Sem pred dvajsetimi letih veliko hodil po trgovinah in pregledoval tudi vhodne papirje, račune, itd ... Včasih so dejansko določene trgovine privabljale kupce z nižjimi prodajnimi cenami od nabavnih. Ceneje 1 paleta PC-jev z 20% izgubo kot 20 sekund TV reklame.
Da dam se drug vpogled v primerjavi s polnjenjem avta....
Prisel sem iz Nemcije domov 1100km v dveh urah prepakiral avto nataknil kolesa in sva sla v benetke na dopust za 4 dni velikonocnih. V ponedeljek sva sla domov 400km do doma imel sem doma 1 uro da prepakiram in letim nazaj 1100km v nemcijo. Po tednu dni v nemciji sem sel v avstrijo poleg innsbrucka, casa za polnjenje niti pol ure ne, tam bil 4 dni in nato v Firenze, avto moral takoj pustiti v na parkingu ker se je zacela tura po toskani. Zadnji dan v petek bom samo dvignil avto in picil domov iz Firenc za nove 4 ure prepakiranja, vozim lahko tud 200 v nemcijo ce hocem brez skrbi
Naj mi 1 razlozi kako lahko to hendlas z elektriko? Ze samo doma rabis pol vsaj 8 ur za polnjenje....
P.S. kolega nemec ki je z mano tu je sel na pot za Firence 2 dni prej z el mercedesom....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.