Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Edit: Sem sele sedaj videl slikco. Sepravi ce ima aftermarket radio canbus ni potreben priklop tistega plusa uzadi za enoto? Ce pa nima can busa je pa potrebno se to priklopiti. Na rikverc luc se je pa potrebno v vsakemu primeru priklopiti.

Napisano

http://www.autopumpkin.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=92

Evo tu sem bral eno temo, zato mislim da bi znalo delat. Pri njem radio ni dobil rikverc signala od canbusa, ter je moral to isto zico prerezat, ter na crnem konektorju (kateri gre v radio) povezat signal od rikverc luci.

Napisano

Mogoce ves kje je potem problem pri moji enoti? Radio ima can bus, ampak moram klikniti na AUX in potem prestaviti v vzratno, da radio dobi sliko. V nasprotnem primeru mi vedno pise no signal. Sepravi karkoli delam na radiu (navi, SD, CD, nastavitve...) vedno, ko prestavim v vzvratno bo enota automatsko preklopila na camero, ampak ne bo slike ce nisem prej kliknil na AUX...

https://m.youtube.com/watch?v=31LJrGr204A

Napisano

Jures ja, to js rabim... samo jaz bom moral precvikat kabel ker mislim 2 kamere priklopit, zato me je to zanimalo. Scream, si mogoce dobil kaksen update. Mogo?e bi znalo resit problem.

Napisano

To sem ze dobil vse priklopljeno od prejsnega lastnika. Morem si vzeti en dan malo casa pa razstaviti zadevo :)

Napisano

Mislim sej drgac ni ful motece. Pac ko jo rabim prtisnem tist aux. Drgac pa vev ali manj vedno poslusam glasbo preko AUX tako da ne rabim nic saltat. Bolj me moti da je cela enota zastarela in ima samo 108 MB rama in pa windows sistem. Po vsej vrjetnosti bom kupil novo enoto (ista kot od alessa - eonon 280?), ampak je trenutno out od stock. Imajo samo tisto hudo verzijo (android 8.0, 4 GB ram), ki je pa 380?

Napisano

Nastavitev za kamero sploh ni. Te nastavitve so tok basic, da si jih v 10min vse pregledal. Se pri nastavitvi OEM ure je na voljo samo 12h zapis...

To so vse nastavitve k so ma voljo.

post-7623-0-91996200-1543011410_thumb.jpg

Napisano

Ta radio je bil vcasih moj potsm je uklopko kupil potem kalman in zdej ti.. Drugac se da tudi temo menjat.. Da imas drugacen izgled.. A mas slucajno kje tisto da obklukas da ti predvaja video med voznjo?

www.trziskisladoled.si

Napisano

Zadnje cajte mi tudi SD karttica za muziko serje in jo kao noce prebrat. Ko kartico notri zataknem in ce jo noce prebrat jo samo malo prevzdignem in jo potem vcasih zna prebrati. Sem ze vse lepo spihal in kartica se lepo notri vsede (se slisi klik)... Nevem kaj ga matra.

Izpise se mi pa to sporocilo

post-7623-0-31274900-1543054415_thumb.jpg

Napisano

Zgleda da ga je radio ze zacel pocasi srackat, tk da ja.. sj ves kako se stvari naprej odvijajo, al.

Napisano

Fantje, ali je kdo primerjal sliko original kamere z aftermarket? 

Zanima me, kaksne so kaj original, kvaliteta slike, itd. 

Ker moram kupit pretvornik z 12V na 6V za CX7 bi celo lahko zamenjal zadnjo kamero za isti denar kot stane pretvornik, zato sprasujem. 

Za isti denar bi dobil (mogoce) boljso kamero z linijami za parkiranje, celo taksnimi ki se spreminjajo, glede na smer parkiranja. 

Napisano

Aftermarket odvisno eno imajo bolj?o resolucijo kot oem.

Moja aftermarket ima lep?o bolj ostro sliko kot od kolega na OEM na Opel Astri.

Glede linij za parkiranje ki se premikajo pa ni od kamere odvisno ampak od Canbus modula, ki spremlja senzor kota volana. Na mojem Eonon canbus modulu to ni omogo?eno, ?eprav lahko vklapljam te dodatne linije ampak se ne premikajo z volanom. Eonon suport mi je pravtako potrdil da za mojo M6 GH to ni implementirano.

Za BMW pa Eonon ima implementiran canbus za te parkirne linije in delujejo kot original.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Kaj pa ?e ti pusti? original na miru in samo doda? kvalitetno zraven in direkt ve?e? na enoto

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Mislim da ni predvidenega prostora za 2 kamere, sicer  pa rabim res samo eno. 

Tako kot pravim, ker moram narocit adapter za original kamero, je ena moznost da vgradim aftermarket. 

Napisano

Na CX7 sem imel tako kot mislis z original kamero in je bilo povsem ok. Drugace pa samo popolnoma cista kamera da jasno sliko lar je pa tezko.

Imel pa sem (bos) drug problem ne glede na kamero. Te kamere so obcutljive na svetlobo, lepa slika je samo ce je dovolj svetlobe drugace je sneg. Rikverc luci na xc7 so za en falus, so svoh in previsoko in ne opravljajo svoje funkcije.

Velja razmisljati o neki dodatni led luci za rikverc, to ti bo razliko naredilo.

No pol pa tak, ne bom prevec kompliciral, narocim tist adapter za original kamero in fertik. 

Ce zadosca original kamera, nimam kaj. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prodam strešna nosilca  za mazdo CX-30,nosilca sta primerna za Mazdo CX-30 brez strešnih sani.Cena 80 eur.
    • Imaš prav, seveda je pleh cinkan. Malo moteče je, da so določeni deli barvani samo z temeljno barvo. Narobe sem se izrazil, namesto osnovna zaščita sem mislil, da vosek spada pod osnovno opremo pri nas brez doplačila. V konfiguratorju jo najdeš pod rubriko zunanjost.
    • Eh...ja to kar se je včeraj dogodilo na skakalnici v  NemčijI ...  je NOROOOO 😵‍💫🧐😬😬🙃Neodgovorno 🧐😵‍💫 Lahko tle pišemo 3 dni in noči 🙃😃 Saj bojo Tudi Nemci prišli Marca v Planico skakat ......🤨😃😁😁😁 pa lp 😁  
    • Ja tale naci si je res dal duška... pa tulu tam nain nain, pa je šele opazil, da je uradni jezik angleščina, ki jo verjetno niti ne zna govorit. Oziroma bi šel potem pogovor z Dominatorjem nekako v tem stilu:    
    • Nemcem nikoli ni zamrlo prepričanje, da so uberalles.  Samo amiji so bolj prepričani v svojo ubermench pozicijo.   "Na obrazu kontrolorja sem opazil zmagoslavni izraz na obrazu, ki je sporočal: zdaj sem pa jaz zmagal, zdaj sem te dobil, zaslužil si, da ne nastopiš, jaz sem tisti odrešenik, ki sem našel napako. Poglejte posnetke, kar prekipeval je od sreče. Na takšnem tekmovanju za takšne ljudi ni prostora! " Peter Slatnar za Val 202        
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.