Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
Telefonski imenik.

Ne pokaže mi vseh stikov, ki jih imam na Google računu, in zato tudi ni imen zraven. A je kak način zlaganja imenika, da bi videl vsaj domače?

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Mal več napiš, katsri infotainment imaš, kakšen telefon imaš itd...

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Napisano

Kolikor vem, sinhronizira le 1.000 zapisov ... 

preview.jpg
INFOTAINMENT.MAZDAHANDSFREE.COM

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Avto je CX-5 letnik 2019. infotainment  pa ni tazadnji kakor v 3 in cx-30, telefon Huavei P20. 

Ja stikov imam preko 2000, a je možno kako stike urediti po pomembnosti, da kaže tiste, ki jih želim

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano (urejeno)

bbc.jpg

20200616-085149-resized-1.jpg

https://youtu.be/CG_TD6sY_MQ

Preporučujem ne uključujte za vrijeme vožnje, posebno ne Minea, Severina itd .. hoćeš  nečeš  pogled pobjegne.

On 5/17/2020 at 1:32 PM, Slash13 said:

Je zadnja verzija map še vedno december 2019?

Ima kdo/uporablja Mazda connected services?

Kje bi lahko dobil vse update firmwara? Dobil sem sicer zadnjega (70.00.352b), želel bi 59.... Kot sem razumel iz navodil (https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda CONNECT Firmware/EU N/EU N Current Firmware/EU N With 70.00.352B Latest) bi v kolikor se naknadno odločim za AndroidAuto/CarPlay lahko prišlo do težav, če bi imel pred tem že nameščeno verzijo 70.+ zato mi ta z linka ne pride v poštev. Hvala ;)

Da bi na "tabletu" u autu (Connect infotainment system) pokrenuli ne samo mp3, već i mpeg4. Do sada sam viđao hackove koji mogu loše završiti. Jer treba staviti stari firmwer u tablet, i onda brljati po njemu.
Jučer sam našao puno bezbolniji način. Na android telefon treba instalirati aplikaciju AAMirror Plus 1.01a.apk koja sueađuje sa aplikacijom na telefonu Android Auto.

Sada mogu zrcaliti sve iz telefona. YouTube, HRTi...

Nikako nemojte to koristiti za vrijeme dok upravljate mazdom.

I jedna mala "sitnica", aplikaciju morate instalirati na android telefon kao SuperUser (Root)

https://mzdconnecthacks.com/tag/screen-mirroring/

Popravljeno od mazda_gg
Napisano
pred 6 urami je mazdaman napisal:

Avto je CX-5 letnik 2019. infotainment  pa ni tazadnji kakor v 3 in cx-30, telefon Huavei P20. 

Ja stikov imam preko 2000, a je možno kako stike urediti po pomembnosti, da kaže tiste, ki jih želim

Klikni na link in preberi... Stike lahko dodajas tudi rocno... kolikor sem na brzino videl... Za Android ne vem, kako je... Pri iOS recimo lahko sinhroniziras samo eno skupino kontaktov... in v to skupino dodas tiste, ki jih zelis imeti na MZD Connect ... Sicer tocenga postopka ne vem vec... sem pa to enkrat davno tega probal... Se pa ne sekiram kaj prevec, ce se pac kaksna stevilka ne izpise... Ker imam telefon v stojalu poleg zaslona, itak na telefonu vidim, kdo klice ...

lp

Thomas

image.png

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Katera je zadnja uradna verzija MZD Connect?

Napisano
pred 20 minutami je mazdaman napisal:

Katera je zadnja uradna verzija MZD Connect?

Kolikor vem, je zadnja 7.00.352b

https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda CONNECT Firmware/EU N/EU N Current Firmware/EU N With 70.00.352B Latest

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ker sem jim na servisu rekel naj posodobijo a imam še vedno na ....7.00.100

Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Ker sem jim na servisu rekel naj posodobijo a imam še vedno na ....7.00.100

Lahko, da je to zadnja, ki jo imajo na servisih... lahko pa so enostavno pozabili to narediti... Postopek namrec traja skoraj eno uro...

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Lahko, da je to zadnja, ki jo imajo na servisih... lahko pa so enostavno pozabili to narediti... Postopek namrec traja skoraj eno uro...

Kakšne pa so ponavadi spremembe oziroma zakaj sploh so te posodobitve? Meni so rekli na servisu,da če mi nič ne štek oziroma dela vse ok rajše nebi posodabljali.

Napisano

Kolikor vem, se v večini s posodobitvijo odpravlja kake bug-e, kakšne majhne popravke grafike. Večja posodobitev je bila, ko je prišel ven android auto/car play, da je modul kompatibilen z infotainmentom.

Napisano
pred 23 minutami je Slash13 napisal:

Kolikor vem, se v večini s posodobitvijo odpravlja kake bug-e, kakšne majhne popravke grafike. Večja posodobitev je bila, ko je prišel ven android auto/car play, da je modul kompatibilen z infotainmentom.

