Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Vprašaj njega direkt.... 🤔😉

Samo, da ga dokličem. :D Vseeno mi je kul, da imam vsaj okvirno idejo kaj bi hotel imeti, info tukaj je pa več kot leto star. Mogoče se je izkazalo v tem času, da je textar šoder...

Napisano
pred 12 minutami je hermelin napisal:

Samo, da ga dokličem. :D Vseeno mi je kul, da imam vsaj okvirno idejo kaj bi hotel imeti, info tukaj je pa več kot leto star. Mogoče se je izkazalo v tem času, da je textar šoder...

Ate komplet bo ok.... 😉

Napisano
pred 14 minutami je hermelin napisal:

Textar diske in ploščice imam na mazdi 6 in so vrhunske. Sedaj, kmalu, ko bom moral menjati na cx 30 sprednje ploščice, gredo gor namesto originalnih ate (ki so prav tako dobre) textar.

Napisano

Naj pride GPT k meni pogledat, kako izgleda na ATE "manj prahu okoli koles" 🤣

• Všeč 3
  • Haha 2
Napisano (urejeno)
pred 28 minutami je Alex napisal:

Textar diske in ploščice imam na mazdi 6 in so vrhunske. Sedaj, kmalu, ko bom moral menjati na cx 30 sprednje ploščice, gredo gor namesto originalnih ate (ki so prav tako dobre) textar.

Hvala! Bi te lahko prosil za link do točno take kombinacije kot jo imaš na autodocu? Gledam, ampak nekako ne najdem "+" verzije. 😕 Oz a se dobi tudi kje pri nas to? Ker moram do konca tedna imeti montirano...

pred 32 minutami je Bini napisal:

Ate komplet bo ok.... 😉

Verjamem, se pa vseeno trenutno rahlo na stran textarja obračam. :D Če bo te lažje dobiti na vrat na nos v par dneh bodo pa te. Bi lahko tudi tebe prosil za link do modela, ki ga omenjaš? Ko googlam me srat prime koliko verzij je vsega tega...

Popravljeno od hermelin
Napisano
pred 1 minuto je hermelin napisal:

Hvala! Bi te lahko prosil za link do točno take kombinacije kot jo imaš na autodocu? Gledam, ampak nekako ne najdem "+" verzije. 😕 Oz a se dobi tudi kje pri nas to? Ker moram do konca tedna imeti montirano...

Verjamem, se pa vseeno trenutno rahlo na stran textarja obračam. :D Če bo te lažje dobiti na vrat na nos v par dneh bodo pa te. Bi lahko tudi tebe prosil za link do modela, ki ga omenjaš? Ko googlam me srat prime koliko verzij je vsega tega...

Meni jih je nabavil in montiral moj mehanik. Tako,da ne vem kateri model točno je gor. Vem pa, da jih je nabavil v Eurotonu.

Napisano

Enako kot @Alex, hodim na servis.... 

Če greš na GPT in daš vse podatke, ki jih rabi te pripelje do pravih plo#čic, poskusi... 👍

Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je Alex napisal:

Meni jih je nabavil in montiral moj mehanik. Tako,da ne vem kateri model točno je gor. Vem pa, da jih je nabavil v Eurotonu.

Aha, potem mogoče niti niso + verzija. Super, euroton imam blizu. Hvala!

pred 10 minutami je Bini napisal:

Enako kot @Alex, hodim na servis.... 

Če greš na GPT in daš vse podatke, ki jih rabi te pripelje do pravih plo#čic, poskusi... 👍

Delam v tej branži in ravni pri takih podatkih hitro pri ključnih informacijah mimo vseka, oz. se vsaj odloča na starejših podatkih. :D 

Popravljeno od hermelin
Napisano (urejeno)

2014 sem dal na Mazdo 2 spredaj Brembo. Do lani so bli super. Na to se je avto prodal.

Trenutno sem dal na Forda Zimmermann komplet. Diski made in Germany, pakne in EU. Za to sem za spredaj vzel pakne Textar.

Če bi kaj dajal, bi dal Zimmermann diske in Textar pakne.

Popravljeno od godlike
Napisano (urejeno)
pred 16 minutami je godlike napisal:

2014 sem dal na Mazdo 2 spredaj Brembo. Do lani so bli super. Na to se je avto prodal.

Trenutno sem dal na Forda Zimmermann komplet. Diski made in Germany, pakne in Europe. Za to sem za spredaj vzel pakne Textar.

Če bi kaj dajal, bi dal Zimmermann diske in Textar pakne.

Zakaj ne textar + textar? Mi lahko prosim daš link do teh zimmermanov, ker gre najbrš spet za določen model, kot razlika med textar pro in pro+.

Sem klical na evroton in prvič, nimajo pro+ verzije in dejansko jo je kar težko tudi na spletu najti, drugič pa cena... Na netu 52eur za pro (ne plus!) kolut, pri evrotonu pa 110eur. Se malo hecajo...

Popravljeno od hermelin
Napisano

Težko povem. Jaz Mazde več nimam. Trenutno sta Focus in i20n.

Jaz sem občutljiv na poreklo in Textar diski so made in china.

Napisano
pred 7 minutami je godlike napisal:

Težko povem. Jaz Mazde več nimam. Trenutno sta Focus in i20n.

Jaz sem občutljiv na poreklo in Textar diski so made in china.

Sprašujem za zimmermane, ki si jih dal na forda. Verjetno imajo tudi velikost za Mazdo. Poreklo pa... Fer. 

Napisano

malo sem površno bral.

Zimmermann 250.1397.20

Zimmermann ima navadne, CoatZ (s premazom, da ne rjavijo), in kar lep spekter športnih (luknjastih, slotted, ...).

Za Focusa zadaj delajo CoatZ in luknjaste. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.