diskov in dolivanje mleka v gume. A si se le odločil zamenjati diske. 😊 Kaj si vzel? Citiraj
etcho Napisano 12. maj, 2025 Prijavi Napisano 12. maj, 2025 Original Shimano. Te 3-slojni so OK, ampak, ko se stanjšajo, se hitro zvijejo. Primerno za tekmovalce, za splošno uporabo bolj ne. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. maj, 2025 Prijavi Napisano 12. maj, 2025 pred 32 minutami je etcho napisal: Original Shimano. Te 3-slojni so OK, ampak, ko se stanjšajo, se hitro zvijejo. Primerno za tekmovalce, za splošno uporabo bolj ne. 3slojne mi je ratalo znucat močno preko limitov - rostfrej pleha na določeni delih ni bilo več, samo še alu sredica. Niso se zvili. Mogoče ker so bili diski XT s hladilnimi rebri, pa tudi ploščice sem uporabljal tiste z rebri za hlajenje. pred 2 urama je etcho napisal: dolivanje mleka v gume. Vidim da uporabljaš polnomastno mleko. Za dolivanje uporabljam šprico z dodatkom - namesto "igle" medeninasto cevko 3mm zunanjega fi. in jo porinem skozi telo ventila. Na ta način se telo ventila ne zasvinja z mlekom. Cevka je pravzaprav prazna "minca" od kemičnega svinčnika izpred 3+ desetletij, ko še ni bilo vse plastično. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 13. maj, 2025 Prijavi Napisano 13. maj, 2025 pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal: 3slojne mi je ratalo znucat močno preko limitov - rostfrej pleha na določeni delih ni bilo več, samo še alu sredica. Niso se zvili. Mogoče ker so bili diski XT s hladilnimi rebri, pa tudi ploščice sem uporabljal tiste z rebri za hlajenje. Vidim da uporabljaš polnomastno mleko. Za dolivanje uporabljam šprico z dodatkom - namesto "igle" medeninasto cevko 3mm zunanjega fi. in jo porinem skozi telo ventila. Na ta način se telo ventila ne zasvinja z mlekom. Cevka je pravzaprav prazna "minca" od kemičnega svinčnika izpred 3+ desetletij, ko še ni bilo vse plastično. To s cevko od kemičnega je super ideja. 👍 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. maj, 2025 Prijavi Napisano 14. maj, 2025 ZZZS bi lahko zahteval povračilo stroškov zdravljenja zaradi tveganih prostočasnih dejavnosti WWW.RTVSLO.SI Ministrstvo za zdravje je pripravilo osnutek novele zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, ki po navedbah... Pri prostočasnih dejavnostih je daleč največ zdravstvenih zapletov pri gledanju Nore TV. Predvsem zaradi starostne strukture. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 15. maj, 2025 Prijavi Napisano 15. maj, 2025 pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal: ZZZS bi lahko zahteval povračilo stroškov zdravljenja zaradi tveganih prostočasnih dejavnosti WWW.RTVSLO.SI Ministrstvo za zdravje je pripravilo osnutek novele zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, ki po navedbah... Pri prostočasnih dejavnostih je daleč največ zdravstvenih zapletov pri gledanju Nore TV. Predvsem zaradi starostne strukture. Evo, še ena izmed neumnosti golobnjakakovih umotvorcev. Žretje hrane in alkohola, kajenje, drogiranje jenza državo sprejemljivo, koristno, to, da gre človek v naravo, pa ne. Ravno to so komentirali na mtb forumu. Če se recimo poškoduješ na kolesu, greš do prve gostilne, se ga napiješ in v bolnicib rečeš, da, si padel medtem, ko si se hotel v šesti v avto. Potem bo v redu. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. maj, 2025 Prijavi Napisano 15. maj, 2025 Dobro jutro krotilci poganjalcev! Ste že kdaj kolesarili na Kum? Vem,da je pred časom Nejc1985 pisal o tem podvigu. Včeraj sem si zadevo ogledal (iz kombija) in zna bit tole kar konkreten podvig, ko se menda v 10km dvigneš za 1000 višincev (gledano s Trboveljske železniške postaje). