Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mare, lahko bi spet naredili kak?en "skupinski nakup" :prstgor:

?e bom nasel kak dober test te kamerce, ali pa koga ki jo ima in da pove ?e je vredna denarja, lahko speljem zadevo, mi ni problem zadeve naro?it. :punk:

Napisano
Napisano

Sem ?e naslednji v vrsti za group buy ker tole je pa res sme?no poceni. marko, si ?e kaj pogooglal o teh kamercah? Pomoje se najde kaj.

Ravno mal googlam, zaenkrat sem nasel to da je ene 5 podobnih kamerc in vsaka ima neke svoje trike. Ko kaj uporabnega izvem sporocim.

Napisano

?e se bo naro?alo, mi ni te?ko dat teh nekaj fi?nikov, lahko sem tudi testni zaj?ek, ker bom v kratkem rabil kamerce za vo?njo z vozili mojih strank. :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ravno mal googlam, zaenkrat sem nasel to da je ene 5 podobnih kamerc in vsaka ima neke svoje trike. Ko kaj uporabnega izvem sporocim.

Se mi je zdelo, da je kaka taka fora kot pri unih kamercah ja. Vidim tudi, da je na uni spletni strani najbolj?a G1W?
Napisano

Marko, a gremo potem v skupinski nakup tele ?verce? :D

Napisano

torej kaj se bo naro?alo?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

torej kaj se bo naro?alo?

Treba se dogovorit in akcija. :punk:

Napisano

Uro?, Marko, Simon, Dejan in ostali, a gremo v naro?ilo? :party0035:

Napisano

Kakor sem na hitro pogledal tole ko sem dal prvo link je navadna resolucija in ni hd, pa tudi slika je bolj temna. Tako, da moram mal pobrskat po ebayu ce je kaksna hd verzija. Sem pa tudi g1w gledal in je skoraj se enkrat drazja od te ko sem dal sam je tud best performace za tak denar.

Potem bi ene 4 kose naro?ili? Bom poslal prodajalcu da mi da ponudbo, bom pa poslal za g1w

Link do ebay

http://www.ebay.co.uk/itm/131121952046?ssP...984.m1423.l2648

?e ima kdo ?e kak?no idejo z besedo na dan :)

Napisano

Predlagam naslednje... Glede na to, da je postnina "Free P&P" je verjetno bolje, ce vsak naroci zase... in je tako vecja verjetnost, da se izognete placilu carinskih dajatev oz. DDV... Blago do vrednosti 22? je oprosceno placila DDV ... Se pa velikokrat zgodi, da tudi visji zneski gredo skozi... Ce pa bo posiljka z vrednostjo 200 ? ... pa je velika verjetnost, da bo treba placati se DDV in/ali carinske oz. spedicijske stroske..

Druga varianta pa je, da se poisce prodajalce, ki posilja iz EU ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

haha, Avstrija de?ela pravi?nosti in po?tenosti... my ass. Prepovedano je zato, da se ??iti kriminalce in bedake, ker tisti, ki se normalno obna?a mu je vseeno al ga kdo snema al ne.

33112_1.png

Napisano

To je najla?i, na zunaj se imet za najbol?ga in najlep?ga, snemanja pa ne pustijo da se ne bi vidl kak?na je dejanska situacija :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Glede na to kak?ne perle so Avstrijci za volanom jih je verjetno strah, da ne bi s toliko posnetki bedakov na cesti prepla?ili tuje turiste.

Me pa res zanima kaj mi lahko naredijo, ?e me dobijo s kamero... a je dejansko dol?nost vsakega tujca, da pozna tudi najbolj obskurne in nore predpise v vsaki od dr?av skozi katero potuje? ?e je to tako pol imamo re?itev za na? prora?un... dejmo v zakon, da morajo vsi tujci, ki pre?kajo Slovenijo imeti zavezano za vratom rumeno rde?o rutico z modrim karo vzorcem - kdor je nima pa? kazen 1000?. Evo pol pa policaje na cesto pa gasa colat - v pol leta imamo javni dolg re?en.

33112_1.png

Napisano

No saj tudi google street view niso pustili v dr?avi. 
Sicer pa imajo tile Avstrijci tudi civilne motorje-provide, mene je lepo presenetila ena rde?a Honda cbr 1100 blackbird, sem padel mimo, potem me je pa dohitela in za?ela ?mrkati in cviliti. :D Pa baje imajo ?e kake nevpadljive avtomobile. SKratka, jaz se ne zajebavam ve? v Avstriji pa ?e imajo ?e tako lep?e ceste. Je pa res, da tam je bila kazen 210?, pri nas bi bila vsaj 500. Izven naselja. 

EDIT: Pa saj ?e prav razumem tale ?lanek tudi pri nas objavljanje svojih posnetkov ni dovoljeno, torej vse to kar po?nejo nekateri foruma?i? V praksi bi torej lahko snemani to?il snemalca? 

• 8 mesecev kasneje...
Napisano

A uporablja kdo telefon za Blackbox oz Dash cam?

android aplikacija Autoguard? Ali kaj podobnega se to obnese ali 

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 10 mesecev kasneje...
Napisano

?ivjo,

mogo?e kdo pozna kak?no dobro / poceni / majhno avto kamero? Namre? nekaj ?asa nazaj so mi prerezali gumo (avto parkiran OK, niti ne vem, da bi se komu zameril) in bi sedaj malo posnel okolico avtomobila, da vidim kako in kaj. Idealno bi bilo, da bi jo nekako tako postavil, da bi posnela del pri gumah itd.

Napisano

Ni dolgo nazaj se je tut sestricni naredl neki podobnega. Ampak se je povzrocitelju ocitno zamerla znamka avta, namrec prerezane so ble vse 4 gume na vsakem Peugeotu na parkingu...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A je bla kaka novica, da je kdo kak avto v izložbo salona "parkiral"?
    • 'Naredi nekaj koristnega s svojim časom' je njena najljubša tema, odkar sem se upokojil. Pravi, da mi s tem 'hoče samo dobro'. Predlagala je, naj grem do društva upokojencev in se malo družim z ljudmi. Sinoči sem se odločil, da ji dam nazoren nauk, naj se ne meša v moje zadeve. Povedal sem ji, da sem se vključil v padalski klub. Hitro je vzkipela: - ˝Si zmešan? Star si 65 let in boš začel skakat iz letal?˝ Ponosno sem ji povedal, da sem dobil celo klubsko izkaznico. Še bolj se je razburila in rekla: - ˝Ljubi Jezus, kje imaš vendar očala! To je članarina za Prostitutka Klub in ne Padalski Klub...˝ - ˝Aja...?! Kaj pa naj zdaj...?! Podpisal sem za pet skokov na teden˝, sem ji rekel. Nakar je omedlela … 
    • Stojim v križišču, pa mi na okno začne trkat neka ciganka z otrokom v naročju. Odprem šipo in ona reče: - "Dajte, dobri gospodine, 1 evro za dete." Ker se mi je otrok zasmilil, ji res dam 1 evro in zaprem okno. Pa mi takoj spet začne trkat. Odprem okno in se zaderem: - "Kaj koji k***c bi pa zdaj rada?" - "Pa evo ti dete..."
    • Psihologi trdijo, da je za dobro počutje potrebno objeti vsaj osem oseb dnevno...       ... ali pa zmlatit enega...
    • Fantje, komplicirate.   To obnašanje je normalno za skyactiv motorje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.