Službeni avto srednjega razreda
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ampak sedaj je vsaj aku obarvan modro, ko se bo motor ogrel se bo še motor pa bo mogoče potem ready . Zgleda je res fora v haubi
-
Aha🧐...brihten dečko😃👍...tako najceneje pride😄...nucaš,in božičku naročiš...pol pa naj on plača😁 Sam čudno,k pol je denarnica vseeno nekam prazna🤨...ziher so to "babe" krive🧐 Pohvala-to so lepi prispevki😃👍 Pa bom še jaz pristavil lonček... Tudi zame se v Lidl-u kdaj kaj zanimivega najde... Lih tako v trenutni Parkside akciji-vzmetne spone. Komplet vpenjalnih primežev | LIDL WWW.LIDL.SI Parkside Komplet vpenjalnih primežev - za vpenjanje in pritrjevanje obdelovancev fleksibilna čeljust iz... Vzel dva 12-delna seta, k tiste druge so že zelo velike za moje potrebe...in ker itak imam mizarskih itd.spon že veliko,pa ne rabim tako ogromne. Za 4,99€ res bomba. Preseneča me pa res lepa izdelava,ker taki plastični odlitki za mali cvenk imajo pogosto ostre robove,ki se jih le težko rešiš...tukaj pa vse prijetno na otip👍...ni dvokomponentna varianta kot pri npr. Wolfcraft-ovih...a imajo slednje tudi "drugačno ceno" (glej sliko zajeto letos Julija v Bauhausu. 40 in 60mm ravne in 40mm kotne)...nič čez Wolfcraft...bom sigurno kdaj kakšne se kupil,a za kaka "umazana lepljenja ipd,da ti spon ni škoda,bodo Lidlove lih taprave... In še nekaj zanimivega!!!-ne smrdijo po "china plastiki"...res presenetljivo...res nimajo nikaakršnega vonja!!!!😲 Imam že dooooolga leta tudi podobne od Lux-a (Obi).. so tudi ok.....in seveda tudi veliko klasicnih,enoročnih,za šine itd. od Bassey-a (top shit roba) in Wolfcrafta....moram pohvaliti tudi t.i.Kliclamp iz magnezija🧐 od Bassey-a...res presenetljive spone. Tudi iz Lidl-a sem nekdaj kupil cevne litoželezne spone za 3/4" cevi..za cvenk bomba...ko jih lidl ponudi,jih hitro zmanjka...folk že ve,kaj kupuje...jih imam že kakih 20kom.🤔....več kot vredne cvenka👍 Drži pregovor..."spon ni nikoli preveč"!!! Sedaj pa slike-prijeten ogled želim😉
-
Lahko da. Ga bo počasi avto napolnil upam. Ja sedaj ob odprti haubi utripa potem rumeno namesto zeleno. Lahko da je res premalo poln še.
-
Malo update za mojo g165. Avto mi zadnje case stoji, če bo šlo tako naprej bom letno z njim naredil 3000km. Ampak vzdržuje se pa normalno kot da se vozi. Od junija do sedaj menjano sledeče: - olje in oljni filter motr(2x (junij in november) - olje v menjalniku (2 krat) - menjana sklopka - zracni filter - klima filter - zavorna tekocina - svecke - tuljave (mikrocukanja vec ni) - jermeni (napenjalec in jermeni so bili menjano na 90000km, sedaj sem menjal samo jermene) - klima dopolnjena in menjano olje - hladilna tekocina Avto ima 130000km, vse na seznamu menjano preventivno. Ampak uzitek v voznji pa se zmeraj enak kot prvi dan. Pa imas dovolj poln aku? Moj je bil na 75 ko sem ga prinesel domov. Verjetno stojijo v skladiscih in s casom zgubi.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.