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. maj, 2025 Prijavi Napisano 15. maj, 2025 pred 49 minutami je Z M A J napisal: Dobro jutro krotilci poganjalcev! Ste že kdaj kolesarili na Kum? Vem,da je pred časom Nejc1985 pisal o tem podvigu. Včeraj sem si zadevo ogledal (iz kombija) in zna bit tole kar konkreten podvig, ko se menda v 10km dvigneš za 1000 višincev (gledano s Trboveljske železniške postaje). In to brez elektrike.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. maj, 2025 Prijavi Napisano 15. maj, 2025 Kdaj si se ga lotil, zdaj v zreli dobi ali bolj kot paglavec? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. maj, 2025 Prijavi Napisano 15. maj, 2025 pred 5 urami je Z M A J napisal: Kdaj si se ga lotil, zdaj v zreli dobi ali bolj kot paglavec? Cca 15 let nazaj, je bil asfalt kot nov. 🤗😉 1 Citiraj
Alex Napisano 17. maj, 2025 Prijavi Napisano 17. maj, 2025 Današnji Giro na, dveh MTB progah. Vreme odlično, ne prevroče, proga tudi v super stanju. 😊 6 Citiraj
etcho Napisano 17. maj, 2025 Prijavi Napisano 17. maj, 2025 Tudi jaz sem vozil podobno. 😁 4 1 Citiraj
etcho Napisano 25. maj, 2025 Prijavi Napisano 25. maj, 2025 (urejeno) Danes sva z @Alex - om odpeljala krožno varianto do Grožnjana po zabačenih poljskih poteh, trava do balance..., v Grožnjanu kafe, smetana pa nas je čakala na enduro spustu Šaltarija. Za nazaj po Parenzani. Vstop na trail: Popravljeno 25. maj, 2025 od etcho 6 1 Citiraj
Alex Napisano 25. maj, 2025 Prijavi Napisano 25. maj, 2025 pred 19 minutami je etcho napisal: Danes sva z @Alex - om odpeljala krožno varianto do Grožnjana po zabačenih poljskih poteh, trava do balance..., v Grožnjanu kafe, smetana pa nas je čakala na enduro spustu Šaltarija. Za nazaj po Parenzani. Vstop na trail: ... po kolikih letih sem bil zopet na hrvaškem. 😊 Sicer pa, Grožnjan zanimiv za pogledat, proge pa so tudi super. Za pokušino sva danes odpeljala eno in je vrhunska. Sem se pa uspel rešit v enem strmem ovinku tako, da sem drsel bočno v eno stran, nato še v drugo. 😊 Zelo zanimiv občutek. Sicer pa so cene v kafiču enake kot pri nas v Portorožu. Buje stara železniška postaja 8 Citiraj
NevLado Napisano 29. maj, 2025 Prijavi Napisano 29. maj, 2025 dne 25. 5. 2025 ob 14:59 je Alex napisal: ... po kolikih letih sem bil zopet na hrvaškem. 😊 Sicer pa, Grožnjan zanimiv za pogledat, proge pa so tudi super. Za pokušino sva danes odpeljala eno in je vrhunska. Sem se pa uspel rešit v enem strmem ovinku tako, da sem drsel bočno v eno stran, nato še v drugo. 😊 Zelo zanimiv občutek. Sicer pa so cene v kafiču enake kot pri nas v Portorožu. Buje stara železniška postaja Toyota Auris, za tiste čase raketa od avta, avtomatska klima, tempomat, poklopljivi nosilci "kafeta", ergonomsko oblikovana notranjost, digitalni 3d števci in še in še - to kar nam znamke v 2025 prodajajo kot inovacijo 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. maj, 2025 Prijavi Napisano 29. maj, 2025 pred 19 minutami je NevLado napisal: Toyota Auris, za tiste čase raketa od avta, avtomatska klima, tempomat, poklopljivi nosilci "kafeta", ergonomsko oblikovana notranjost, digitalni 3d števci in še in še - to kar nam znamke v 2025 prodajajo kot inovacijo Kašn menjalnik ima 1x12 ? 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
TBA Napisano 29. maj, 2025 Prijavi Napisano 29. maj, 2025 pred 13 minutami je Tilen5 napisal: Kašn menjalnik ima 1x12 ? menda ne misliš Aurisa ampak od Etchota bike. Če se ne motim ma Orbea Rise Shimano 1x12 Citiraj
etcho Napisano 30. maj, 2025 Prijavi Napisano 30. maj, 2025 Ne, a še nisi vidu Aurisa 1x12? 😉 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. maj, 2025 Prijavi Napisano 30. maj, 2025 Pred eno uro je etcho napisal: Ne, a še nisi vidu Aurisa 1x12? 😉 Jaz sem mislil, da TBA to ve, da obstajajo. 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.