Skoči na vsebino

Mazda CX-50?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 minuto je mazdaman napisal:

https://paultan.org/image/2021/09/2022-Mazda-CX-5-facelift-leak-1.jpg

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

2022-Mazda-CX-5-facelift-leak-1.jpg

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Kot sem razumel naj bi bila ta cx 5 FL samo za kitajski trg?🤔 Prišla naj bi ven drugo leto.?

Napisano

Spomladi pride takšna v Evropo možnost bo imeti tudi obrobe pobarvane

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 54 minutami je mazdaman napisal:

Spomladi pride takšna v Evropo možnost bo imeti tudi obrobe pobarvane

Hvala bogu za to opcijo.👍

Napisano

Samo meni je pa kar všeč, čeprav je že nekaj časa zunaj...pa ta nova barva se mi dopade (newground bi imel 😍, po možnosti z 2.5T🥰),...bi pa z veseljem imel cx-30 v takšni verziji, verjetno v FL verziji🤔

Napisano
pred 16 urami je Deeyan napisal:

lučke pa zdej že mal na BMWja spominjajo

Ja, res je. In to ni v redu. Obstoječe so veliko bolj všečne. 

• Všeč 1
  • Začuden 1

Napisano

Luči res zelo spominjajo na bmwja  kar mi ni všeč kopiranje drugih znamk. 👎

Btw. :  mi je pa zanimiv tale render MX5 Shooting brake, pa čeprav tudi  spominja na bmw.

https://www.autoevolution.com/news/mazda-miata-shooting-brake-looks-like-a-modern-bread-van-in-crisp-rendering-169470.html

Screenshot_20210923_155807_com.android.chrome.jpg

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Ni všeč 1

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Danes sem se spet spomnil enega starega, ma meni je dober...       Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne več. Do tega pa je prišlo takole: Mam hčero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Nič ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali *****. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je hčera spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim oženla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. Čez dva meseca je prišla nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Nič več neandertalec in podobno. Čez dva dni je tak šla k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. Še staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pijačo in sma največja kolega. Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak večer, postrežba all inkluzive, nobenega španskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko naučili od njih. Včasih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in žlahto. Včasih še kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo še podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. Še sploh Šaban Šaulič in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, čeprav je baje že zelo stara. Sedaj če me kak sosed hoče kaj gnjavit, samo rečem, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini včasih za štos stegnem roko proti pakiranim čevapčičem. Narod samo razširi oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi. Zato: Živeli Bosanci!
    • Na pomolu v Portorožu, polnem turistov, stoji moški in kliče sina, ki brezskrbno čofota po vodi: - "Ibi, komm zum papi!" Mali se ne zmeni zanj in mirno čofota naprej. Možakar povzdigne glas: - "Ibi, komm zum papi!" Spet nobene reakcije, zato možakar še bolj povzdigne glas: - "Ibi, komm sofort zum papi!" Mali čofota naprej, kot da ga ne sliši. Nato se oče razjezi: - "Ibrahim, matertijebem, odmah izlazi iz vode!!!"
    • Prostitutke stojijo na cesti in čakajo stranke. Mimo pride starejša gospa in jih vpraša: - "Ja, punčke, kaj pa delate na cesti?" Pa se ena oglasi: - "Čakamo, da bo tovornjak pripeljal pomaranče..." Pa reče starka: - "Potem se bom pa še jaz postavila v vrsto." Mimo pride policist, jo zagleda med prostitutkami in presenečeno vzklikne: - "Kaj, mamca, a vi tudi?" - "Seveda! Brez problema! Samo protezo si snamem, pa jih že lahko cuzam..."
    • Railjet Express iz Dunaja v Trst gre mimo Slovenije. Direktni vlak Trst - Budimpešta gre tudi mimo Slovenije. Tudi, kar se letališč tiče, gremo iz Nove Gorice raje v Ronchi ali Celovec kot pa v Ljubljano - več linij in cenejše so... Dvakrat sem eno družino vozil iz Solkana na letališče v Gradec, ker je baje boljše in cenejše kot iz Ljubljane... Pa Celovec, na primer, je malo večje športno letališče, nekaj takega kot Maribor...   Ja, imaš pa do neke mere res: Flixbus pa iz Trsta pelje skozi Slovenijo do Budimpešte, to se pa spomnim, da je bila direktna povezava še kakšen mesec nazaj...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.