Meni je potekla zastonj posodobitev in sedaj imam "staro" verzijo. Pa vse dela kot mora. Nisem opazil nekih problemov z navigacijo.Tudinprej,ko sem jo posodobil ni bilo nekih drastičnih sprememb. 

Napisano

Govoriš o kartah ali infotainment sistemu? Če govoriš o infotainmentu, itak delajo tudi stari, novejši nekaj bi bili v večini kozmetični popravki. Karte pa tiste kot imaš, delajo. Gre samo za update koliko se ujemajo s stanjem cest v realnosti

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Meni je potekla zastonj posodobitev in sedaj imam "staro" verzijo. Pa vse dela kot mora. Nisem opazil nekih problemov z navigacijo.Tudinprej,ko sem jo posodobil ni bilo nekih drastičnih sprememb. 

Eno je posodobitev navigacije, drugo pa posodobitev firmwarea infotainment sistema ... in eno z drugim nima direktne povezave ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kolikor sem pregledal changeloge sta bili dve večji podobitvi, ena z verzijo 59.5xx, druga z 70.0xx S 59.5xx so pohitrili nalaganja in odpravili z black screeni, s 70 pa so dodali andriod/iphone car.

Napisano

Js mam na svoji M6 november 2019 verzijo 70.00.355 pa se dogajajo različne zadeve:

1. 1-2x se mi je nardil black screen

2. 1x se je zgodil, da je naslovne vrstice infotainmentna ni blo med tem ko sem imel prižgano navigacijo, oz. je vse neki utripal xD

3. večkrat se zgodi, najmanj 10x že, da se GPS zgubi pri štartu mašine, nalaga, potem pa se suče v  vse smeri, ponavadi ga umirim z restartom avta

Aja pa še navigacijo sm posodobil na december 2019 pa mam še kr probleme z omejitvamin na bivših cestnintskih v Blagovici in na Vranskem, o Tepanju pa sploh da ne govorim o.O

Napisano

Zdravo. Iščem navodila kako se vklopi navigacijska navodila na hud displeju. Vem da je to že nehče pisal ampak ne najdem. Ve kdo? Hvala

Napisano
pred 1 uro je 50keda napisal:

Js mam na svoji M6 november 2019 verzijo 70.00.355 pa se dogajajo različne zadeve:

1. 1-2x se mi je nardil black screen

2. 1x se je zgodil, da je naslovne vrstice infotainmentna ni blo med tem ko sem imel prižgano navigacijo, oz. je vse neki utripal xD

3. večkrat se zgodi, najmanj 10x že, da se GPS zgubi pri štartu mašine, nalaga, potem pa se suče v  vse smeri, ponavadi ga umirim z restartom avta

Aja pa še navigacijo sm posodobil na december 2019 pa mam še kr probleme z omejitvamin na bivših cestnintskih v Blagovici in na Vranskem, o Tepanju pa sploh da ne govorim o.O

Glej ne bom preveč pameten ampak meni so na servisu lani in tudi prejšnji teden rekli, ko sem jih vprašal o posodobitvi, da raje nebi posodabljali, ker se pojavljajo na tej tvoji verziji ki jo imaš prav taki problemi kot opisuješ. Jaz bi na tvojem mestu šel tja in če se da, naložil prejšnjo. Meni dela stara čisto ok in niti enkrat ni bilo nič narobe. Evo slike.... 

IMG_20200714_201956.jpg

Napisano

Z verzije 70 se ne da downgradat na verzijo 59 (razen če menjaš cel računalnik). Prav tako bi izgubil Android Auto / CarPlay podporo.

Je pa oznaka tvoje verzije čudna, ker je zadnji objavljeni firmware 70.00.352B.

Napisano

Mah, meni na 59.00.331 dela ravno take stvare ali pa še kaj več. Jaz bom sam naredil update na zdanji firmwate. Oz. bom.najprej vprašal, za koliko € zamenjajo USB in softwate, da bo delal andriod car.

Napisano

A ima kdo tudi težave z DAB sprejemom? Meni na CX-5 precej prekinja in preklaplja na FM. Sploh ko je malo oblakov na nebu. 

Pri nadomestni novi mazdi3 je pa na istih mestih delovalo brezhibno.

Se da signal kako ojačati z kakšnim ojačevalcem oz zamenjavo antene

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri vseh neumnostih, ki jih zadnje desetletje počnejo, se ne bi čisto nič čudil, če bi naredili kaj takega. Saj v kombije tiščijo 1,5 litrske dizle, kaj bi jim bil problem speštat skupaj 3 valjni litrski dizel?
    • Delal hišo iz nule.  Je odvisno, s čim in kako delaš. Sam sem na primer zidal s porotherm 38, ne pa z modularcem in 30 zid. Pa je pol ceneje z modulom. Zid ostane za vedno, vse ostalo adaptiras. Če sam delaš, je ugodno. Drugače so roke dražje od materiala... Roman bi lahko napisal... 
    • povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.